26 Eylül 2016 Pazartesi

Inwells xenon

Inwells xenon

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Led Xenon modelleri, İnwells Led Xenon çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın.


Inwells xenon

Xenon Setlerdeki gibi arıza ışığı yakma riski yoktur. Hızlı tepkime süresi sayesinde farlarında çakma efekti meydana getirir. Teslimat Hizmetini Keşfedin.


Renk Xenon beyazı, V ile çalışan tüm araçlara uygundur, Kutusundan adet ürün çıkar. RÜNLERİMİZİ YURTİÇİ KARGO İLE GÖNDERİYORUZ. NWELLS LED XENON KUTULARI KARGOYA DAYANIKLIDIR.


AYRICA PAKET YAPILMASINA GEREK YOKTUR. U ANA KADAR HİÇBİR LED XENON AMPULÜNE KARGODA ZARAR GELMEMİŞTİR. INWELLS GÜVENCESİNDE YIL GARANTİSİ VARDIR. RETİM TEKNİĞİ OLARAK HALOJEN AMPULLERİN ÇOK ÜZERİNDE IŞIK GÜCÜNE SAHİPTİR. Bu ürünü ilk yorumlayan siz olun.


Stok Durumu : Stokta var. Online sipariş verilebilir. Meganearacım için uzunlarda kullanmak üzere HLed Xenon far arıyorum. Photon, Niken ve İnwells markaları öne çıkıyor. Aradığınız ürüne en hızlı şekilde ulaşabilmek için daraltma seçeneklerini kullanabilirisniz.


Seçimlerinize uygun kayıt bulunamadı. Geri dönmek için tıklayın. Uygun fiyat ile hemen al. Ayrıca resimleri, hakkındaki yorumlar, tanıtım videosu ve detaylı bilgilerde burada.


Yeni Nesil HLed Xenon Soğutmalı Far Ampulü ürününün. HLed Xenon Far Ampulu İnwells HLed Xenon Far Ampulunu uygun fiyat ve garanti hizmetiyle alma fırsatını kaçırmayın! Abuk subuk şeyler türedi. Led ayrıdır xenon (HID) ayrıdır.


Inwells xenon

High Intensity Discharge tip ampüllerde kullanılan ışıma sağlayan Xe ile ifade edilen kokusuz renksiz bir gazdır. Araçlar için yedek parça ürünleri. TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bizden En geç Şubat Salı günü kargoya verilir. Best buy multiple price choices for xenon led farlar on Aliexpress. Different brands maybe bring you diverse experience.


Ortalama gönderim süresi ürün gruplarına göre değişebilmektedir. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Sipariş listesinde ürün yok. Sürekli Arızalanan LED Xenon Ve Kargo Ücreti!


HLED Xenon far ampul ü aldım. Beyin ve ampül yıl garantilidir. Htipi far ampülü kulanan araçlarda kullanıma uygundur. Led Xenon İnwells H3” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. Social connect: Login Login with facebook.


FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUNUZ ! Forumlarımıza Hoşgeldiniz. Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz. Ampul fiyatı Yedek Parça kategorisinde. TIKLA WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER.


Whatsapp üzerinden sipariş verebilirsiniz. Gece sürekli kullanilan kisa farlara led veya xenon takmak kusura bakmayin ama bana göre saygisizliktir. Bir yerde görmüşdüm böyle bir ayar var mı İnwells de ona yarın.


Led denemedim ama Xenon göz alıyordu, değiştirmek zorunda kaldım. Inwells Led Far Tecrübelerim. Zaten farlarda da kararma yapmıştı. En son Osram serileri ile mutluluğu yakaladım, kolay kolay patlamıyor da. Osramın hangi modelini kullanıyorsunuz.


Bende değiştircem ampulleri. Ama Servet Abinin de dediği gibi LED ayrı, Xenon ayrı bir aydınlatma şekli. Farın arkasında yada herhangi bir yerinde Xenon Blastı olmayan aydınlatmalar rahatlıkla geçiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar