5 Nisan 2016 Salı

Led ampul philips

LED ampuller hoş bir sıcak beyaz ışığı olağanüstü uzun ömürle birleştirir. W (W), E2 Sıcak Beyaz,. Titremenin izini bile görmezsiniz. Tüm teknik özellikleri gör.


Led ampul philips

Ambiyansı, işlevsel aydınlatmadan davetkar ve samimi bir atmosfere değiştirebilirsiniz. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Eviniz, ofisiniz ve daha fazlası için LED , halojen ve floresan ampulleri inceleyin.


Farklı şekilleri, duy seçenekleri ve çeşitli tarzları ile geniş ürün yelpazesi. W Sarı Renk ENormal Duy indirim. Ekstra indirimli fiyat. Eşi benzeri olmayan bir ampul.


Klasik ve zarif tasarımıyla bu ampul , geleneksel buzlu ampullerinizin yerini mükemmel şekilde doldurur. Find similar products Bir lamba. Tek ihtiyacınız, mevcut anahtarınızdır. LED ampül teknolojisi düşük maliyet ile uzun süreli kullanım ve yüksek renk çeşitliliği sağlar. MediaMarkt dünyanın en önemli ampül markalarını en uygun LED ampül fiyatları ile kullanıcılarla buluşturur.


Diğer dekorasyon malzemeleri için Ev, Dekorasyon, Bahçe,Aydınlatma, Ampul , LED Ampul , göz atın. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Philips ’ten Osram’a En Güvenilir Ampul Markaları. Saf ve zarif tasarımıyla bu ampul , geleneksel mat ampullerinizin yerini mükemmel şekilde doldurur. Osram LED ampül modelleri boyutlarına ve özelliklerine göre farklılık gösterir.


Led ampul philips

Uygun fiyat avantajı ile sahip olabileceğiniz lamba çeşitleri uzun ömürlü ve dayanıklı kullanımları ile sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alır. Günlük kullanım için basit LED. Led Ampul fiyat avantajını yakala!


TL 8TL (5) EMİRELEKTRİK 100. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Genel Bilgiler Teknik özellikler. Daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Bildirimini okuyun.


Fiyatı takip edin, indirimlerden anında haberdar olun. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. TL (71) KABLOPİYASA 100.


TL 3TL İndirim ( 8TL Kazanç) Sepete Ekle. Kablosuz ağ üzerinden doğrudan internete bağlanabilen Akıllı LED Ampul , MiHome uygulaması sayesinde akıllı telefonlar üzerinden kontrol edilebiliyor. Teslimat Hizmetini Keşfedin.


Led ampul philips

Watt Gün Işığı Essential olarak gönderilmektedir. Evdeki internetinizin Wi-Fi bağlantısına bağladıktan sonra gerekli kontrolleri kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Ultra parlak benzersiz ışığıyla kendi stilinizi yansıtın. Kablosuz ağ ile internete bağlayabileceğiniz akıllı ampul , telefon üzerinden kontrol edilebilmektedir. PHILIPS ESSENTIAL LED AMPUL 4. Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemleri Akıllı Ampül en uygun fiyat ve ürün garantisi Teknosa Mağazaları ve teknosa.


Burada normal standartlara uygun fiyatların yanı sıra pek çok üründe kampanyalar sizi şaşırtacak şekilde fırsat yaratıyor. Dünyanın ilk watt şeffaf ampule eşdeğer LED lambası, ENERGY STAR belgesi alan ilk LED lamba oldu. Anında parlak beyaz ışık veren bu LED ampulde ışık istenilen dalga boyunda olduğu için renk filtresi, prizma gibi renk ayrıştırıcılara ihtiyaç yoktur. Dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın.


Ortalama olarak Watt değere sahip bu lambalar 4lümen değerinde ışık verirler. Watt gücü, lümen ölçüleri, tasarımı gibi etkenlere bağlı olarak değişmektedir. Arıza durumunda aydınlatma armatürünüz yerinde kalır siz sadece ampul değiştirirsiniz. Yeni nesil Led teknolojisi sayesinde halojene göre enerji tasarrufu sağlarsınız. Soğutmada da iyi bir performans gösterdiğini söyleyebiliriz.


GE Bright Stik LED Lamba ise testi puanla ikinci sırada tamamlıyor. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! Popular philips led ampul of Good Quality and at Affordable Prices You can Buy on AliExpress. We believe in helping you find the product that is right for you.


Adet (Minimum Sipariş) Renk. Tahmini Kargo Ücreti: Alıcı Öder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar