20 Nisan 2016 Çarşamba

Angel mercek

Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Kartal Gözü Gündüz Farı Led Ayna Altı Aydınlatma. Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Bana angel in takımını gönderdiler.


Herşey için çok teşekkür ederim. Bi-Xenon mercek kullanılan farlarda ışık çizgisel doğrultuda ilerler. Bu da görüşün daha verimli olmasını sağladığı gibi karşı yönden gelen sürücüleri de rahatsız etmez. DEKORATİF ANGEL MERCEK ÇAKAR FAR Teslimat Bilgileri En geç Şubat Cuma günü kargoya verilir.


TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO! BELİRLİ SPONSOR ÜRÜNLERDE AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO! TÜM TÜRKİYE 1-DESİ ORTALAMA KARGO ÜCRETİ TL İLE TL ARASI TUTMAKTADIR. Bİ-XENON FAR ANGEL MERCEK HID PROJECTOR LENS DÖNÜŞÜM KİTİ 1. KALİT BX-151-W-BÜrün yorumu yok.


Angel mercek

Aracınızda angel ve uzun kısa xenon ile birlikte kullanabileceğiniz bir üründür. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap.


SilverBlue Bu xenonun noktasal aydinlatmasi mercek alaninin ufak olmasindna kaynaklaniyor ancak xenonsuz mercekli olup far yikamasiz araclar da mevcut piyasada. Galiba Türkiyede Clio bu şekilde angell uygulayan ben oldum. Darısı bu konuyu görup yapan arkadaşlara. Ama henüz cesaret edememe safhasındayım.


Angel mercek

Ayrıca bunca zamandır veritabanını koruduğunuz için de elleriniz dert görmesin. FAR TASARIM BİXENON MERCEK KAYAR LED ANGEL KARARTMA DİZAYN 599TL - Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden. Ne angel ledler doğru düzgün sabitti, ne de mercekte kalite vardı. Ayrıca far sahibine de ekstra masraf çıkarmamak adına araçta gelen hxenon ampülleri d1s bixenon merceğe uydurdum.


Halojen mercek olduğundan önce halojen ampülü takıp odaklamayı görmek istedim, ardından hxenon ampülü takacaktım. Mercek Angel Ledli Sis Lambası 12V. H H H H1 D2S, D1S, Bi-xenon her türlü mercek , xenon kit, ledli angel ve şerit, gereken malzemeler ve nasıl yapılırı bu sitede bulabilirsiniz. CCFL Angel Eyes ile Motosiklet stil Bi-Xenon HID Projektör Lens Kullanımı Xenon Hiçin hHFar Güçlendirme US $25. Bağlantı Aparatları Ürün İçerisinde Gönderilir.


Yaptığı 5alışverişten. Geçen sene topluca almıştık bu nadir bulunan angel eye mercekli farlardan. Bizim zj lerin gece görüşü berbattır malum.


BMW SERİSİ EANGEL MERCEKLİ FAR SAĞ-SOL- EB GARAJ. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. DİKKAT ÜRÜNÜ SATIN ALIRKEN DETAYLARI İNCELEYİNİZ. Tüm marka model araçlarda kullanabileceğiniz bir üründür.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. TL (indirim 5) değerlendirme Görüşünü yaz. Her marka ve her model araca isteğe göre, kişisel, özel ve bütçeye göre tasarımlar. Fotodaki led farlarıda alabilirsin. Junyan angel görüntü olarak güzel.


Nerden temin edebilirim ve nasıl uygularım ? Alıcaksanız ebay gibi sitelerden almanız fiyat. Mehmet Göktürk yazdı: Bakım sadece yağ filitre değişimi olsaydı o zaman bakım değil yağ filitre değişimi derlerdi. Ehil eller gözler tarafından kontrol edilen yerler var. Buraların kontrol edilmemesi sonucu geri dönülemez sonuçlar çıkarsa o zaman ondan kaynaklanan birçok arıza garan.


Angel mercek

FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUNUZ ! Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz. H H H1 D2S, D1S, Bi-xenon her türlü mercek , xenon kit, ledli angel ve şerit, gereken malzemeler ve nasıl yapılırı bu sitede bulabilirsiniz. Forum içeriğini görüntülemeniz için kayıtlı bir kullanıcı olmanız ve giriş yapmanız gerekmekte.


Eğer hesabınız varsa lütfen giriş yapınız. Hesabınız yoksa KAYIT olmak için lütfen tıklayın. Far üzerindeki mercek ve angel halkanın duruşu. Sista cam silikonu kullandım. Farın arka kapak kısmında ufak tadilatlar yaptım ampul yuvası büyük oldugu için bazı yerleri tıraşladım.


Rahatca hareket edebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar