22 Nisan 2016 Cuma

Neon hortum led

Neon hortum led

Bina çevreleri açık alanlar köprüler ve hatta dairelerimizin içine kadar giren bu neon led ürünü sitemiz üzerinden en uygun fiyatlarla satın albilirsiniz. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara) şeklindedir ve sırasıyla neon led hortum fiyatları ürününün 1 kadarını karşılarlar. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini güvence altına.


Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. IP Özel Su Geçirmeyen Esnek Koruma Standartlarına Sahiptir. Volt İle Kolayca Çalışabilir. Fişine Takarak Kullanabilirsiniz. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz.


NEON LED HORTUM (RGB) CATA. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Günde Hızlı Kargo Aynı iş günü Siparişleriniz Aras Kargo ile Kargolanır.


Karşılaştır Karşılaştır PİYAT CHİP DIŞ MEKAN ŞERİT LED. TL Kdv Dahil TL Kdv Dahil İNCELE. Aydıtma amaçlı kullanılmaz, dekoratif görüntü amaçlı kullanılır, led ışıklı neon hortumlar renk ve boyutlarına göre farklılık yaratır.


Uygulanacak alana göre ürün seçeneği sunar. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Sepete At isimli ürünümüz şu an için stoklarımızda mevcut değil. Genellikle 2volt ile çalışan neon hortum led ürünlerinin volt olarakta bulunması mümkündür. Anasayfa Ürünler “ neon hortum led ” olarak etiketlendi.


TL Vergiler Hariç: 100TL. Siz değerli müşterilerimize daha kaliteli ve zengin içerikli ürünler sunmayı amaçlıyoruz. Bu sitede yer alan tüm ürün ve görsellerin izinsiz kullanımı ve paylaşımı kesinlikle yasaktır. Oldukça estetik ve kullanışlı olan hortum ledler kullanım alanlarıyla dikkatleri üstüne çekiyor.


En iyi fiyatlar için sipariş verin kapınıza kadar gelsin. Hamojen ışık gücüne sahip olan neon şerit led ürünleri 2volt olduğu için ışık düşmesi yaşamazsınız. Güvenli alışveriş yapabilirsiniz. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.


Aydınlatma Ürünleri En Uygun fiyatlar ile ThreeLED. Akiwa ürünlerine İstoç’ta ulaşabilirsiniz. Siparişini vermiş olduğunuz HORTUM LED tarafınıza ortalama iş günü içerisinde özenli paketlenerek hasarsız olarak teslim edilir. Lütfen satın almak istediğiniz ürünle ilgili isteklerinizi yandaki bölüme yazınız. Ayrıca ürünle birlikte adet fiş gönderilmektedir.


Makarasında mt bulunmaktadır. Belirlenen kesim yerlerinden isteğinize göre kesebilir ve kısaltabilirsiniz. Bina dış cephe aydınlatmaları, dış cephe dükkan aydınlatmaları, apartman aydınlatmaları gibi bir çok noktada etkili ve başarılı led çeşitidir.


Neon hortum led

Bunların yaklaşık kadarı led neon ışıkları, led şerit ışıklar ve kadarı kauçuk hortumlar şeklindedir. Ayrıca kırmızı, mavi ve yeşil renk karışımından. Müşterilerimizin Ihtiyaç ve Isteklerine en uygun çözümleri geliştirerek, her aşamada memnuniyet sağlayarak bugün ve gelecekte müşterilerimize en Iyi hizmeti sunmayı hedeflemekteyiz.


Sitede yer alan ürün bilgi ve görsellerinin izinsiz kullanımı kesinlikle yasaktır. IP Özel Su Geçirmeyen Esnek Koruma Standartlarına Sahiptir. Trafo veya Adaptör Gerektirmez. Led Tabela Kasa Çeşitleri. Hortum Bağlantı Aparatları.


Neon hortum led

Renk Seçenekli ₺1KDV Dahil. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle. En avantajlı fiyatlarla elektrik market , ölçü aletleri, vinç ekipmanları, exproof elektrik malzemeleri, aydınlatma ürünleri, otomasyon cihazları ve malzemeler. Neon imalatının ilk aşaması neon tasarımından neon cam tozlanması, neon cam bükümü, neon cam elektrot takımı, neon cam üretiminden, neon montaj ve sevkiyat için ambalajlama hizmeti sunuyoruz.


Neon tabela ve neon pano imalatı her aşaması ile bir proses zinciridir. Genellikle pleksi kutu harf içerisine neon uygulanarak iç mekan ve mimari işlerde kullanılır. We have detected that you speak English (English). Do you want to see the page in your language?


LED NeonFlex Reset filters. Hemen alıp prize takarak kullanabilirsiniz. Ledwell neon led ürünleri dış ortam led olarak bina cephe dekorasyonlarında zengin renk çeşidi ile otel, ev, yat vb. Farklı renk seçenekleri ile stoklarımızda mevcuttur.


Esnek yapısı sayesinde köşe dönebilir, eğip, bükebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar