19 Nisan 2016 Salı

18W floresan ampul

Evinizde veya iş yerinizde tasarruflu ampul veya floresan lamba mı kullanıyorsunuz? Ailece keyifle oturduğunuz oturma odanızda, çocuğunuzun odasında, bebeğinizin başucunda tasarruflu ampul mu yanıyor? Hangi floresan ampul modelini arıyorsun? Sadece mağazalarımızda satılmaktadır.


Yorum yapmak için lütfen giriş yapın. Diğer ampul türlerine göre enerji tasarrufu sağlayan floresan ampuller aynı zamanda uzun süreli kullanım sunuyor. Eviniz, ofisiniz ve daha fazlası için LE halojen ve floresan ampulleri inceleyin. Farklı şekilleri, duy seçenekleri ve çeşitli tarzları ile geniş ürün yelpazesi.


Bu lamba tasarruflu ampul olarak da bilinir. Bunların dışında boyut ve duy modeli açısından da birçok floresan lamba çeşidi bulmanız mümkün. Mesela, solaryum makinelerinin floresan lambaları ofis için alacağınız floresan lambalardan farklıdır.


18W floresan ampul

Ebatlar: Uzunluk: 6mm. LED TAmpul ALUMINUM - W En iyi Fiyat ECOLED- 18W -ALU Online Sipariş , AYDINLATMA, LE SPOT, RAY SPOT. Güvenli ve Hızlı Alışveriş. Etiketler: floresan , ampuller, ecolite.


TL 2TL Vergiler Hariç: 2TL. FLORESAN AMPULLER - FLORESAN AMPUL ÇEŞİTLERİ. Karşılaştırma listesine ekle-. Aşağıda bulacağınız bu tabloyu lütfen çok iyi saklayınız.


Her bu konu açıldığında tekrar tekrar bakmak isteyeceksiniz. Led floresan ampul , SMD led türü ve 30. Adres: Bereketzade, Şair Ziya Paşa Cd. Ampul aydınlatma sistemlerine ek olarak farklı kullanım amaçlarının da geliştirilmesi ile birlikte 10’dan fazla çeşitte duy ve bunlara uygun ampul seçeneği ortaya çıkmıştır. Uygun fiyatlı ampuller temelde floresan mantığı ile çalışmakta ve bu etki ile daha verimli hale gelmektedir.


FİLAMENT LED AMPUL ENDÜSTRİYEL AMPUL UFO LED AMPUL RGB AMPUL ELED AMPUL. Marketler, fabrikalar, depolar ve ofisler için en ekonomik led aydınlatma! Klasik floresanlardan daha fazla ışık verir. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Türkiye’de uzun yıllar Osram ile birlikte çalışan Gül Elektrik, ampul alanındaki tüm çeşitleri ve yenilikleri toptancılar vasıtasıyla müşterilerine.


Philips TLD 18W UVA Ampul. Led Florasan Ampuller - kategorisindeki ürünler. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. AN Elektrik Ampuller sayfasında yüzlerce ampul çeşitlerimizi inceleyebilir, hemen online sipariş verebilirsiniz!


Tasarruflu ampullerde indirim ! Gül Elektrik hizmette kalite anlayışı, bilgisi ve tecrübesiyle aydınlatma sektörünün öncü kuruluşlarındandır. Akkor ampul nedir diyenlere herkesin bildiği standart ampullerin akkor ampuller. Ardından tasarruflu ampul olarak bilinen kompakt floresan lambalara (CFL) geçiş başladı ve hemen hemen her evde kullanılmaya başlandı. W LED ampul kullanmanız gerekirken, bu ışığı 18W tasarruflu ampul ile elde edebilirsiniz. Ucuza satın alın Fluorescent 18w Şimdi.


18W floresan ampul

Atalar Elektrik San ve Tic Ltd Şti yıllık aydınlatma armatürleri ve elektrik malzemeleri deneyimiyle sektörününöncü firmaları arasında yer almaktadır. W Renkli Florasan (Yeşil Işık),Fiyatı öğrenin,Fiyatları karşılaştırın,Çok uygun indirimli Fiyatlarla satınalma işlemleri yapabilirsiniz. W kompakt floresan ampul KDV dahil sadece 3. T8- 18W günışığı 2ft floresan ampul armatürü US $0.


En uygun fiyata tüm elektrik ürünlerine bir tıkla ulaşabilirsiniz. Daylıghtstar Floresan Lamba W. Reptıstar Floresan Lamba W. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Bu TL-D lambası, renkleri doğal şekilde yansıtarak zengin, derin ve doygun görünmelerini sağlar.


Yüksek düzeyde renk tanıma gerektiren iç mekân uygulamaları için çok uygundur: hastanelerdeki ilk yardım ve tedavi odaları, baskı odaları, kuyumcular, dişçiler, kuaförler, müzeler ve. Tüm Ledli Aydınlatma Ürünlerini İster Nakit, İster Kapıda Ödeme ile Sitemizde Bulabilirsiniz. Dış Mekan Led Aydınlatma.


General Electric İnfrared Ampul. Solar (Güneş Enerjili) ve Bataryalı Ledli Ampul Çeşitleri. Standart floresan lamba yerine, alt yapıyıdeğiştirmeden LED’li floresan lamba tasarlandığı için cm’lik standart bir floresanın verdiği ışık şiddetini elde etmemiz gerekir. Tkompakt floresan ampul yerine kullanılır. TDipsiz Ampul 12v 18w Adet TFİYAT BİLGİSİ İÇİN ÜYE OLUN.


18W floresan ampul

Mail adresinizi haber listemize ücretsiz kaydedin bizi takip etmeye başlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar