1 Eylül 2016 Perşembe

Mercekli modül led

Aynı Gün Ücretsiz Kargo - Yıl Garantili - Yüksek Kalite - Hızlı Teslimat. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Adaptör seçimi buna göre yapılmalıdır.


Ledler aluminyum PCB üzerine dizilmiştir, uzun ömürlüdür. Her modülde adet 1derece mercekli led bulunur. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz.


V düşük voltaj ile çalıştırılmakta olup, geleneksel reklamcıların en çok kullandığı ürünlerden bir tanesidir. Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Dış mekanda kullanıma uygundur.


Suya ve toza dayanıklıdır. Power led modül yerleştirebilirsiniz. Müdürlerimizle yüksek ışık miktarı ve mercekleri sayesinde kutu harf yada dekorunuza en doğru aydınlatmayı sağlayabilirsiniz. Arkası 3M çift taraflı bantlıdır. Kaliteli ve profesyonel modül led çeşitlerine sitemiz üzerinden aynı gün içerisinde kargo imkanı ile satın alabilirsiniz.


Kamplarda aydınlanma işlemi için kullanılabilen bu ürünler, araç aküsüne bağlanabilmektedir. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. Alt tarafında çok sağlam çift taraflı bandıyla beraber istediğiniz yer yere kolaylıkla yapıştıra bilirsiniz.


Mercekli modül led

W beyaz modül led , adet led aydınlatma çipinden oluşmuştur. Ayrıca modül led lensler çipli olduğu için çok aydınlatır. Her ledde bir kesip, ekleme yapılabilir.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Dar açılı alanlarda ideal aydınlatma. ALÜMİNYUM PCB ve AKIM KORUMALIDIR. RÜN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ GARANTİSİNDEDİR. Ucuz fiyatlara LED Aydınlatma Sistemleri satışı.


Türkiyenin Led Tedarikçisi NADAS LED Kalitesi ve Güvencesi ile satışta. Essela Elektronik Haberleşme Ticaret Ltd. Sizin İçin Seçtiklerimiz. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.


W SAMSUNG GÜNIŞIĞI KARE ENJEKSİYON MODÜL LED. Bu CE standartlara göre modüller yapılan testlerde oranında daha fazla ışık ve aydınlık anlamına gelmektedir. Alfabetik tabela aydınlatmalarında daha fazla ihtiyaç olarak. Bu modül led , bir plastik kılıf içerisine konularak ledlerin üzerine epoksi maddesi dökülerek su geçirilmesi tekniği ile üretilerek bu yöntemden epoksi modül led ismini almıştır. Modül Ledler adet ürün var.


Mercekli modül led

Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz! Samsung modül led reklamcıların en çok kullandığı ledlerden birisidir. Bu ürün toplam 1kere incelenmiştir. En Çok İlgi Gören Şerit Ledler. Bu tarz imalatlarımızda genellikle özel seri difüzörlü led pleksisi cnc router makinesiyle kesilerek boyutlu kutu harf haline getirilir.


Kullanılan pleksiglas malzeme led aydınlatma için özel olduğundan ve aydınlatmasında yeni nesil mercekli modül led kullandığımızdan ışığı son derece iyi ve homojen olarak yansıtır. MERCEKLİ MODÜL LED WATT VOLT yorum ve fiyatını inceleyin. Watt(Adet) Karşılaştır Karşılaştır. V APlus kırmızı modül led yüksek ışık gücüne sahip,165°özel geniş açılı mercekli yapıdadır. Alüminyum PCB kullanıldığından ısınmaz, uzun ömürlüdür.


Mercekli modül led

Ledin iyisi,fiyatın iyisi. Reklam malzemeleri adresiniz. Silikonlu, Yüksek Kalite. Mean Well Led Güç Kaynakları.


Mağazamızdan satın almak için Adres : Antenci - Karanfil Elektronik Akıncılar Mh. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Kargo ücreti, aldığınız ürünün özelliklerine (boyut, kilo vs) göre değişiklik gösterir. ZEL NOT bölümünde Akvaryum.


Mercekli modül led

Güç kaynağı seçimi, kullanacağınız modül adedine ve kullanacağınız yere (iç - dış mekan) göre değişmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar