16 Eylül 2016 Cuma

Uv led baskı

Uv led baskı

UV Led Kurutma Teknolojisi. UV baskı olarak son çalışmamız olan suni deri üzerine uv baskı çalışmamız tamamlanmıştır. Suni deri baskı , uv bask. Uv Baskılı Led Işıklı Panel.


Yapı Dekorasyon olarak uv baskı. Her türlü promosyon ürüne özel baskı yapabileceğiniz, Artisjet uv baskı makinelerini 1müşteri memnuniyeti olan Serfo güvencesiyle hemen satın al! TL (KDV DAHİL) Tl Kazancınız. Portatif bir yapıya, kolay kullanıma ve yüksek baskı kalitesine sahiptir. D Kabartmalı baskı tekniği sayesinde, yüksek kalitede ve çözünürlükte baskı elde edin.


Bu makineler çeşitlilik ve yüksek kalite baskı konusunda rakipsizdir ve beklentilerin ötesinde çeşitlilikte eşya, ürün ve malzeme üzerine baskı yapabilir. UV LED Flatbed Dijital Kılıf Baskı. Hızlı baskı hızı tarafından A4size üzerinde baskı ile tam renkli dijital uv led yazıcı uv flatbed yazıcı uv baskı makinesi sadece saniye gerekiyor. UV baskı makinesinde kurutma sisteminin olması da sorunsuz bir baskı çalışmasını beraberinde getirir.


Süper masa boyutu sağlamak ile herhangi bir medya yazdırabilirsiniz max. Onu neredeyse aklınızagelebilecek her malzemeye fotoğraf kalitesinde baskı yapabilen yeni bir teknolojihizmeti olarak kullanabilirsiniz. Daha önce gördüğünüz düşük kalitedekisistemlerin aksine size yeni iş imkânları ve yeni işler kazandıracak sizesıçrama sağlayacak bir makine.


UV dijital baskı hızla gelişti ve dijital baskı sektöründe kendine merkezi bir yer edindi. Endüstriyel LED UV Barisol Baskı Baskı Makinesi Tavan dekorasyonuna yeni bir boyut getiren germe tavan sistemleri ile tavanlar daha renkli ve daha şık bir görünüm kazandı. Germe tavan sistemlerinde kullanılan barisol baskısı için UV baskı tekniği kullanılmaktadır.


BLUEMARK ID cihazları mürekkep partiküllü sıvı plastikten imal edilen özel bir sıvı kullanır. Sıvı UV ışığıyla sertleştirilir. Yüksek kaliteli uv telefon kılıfı mobil kapak yazıcı uv led baskı makinesi US $990. Siparişler (0) airwren automatic equipment factory Store.


Yeni nesil UV baskı makinası üstün özellikleri ile rakiplerinden ayrılan bir makinadır. Hızlıdır, Aboyutunda bir görüntüyü dakikadan kısa bir sürede basar. Malzeme yükseklik ayarı, otomatik kafa temizleme gibi özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Yüksek Kaliteli Uv Led Baskı Üreticilerini Uv Led Baskı Tedarikçilerini ve Uv Led Baskı Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba.


Uv led baskı

Her iki led lamba için manuel poz ayarı mevcuttur. Bu sayede led ömrünüz uzar. LED - UV sisteminde de uzun ömürlü lambalar bulunmaktadır ve esasen geleneksel UV lambalara kıyasla güç tüketimini ciddi oranda azaltır. Pvc BaskıFarkını belli eden üründür, çeşitli malzemelerle birlikte uygulama yapılıp sunulabilir.


UV Baskı Makinesi ile 22-mm kalınlıkta sert ve yumuşak tüm malzemeler üzerine baskı yapılabilmektedir. Yayın evleri, serigrafi baskıcıları, pad baskıcıları, pantografçılar, tabelacılar, fabrikalar, imalatçılar, hediye dükkanları, paket prototip. UV baskı diğer baskı türlerine göre daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür.


Uv led baskı

Dijital Baskı gelecekte dünyanın en büyük endüstrilerinden birisi olacaktır. Ayrıca solvent baskı gibi sadece rulo malzemeye değil, sert ve düz yüzeyli malzemelerede baskı yapılabilmektedir. Profesyonel Led Ekran Totem Tabela. Düzenli İhracat Yapıyoruz. Bu Teknolojiyi Kullananlar Dikkat!


Uzmanlardan Hareket Hastalığı Uyarısı. UV mürekkepler baskı esnasında hemen kürlenir. Isısya hasas malzemeler için uygundur. LED UV lambalar kürleme için daha az ısı üretir ve daha düşük enerji tüketir. EPSON LED UV BOYA DXDXTX8XP6CANLI VE DOĞRU RENKLER: 2TL.


Eco solvent dxdijital baskı makinesi: 55. EKO SOLVENT İÇ VE DIŞ MEKAN BASKI MAKİNESİ 260CM. LEJ-640’ın büyük UV - LED lambaları üretkenliği artırarak 12.


Toptan satış uv printing machine Ucuz uv printing machine Partilerden, Güvenilir uv printing machine Toptancılardan satın alın. Birbirinden mükemmel UV Baskı projelerimizi incelemek ve yeni yapacağınız yeni projelerde ilham almak için UV Baskı yazılarımızı inceleyebilirsiniz. Tekstil panoları, Tekstilbox, Light box olarak da. Bu yüksek ilgi, çeşitli varyasyonlarda UV baskı konusunun baskı endüstrisi için ne kadar önemli bir konu olduğunu ve bilgi paylaşımının faydasını gösteriyor.


KBA, nispeten daha yeni alanlar olan HR ve özellikle LED - UV ’de trendleri belirliyor ve öncülük yapıyor. Düşük baskı maliyeti ile her yüzey için rekabetçi fiyatlar ile üretim yapın. You should get in touch with us now.


Uv ultra viyole cam tuğla üzeri baskı show tv. Gergi tavan malzemelerimiz üzerine led uv baskı tekniği uygalanarak yapılan islem sayesinde gergi tavan larımız güneş ışığına dayanıklı hale gelmektedir. Uv baskı pleksiglas üzeri baskı duş masaj sistemi. Albayrak gergi tavan uv baskı gergi tavan modelleri en fazla.


Arama Baskı ve markalama sistemleri. Bu kategorideki tüm ürünleri göster. Mürekkep Püskürtmeli Akrilik Baskı Uv Led Düz Panel Yazıcı , Find Complete Details about Mürekkep Püskürtmeli Akrilik Baskı Uv Led Düz Panel Yazıcı,AUv Masaüstü Yazıcı, Uv Masaüstü Yazıcı Fiyat, Uv Masaüstü Yazıcı Afrom Digital Printers Supplier or Manufacturer-Zhengzhou Audley Digital Control Equipments Co.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar