28 Eylül 2016 Çarşamba

150W projektör

150W projektör

W-100W- 150W -200W WATT LED PROJEKTÖR YENİ NESİL KingLED. TL 2TL (123) Ledreyon 100. A-2A-3A-5A AMPER TRAFO PLASTİK ADAPTÖR ŞERİT LED VE KAMERA 12V. TL 150W LED Projektör Beyaz. TL 100W Slim LED Projektör Beyaz.


150W projektör

Adres: Bereketzade, Şair Ziya Paşa Cd. Sensör özelliği taşımayanlar arasından yine 1– 150w veya 3– 500w ışık gücü sağlayan, halojen projektör lamba modellerinden birini seçebilirsiniz. Böylelikle, lamba camlarının milimetre ısıya ve darbeye dayanıklı tamperli olması sebebiyle, dış doğa koşulları ya da kötü niyetli darbelere karşı. TL 400w Metal Halide Projektör Armatür 23TL 38.


Ancak su altında kullanıma uygun değildir. Led Projektör , iç ve dış mekanlarda kullanılabilir. Su birikintisi içinde bırakılmamalıdır.


Kullanıİç ve Dış mekana uygun Billboar driveways, cepheler ve nesne aydınlatması, sivil savunma, okullar, kamu inşaatı. Led Adaptörleri Ve Trafoları. SLİM KASA COB LED PROJEKTÖR. Bunların yaklaşık kadarı led projektör ışıkları, led yüksek defne ışıklandırma ve kadarı cıva lambaları şeklindedir.


Alüminyum enjeksiyon gövde. Etkin ısı tahliyesi sağlayan soğutucu perdeler. Paslanmaz çelik bağlantı elemanları. Işığı yönlendirme imkanı sağlayan açı ayarlı, yatar mekanizma.


Doğan Ofis Armatürleri ile Ofisler Daha Şık Her gün artan çeşitlerimizle ihtiyaçlarınızı daha iyi karşılıyoruz. Ledli şarjlı sensörlü armatürlerimizle her zaman aydınlıktasınız. W Metal Armatürlerimizle stadlar ışıl ışıl. PLUS model etanj armatürlerimizde kalite ve estetiği birleştirdik. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş.


Favori Aramanız Bulunmamaktadır. En uygun fiyatlarla sizlerle! Aylık faiz oranı BSMV ( 5) ve KKDF ( 15) hariç orandır.


Aylık ve yıllık maliyet oranı kolonlarında vergiler ve tahsil edilen tüm ücretler dahil edilmiş oranı görebilirsiniz. Avram General 150W Projektör. Mağazamız Bereketzade Mah.


Beyaz, Gün ışığı ve Yeşil renk seçenekleri. IPkoruması ile su geçirmez. Kullanım alanları: Havuz aydınlatması, Bahçe aydınlatması, Bina aydınlatması, Tekneler, vb. E-BÜLTEN HABERCİSİNE ÜYE OL. Kampanyalar,indirimler ve duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize üye olun.


150W projektör

Yönlendirilebilir ışık mekanizması bulunmaktadır. Tüm Ledli Aydınlatma Ürünlerini İster Nakit, İster Kapıda Ödeme ile Sitemizde Bulabilirsiniz. Arkadaşlar metal halide projektörlere göre led projektörlerin avantajları nelerdir?


W bir metal halide yerine ne kadarlık led projektör kullansak bunu karşılar. Ampuller Akkor Flamanlı Ampuller. Projeksiyon Askıları TV Askıları Uydu Antenler. DM Elektronik, kaliteli ürünü doğru fiyatlarla hızlı teslim ederek dönemin ve zamanın ruhuna ayak uyduran, müşteri memnuniyeti felsefesiyle çalışan Türkiye’de yakaladığı başarıları dünya ölçeğinde yakalama hedefine adım adım ilerleyen bir markadır.


Uzun ömürlü olmaları sebebiyle led projektör aydınlatma armatürler işletme ve bakım giderleri yok denecek kadar azdır. AYDINLATMA Aplikler Avize, Sarkıt Sıva Alt. Lütfen satın almak istediğiniz ürünle ilgili isteklerinizi yandaki bölüme yazınız. W COB PROJEKTÖR (GÜNIŞIĞI),Fiyatı öğrenin,Fiyatları karşılaştırın,Çok uygun indirimli Fiyatlarla satınalma işlemleri yapabilirsiniz.


Tüm Ürünlerimiz Bilgin Elektornik Güvencesindedir. Projektör , monte edildiği yüzeyde düşey eksende toplamda en az 3derece hareket edebilme özelliğine sahiptir. Kablo girişi, projektörün düşey eksende hareketine engel olmayacak şekilde paslanmaz metal rekorla sağlanmıştır. MarkaNext LedModelDIMLI YE-ETD-5WN Güç5WRenkBEYAZÖmür25.


SaatEnerji TasarrufuTip. Projektörler genellikle alan aydınlatmasında kullanılırlar örneğin reklam panolarında , bina dış aydınlatmada, bahçe , kavşak aydınlatmalarında kullanılabilirler. W HALOJEN PROJEKTÖR ” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. Projektör Kategorisini Keşfedin. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Cata Halojen Projektör 150W. METAL HALİDE AMPUL 150W SARI GGENERAL. Be the first to review “ 150W COB LED PROJEKTÖR ” Cevabı iptal et.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar