15 Eylül 2016 Perşembe

Plaka led lamba

SEAT LEON İBİZA CUPRA FR LED PLAKA LAMBASI AMPUL SETİ FARDOKTORU. TW5W DİPSİZ PARK PLAKA İÇ LAMBA LED AMPUL CANBUS ADET TAKIM. TL 1TL (66) spotelektrik 96.


LED PARK PLAKA AMPUL ARIZA LAMBASI ENGELLEYİCİ CANBUS DEKODER 5W. Tüm yerli ve yabancı araçlara uyumludur. Ampul fiyatı ve özellikleri, Yedek Parça kategorisinde. SMD Beyaz led ile mükemmel parlaklık sağlar.


Aracınızın orijinal halojen ampulü sökülür yerine LED ampul takılır. Yanmazsa ters çevrilip takılır. CANBUS özellikli led ampul, arıza ile set olarak gönderilir. Birebir Uyumludur Tadilat Gerektirmez. Model Arası Araçlara Uyumludur.


STOP PARK VE PLAKA LAMBASI Ürünlerimiz. Online sipariş verilebilir. Abi yani enderden sadece bi tane led lamba mi isteyecegiz fiyati ne oluyo öyle olunca. Geri Vites Lamba Şiddetini Arttırma.


Bir cevap yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Metre Paket İçeriği adet 20. TL 88 TL ( KDV Dahil ) Sepete Ekle.


Demircioğlu Lamba Florasan 24V 18W Camlı Beyaz indirim. AliExpress carries many led plaka related products, including led ahtapot , kurulu için led , alüminyum yüzey , ampul plaka , alüminyum led pcb , 220v led pcb , ampul led , led numarası plaka , lamba led. Quality service and professional assistance is provided when you shop with AliExpress, so don’t wait to take advantage of our prices on these and other items!


Essential LED Lamba , Enerji tasarrufu, uzun kullanım ömrü ve Philips kalitesiyle dikkat çekiyor. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın.


Ttipi ampulleri tampon içinde kalacak şekilde bağladığımızda yapmak. Ampül değişimi değil komple parça değişecektir. Passatlarda arıza yakacağını sanmıyorum,yakarsadaçaresine bakarız. Servis liste fiyatı 2liraya yakındır. Led plaka lambası yapimi.


Daha uygun fiyata bu ledlerde bulabilirmisiniz bilmiyorum. TLED PARK LAMBASI BEYAZ LED IŞIK PLAKA LAMBASI LAMBA BEYAZ - Şık dekorlar için tek renk ve animasyonlu rengarenk led şerit çeşitleri ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden. Selamun Aleyküm arkadaşlar, plaka lambalarını led yaptıktan sonra yanık kokusu gelmeye başladı ve lamba yuvaları yandı. Olarak Kaliteyi ve Müşteri Memnuniyetini Ön Planda Tutarak İş Makineleri Aydınlatma ve Otomotiv Promosyon Ürünleri Üretimi Yapmaktayız.


Plaka led lamba

Lamba üzerinde spiderman figürü yer almaktadır. Spiderman tutkunu sevdikleriniz için tercih edilecek şık ve güzel bir hediyedir. Birbirinden farklı LED farların bulunduğu bu kategoride, ihtiyacınıza uygun olan araba far çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Plaka üstü xenon led ampül.


Canbus sistemi ile ampul arıza ikazı vermez. Pluxen led plaka lamba kiti, aracınızın orjinal plaka lambası sökülerek yine orjinal soketine bağlantı yapılarak tadilatsız bir şekilde montajı yapılır. Otomobilinize yeni ve temiz bir görüntü sağlar.


Plaka led lamba

Arkadaşlar, aracıma Dealextreme den led lamba getirttim. Parkta problem yok ama plaka lambaları bazen birkaç kere pır pır edi. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık.


Octavia ABu modele ait sorular, sorunlar, çözümler. Sevdikleriniz için benzersiz bir hediyedir. Hediye Paketinde Aynı Gün Ücretsiz Kargo ile gönderilmektedir. LEDLİ ARAÇ İÇ PARK LAMBA OTO PLAKA TAVAN LEDİ.


Plaka led lamba

Türkiye'nin en büyük Fiat paylaşım platformudur. Arıza lambası plaka led ampül sorunu Fiat Türkiye Kullanıcı Forum Sitemize hoşgeldiniz. Volkswagen hakkında şikayet yazmak için tıklayın! Aklımda paralel taşdirenç koymak vardı ama oda çok kafama yatmadı.


Sonra bir arkadaşın vasitası ile soğutuculu lamba yuvası hazır su almayacak şekilde tasarlanmış modül aldım. Modülü sol plaka lambasına bağlamanız yeterli oluyor. Sonrada LED deki paralel dirençleri iptal edip taktım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar