7 Nisan 2016 Perşembe

Mavi xenon ampul

HXENON AMPUL DELİ MAVİ. Tüm marka xenon balanslarına uyumludur. Mtec markabalansların soketleri farklıdır. Soket farklılığı yaşarsanız, kabloları keserek montajyapabilirsiniz. Xenon ampul renklerinin beyazdan sarıya kadar çeşitleri bulunur.


Otomobilinizde hem fark yaratmak hem de daha güvenli seyahatler yapmak istiyorsanız, hepsiburada. Arkasında bulunan renk numaraları sayesinde istediğiniz rengi kolayca tercih edebilirsiniz. Xenon tip farlar, standart ampül farlara göre çok daha dayanıklı olmasının yanı sıra daha verimli performansa sahiptirler. Benim birkaç sorum olacak ve sizden fikir almak istiyorum.


Sonradan takılma mercekli Xenon farlarım var. Aşağıda fotoğrafını vereceğim. HZENON SETİ HAMPÜL UZUN KISA AYNI AMPÜL. Yüksek ışık gücü ile yolunuzu aydınlatır. MAVİ ZENON AMPUL ADET ilk değerlendiren siz olun.


Mavi Blue Uzun Kısa Işık 5TL 4TL indirimli. Yorum Gönder Temizle Gönder. Işık ton farkı olmaması için ampulleri çift olarak değiştirmenizi öneririz. Termal etkilerden ve zararlı ışınlardan koruyabilen Quartz Cam teknolojisi yalnızca Philips’in Far sistemlerinde bulunmaktadır.


Uzun ömürlü, maksimum aydınlık sağlayan Philips Xenon Ampül seti ile yolları daha net görerek, güvenli sürüşün keyfini çıkarabilirsiniz. Bursa Osmangazi: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde. Bu ampüllerin performansları nasıl aramızda aracında kullanan var mı hiç?


Xenon demiyorum yanlız halojen sarı ampül yerine mavi ampül. Birde başka bir sorum var. Xenon benim bildiğim mercekli olur, merceksiz xenona ben xenon demem. AMPUL : XenonOSRAM,PHILIPS,NARVA,GENERAL ELEKTRİK, hampuller, hampuller, hampuller, hampuller. Hoş Geldiniz Sepetinizde toplam (0) ürün var.


Ana Sayfa AMPUL Xenon. Bu kategoride şuan ürün bulunmamaktadır. Yukarıdaki arama motoruna aradığınızı yazınız. Araçlarda kullanılam ampul çeşitleri farklı farklıdır. Tüm araçlara uyum sağlayacak ampullerimiz mevcuttur.


Mavi xenon ampul

Kelvin değeri arttıkça ise renk önce beyaza dahada arttıkça mavi ve mora doğru kayıyormuş. Yine kelvin değeri arttıkça ampulün aydınlatma kapasitesi ( ya da lümeni) düşüyormuş. Hele ki yağışlı, ıslak ortamlarda yüksek kelvinli ampullerin aydınlatma kapasitesi çok düşük. D2R Xenon far ampulü bazı araçların fabrika çıkışı ampul soketine sahip özel bir zenon ampul tipidir.


K watt güçlü beyaz ışıktır. Beyaz gündüz ledi, Kayar animasyonlu turuncu sinyal ve mavi sis ışığı vardır. Led tek başına basit geliyor insanların gözüne satıcılar ille abartıcak. Hem göze güzel görünmüyor hemde aydınlatma diye birşey yok. TAI-YI CLED Far Ampulü KOYU MAVİ Xenon Effect li Set.


Adet (Takım) Ampul Fiyatıdır. Volt - Volt akülü araçlarda kullanılabilen universal tasarımlı bir üründür. Sislere xenon mu takılmalı yoksa beyaz ampül mü?


Olmadık yerde kullanman icap ederse beyaz xenon yada ampul yaptığına pişman olabilirsin. K Deli Mavi Xenon Ampulu Stok Durumu: Stokta var. TL Vergiler Hariç: 2TL. Alışveriş Listem Karşılaştır. LED - Xenon Ampul Sabitleme Aparatları (21) Tümü Göster Oto LED Ampuller.


Mavi xenon ampul

XENON Aydınlatma Setleri (4) XENON Yedek Ampuller (4) XENON Yedek Balast (8) XENON D Serisi Ampuller (23) Tümü Göster Oto XENON Ampuller. Mrkz : Şaşmaz oto sanayi sit. Tüm ürünlerimiz ilgili üreticiden size orijinal olarak satılır.


Xenon etkisi yaratan en iyi halojen ampul mü ? Daha iyi aydınlatma istiyorsan Osram Night Breaker Unlimited ve Philips X-tremeVision en iyi iki seçenektir, hangisi uygun fiyatlı denk gelirse tercih edilebilir. Beyaz halojen ampul diye birşey olmaz, filtreden geçirilerek o mavi -beyaz ton elde edilir. Uygun fiyat ile hemen al. Ayrıca resimleri, hakkındaki yorumlar, tanıtım videosu ve detaylı bilgilerde burada.


LED Xenon Ampülleri - Sis ve Gündüz Farları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar