27 Nisan 2016 Çarşamba

Şerit led alüminyum kanal

Yan kapakları sayesinde zemine montaj yapılabilir. Raf,vitrin ve dekorasyon amaçlı uygulamalarınızda kullanabileceğiniz,soğutma gücü ve ince yapısı ile öne çıkan bir üründür. Muhtelif aydınlatma çözümlerinde zarif ve estetik bir çözüm aracıdır. TL 110TL Vergiler Hariç: 164TL. Karşılaştırma listesine ekle.


ADET ÜST POLİKARBON KAPAK. Ambalajı balonlu pat pat ile. Siparişler (2) nicelux Official Store. METRE BEYAZ DEKOR LED AYDINLATMA ŞERİT BAR LET BEYAZ METAL. PLİ METRE ŞERİT BAR LED LET IŞIK LET AYDINLATMA SOĞUTUCULU.


Bunların yaklaşık kadarı alüminyum profilleri, led şerit ışıklar ve kadarı led tüp ışıkları şeklindedir. Alaşım şerit alüminyum ekstrüzyon profillerTedarikçi liderliğindeki kanal led aydınlatma profil konut. LED BAR ledde bir kesilebilir (yaklaşık cm).


Şerit led alüminyum kanal

Led Fiyatları Trabzon, Güneydoğu Anadolu Bölgesi. Satıcılar - grege DHgate. Keylux Aydınlatma Kanal harf için son derece uygun maliyetli, enerji tasarrufu sağlayan, çevre dostu üçgen liderliğindeki köşe alüminyum profil liderliğindeki modülleri sunmaktadır.


Başarılı üretici ve ihracatçı kendimizi uzun yıllar aydınlatma LED adadım. Alüminyum zemin, ledleri soğutur ve ömürlerini uzatır. Kullanım Alanları Oldukça geniştir. Metrede adet led bulunmaktadır ve alüminyum gövde üzerine montajlanarak üretilmiştir. Pled panel sistemlerinde profil veya alüminyum gb.


Birim başına Anodize yaygın. Mükemmel hizmet ve uygun fiyat sizin için sağlayarak, biz Çin uzun vadeli senin ortağın olmak bekliyoruz. Profesyonel köşe alüminyum LED profil üreticilerini ve tedarikçilerini burada bulabilirsiniz.


Fabrikamız ağırlıklı olarak toptan hizmet ile uğraşmaktadır. Düz uç kapakları ve kapağı ile alüminyum profil, şerit ışığı için yüksek bir son kat verir. LA-LP12A ücretsiz nakliyeUSD 41. PCB led ışıkları için beyaz lens kapağı ile alüminyum kanal. RGBW LED Şerit Için Dokunmatik RF Uzaktan Kumanda $ 1Sepete Ekle.


Şerit led alüminyum kanal

Pixel led Mini Müzik kontrol cihazı. AMPUL LED NEON SLİKONLU LAMPTIME ALÜMİNYUM KANAL (METRE) Led Şeritler LAMPTIME. Ampuller Akkor Flamanlı Ampuller Parfüm Ampuller Reflektörlü Ampuller Enerji Tasarruflu Ampuller.


Ledin iyisi,Fiyatın iyisi burada. PLed Panel Renkleri, Led Adaptör Çeşitleri, Led Kontrol Kartı Serileri, Modül Led Renkleri, Bar Led Çeşitleri, PCnc Kasa ve Şerit Led çeşitlerini taksit imkanıyla satın alabilirsiniz. This video is unavailable. Taşıma araçları için kare Talüminyum ekstrüzyon profilleri. Ekstrüde alüminyum profil için uygundur.


Şerit led alüminyum kanal

Endüstriyel LED Uygulamaları. Mağazalar, restoranlar ve barlar için kanal aydınlatması. TL ve üzeri ÜCRETSİZ KARGO. Koşullarını öğrenmek için tıklayınız!


Mutlusan Renkli Kanal Ve Aksesuarları Kablo Bağlantı Ürünleri Prizler. Led Kumanda Mantar Led Dizgi Led Piksel Led Çubuk Bar Led 60×Led Panel Slim Led Panel. Viko bayi karre kardelen artline novella serileri. Led , led ampul ve diğer led ürünleri. Hes nya nyy nym ttr kablolar.


Şerit led alüminyum kanal

Osram Philips tasarruflu ampul. Wifi Kanal Led Kontrol Android - IOS Açık Beyaz, Koyu Beyaz , Kırmızı, Yeşil, Mavi Kayrı kanal. Timer ile istenilen zamanda kapanıp açılır. VOLT ŞERİT LED BEYAZ ÇİPLİ LEDLİ SİLİKONSUZMETRE TOP.


AHD KAYIT CİHAZI KANAL AHD KAYIT CİHAZI KANAL KANAL AHD DVRHD iDV. Barisol ve lightbox vinili, vb. RGB kontrol devren 12A sadece 5m led kullansan 9A akım yapar.


Not: RGB kanal çıkışlarına bak tek çıkışlı mı? Yapıştıracağın yer vitrin alüminyum profilse sorun değil ama bunun dışında çok uzun metrajlı uygulamalrda alüminyum profil. Yüksek kaliteli aydınlatıcı, düşük zayıflama, yüksek parlaklık ve yüksek ışık effciency;.


Yaygın Arka, gizli aydınlatma. Mavi Şerit Led led (5metre) 3TL İNCELE. Kesilerek birbirinden kolayca ayrılabilir küçük birimler. Kendinden yapışkanlı esnek şerit PCB.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar