27 Nisan 2016 Çarşamba

70W led projektör fiyatları

W-50W- 70W -100W 220V PROJEKTÖR SMD POWER COB LED ÇİP BEYAZ RENK. DRİVERSİZ-ADAPTÖRSÜZ DİREK ELEKTRİK VOLTAJI İLE ÇALIŞMAKTADIR. Bununla birlikte projektör fiyatları güç, renk sıcaklığı ve marka gibi faktörlere göre değişkenlik gösterebilmektedir. Watt led projektör malzememiz dış kaplaması siyah dökümden yapılmıştır.


70W led projektör fiyatları

Fiyatı takip edin, indirimlerden anında haberdar olun. PHILIPS DIŞMEKAN LED PROJEKTÖRLER ,. Projektör Fiyatları ve Modelleri 3ürün var. Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar onaylanamamaktadır.


BU ÜRÜNDE SİPARİŞ ÖNCESİ LÜTFEN STOK VE FİYAT SORUNUZ. Smd led projektör modelleri! W led projektör çeşitleri tüm renkleriyle LEDStore stoklarında. Alüminyum enjeksiyon gövde.


Etkin ısı tahliyesi sağlayan soğutucu perdeler. W COB LED PROJEKTÖR Beyaz renk ile sitemizde sizleri bekliyor. Watt projektörlerimizde adet ve bir üst YENİ modeli olan 550Watt projektörde ise adet OSRAMLED Modül bulunmaktadır. En uygun fiyat ve en hızlı kargo ile led projektörler elektrikstore.


Lütfen satın almak istediğiniz ürünle ilgili isteklerinizi yandaki bölüme yazınız. SLİM KASA COB LED PROJEKTÖR. Led Adaptörleri Ve Trafoları. Pozu Detay Bilgileri, Tarifi, Yapım Şartları ve Ölçüsü, Birim Fiyatları ve Analizi 742.


70W led projektör fiyatları

Slim kasa cob led projektör , sarı ve beyaz ışıklarla mekanlarınızı aydınlatacak ! Firmamız led projektör , wallwasher, havuz armatürü ürünlerinin yedek parça olarak power led , driver lens ve benzeri birçok ürünün ithalatını ve üretimini yapmaktadır. W enerji tüketimi ile 420Watt a eşdeğer aydınlatma sağlamaktadır. Bu konuda seçim yaparken projektörü kullanıcağınız alanın genişliği çok önemlidir. Işık Rengi : Beyaz Çalışma Voltajı : 220–240V Güç Tüketimi : 70W Led Cinsi : COB.


Leave a Reply Cancel reply. Downlight Kasa Çeşitleri. Armatür ve Profil Boş Kasa. Led Boru ve Profil Çeşitleri. CREE Led kullanılmaktadır.


Mk tech led projektörlerimiz için bizleri arayıp uygun fiyatlar hakkında bilgi alabilirsiniz. GÜVENLİ ÖDEME 2bit SSL Sertifikası İle Güvenli Alışveriş İmkanı. LED modüllerin değişimi çok kolaydır. Arızalı yada kırılmış olan bir modülün değiştirilmesi ortalama bir dakika sürmektedir. FİYAT ARALIĞI Fiyat Aralığı Seçerek Ürün Listeleyin LED PROJEKTÖRLER.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps. Yorumlar (0) İncelemeler. W SMD LED PROJEKTÖR ” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et.


70W led projektör fiyatları

Arkadaşlar metal halide projektörlere göre led projektörlerin avantajları nelerdir? W bir metal halide yerine ne kadarlık led projektör kullansak bunu karşılar. Online Katalog Tüm katalog için tıklayınız. AYEL AYDINLATMA ELEKTRİK ELEKTRONİK İTHALAT İHRACAT SAN.


TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo! Tahmini Gönderim Süresi, Ürünün Tedarik Süresine Bağlı olarak Değişiklik Gösterebilir. Oda light led projektörlerimiz için bizleri arayıp uygun fiyatlar hakkında bilgi alabilirsiniz. Renk ve waat seçenekleri için bizleri arayın.


70W led projektör fiyatları

Sepetinizde ürün bulunmaktadır. W LED PROJEKTÖR dış mekan için uygun olup su geçirmez ve uzun ömürlüdür. LED konusunda türkiyenin en büyük firması, led aydınlatma,. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. CRETSİZ KARGO 24 TL.


Uygun fiyatlı 5W ve 10W led lambalar yakında stoklarımızda. SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN. Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala!


Audio Fiyat Listesi Çet-San Fiyat Listesi Doğan Fiyat Listesi Esem Fiyat Listesi Fujika Fiyat Listesi Hes Kablo Fiyat Listesi Ören Kablo Fiyat Listesi Öznur Kablo Fiyat Listesi Makel Fiyat Listesi Mas Fiyat.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar