30 Eylül 2016 Cuma

Far camı parlatma

Aracınızın far yapısına göre araç far camı temizleme fiyatı değişiklik göstermektedir. Bazı araçların far camları sadece dış yüzeyinden yıpranarak solmakta ancak farklı modellerde bazı araçlar’da far camları iç ve dış kısmından deforme olarak kötü bir görünüm almaktadır. Bugün sizlere piyasada ortalama olarak çifti 1tl gibi bir fiyata yapılan oto far temizliğini, bir deyişle de far parlatma işleminin en düşük maliyetle, en az metaryelle nasıl yapılabileceğini anlatacağım.


Farlarınızın cam gibi parladığına şait olacaksınız. Burada dikkat edilmesi gereken, mutlaka plastik cilası kullanmak. Araba Kullanırken Cam Açmak. Cila, farımızın orijinalindeki koruyucu akrilikle aşağı yukarı aynı görevi görüyor, yani koruma sağlıyor.


Cilayı farın cam yüzeyine, elimizle sünger yardımıyla veya düşük devirde çalıştırdığımız polisaj makinasıyla iyice yediriyoruz. Kısa sürede sadece adım uygulama ile körelmiş,matlaşmış,çizilmiş farlardan kurtulun. Turbo Dizel 90HP modelli araca sahip, far camları oldu olasi hep kirli. Ben de sürpriz yapayım dedim ve camı parlattirdim. Tespih Antika Objeler Antika Cam Objeler Antika Giyim, Tekstil, El İşi Tümünü Gör.


Far camı parlatma

FAR MACUN PARLATMA NİKELAJ SİNYAL FAR CİLA TEMİZLEME SETİ ÜCRETSİZ KARGO GLOSSY LIGHT. Sonax ın polycarbon far camları için üretilen özel parlatma ürünü ile ilk günkü parlaklığına kavuşturulur. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Ne kadar zımparalanacağına gelince 8ile zımparalarken farı oldukça mat bir hale getirmeniz lazım şeffaflığı kaybolmuş olmalı.


Farın içini açmaya gerek yok, güneş yanığı sadece dış yüzeydeymiş (ben içini açtıktan sonra anladım). Abilerim arabanın farları iyice sarardı internetten biraz baktım da bu zımpara ile parlatma işlemi var bu konu da bana detaylı bilgi verebilecek var mı yalnış birşey yaparım diye korkuyorum. Müşterimizin isteği üzerine camı kırılmış Bmw farının ön camını değiştirdik.


Kullanıma hazır ve muayeneden geçecek hale getirdik. Kredi kartıyla almak isteyen müşterilerimiz için. Bu farlar ancak bu kadar olur, düzelmez bunlar diyerek beni yolladılar, hiç inanmadım. Kullanılan plastik far camı şeklinde bilinen farlarınız plastik malzemenin ismi, derecesi, işlem akışı, mevcut farların durumu hakkında. Solan sararan ve kirli görünüme sahip olan farlarınızı ilk günkü.


Böylelikle far temizleme ve parlatma işlemleri sırasında arabanın boyasında hiçbir deforme meydana gelmemektedir. Seçilen zımpara ile birlikte arabanın far camları çok fazla kuvvet uygulamama şartı ile birlikte zımparalanmakta ve böylelikle cam yüzey mat bir görünüme kavuşacaktır. Boya yüzeyi parlatma ürünlerimiz ile yüzey parlatılır.


Far camı parlatma

Sonax’ın boya yüzeyi çizik giderici ürünleri ile çizikler temizlenir. Araç Temizliğinde Püf Noktalar. Bu işlemi aracın üzerinde de yapabilirsiniz bendeki farlar sökülmüş vaziyetteydi. Yeni nesil cam olmayan farlar ısıya ve darbelere karşı dayanıklı polikarbon malzemeden yapılıyor tabi ki tek başına bu değil üzerinde Uv filtreli koruyu.


Cam ve Polikarbonat yüzeyler için uygundur. OTO FAR TEMİZLEME VE PARLATMA SETİ. Işık Projeksiyonunu Artırır Powerful uygulamasından sonra, yıpranmış yüzey parlaklığını geri kazanıyor koruma altına alınıyor. Gerekli zemin temizliği yapıldıktan sonra far yüzeyinde bulunan kılcal çizikler profesyonel carismax far çizik giderme ürünleri ile temizlenir.


Carismax’ın far parlatıcı cilaları ile far -stop yüzeylerini orijinal haline getirerek temizleme ve parlatma işlemi sonlandırılır. Son yıllarda hemen hemen tüm otomobil firması ön farlarda çeşitli plastik malzemler kullanmaktadır. Stop lambası nasıl temizlenir? Arızalı stop lambası nasıl onarılır?


Araçlarda sinyal lambası nasıl değiştirilir? Adet kanamasında parça gelmesi ne anlama gelir? Motosiklet Camı Çizik ve güneş yanığının temizlenmesi ve kararmalar, kimyasal ilaçlar ile temizlenerek ilk günkü haline dönüştürülüyor. Zaten amaç far temizliği olduğu için set halinde satılıyor genelde. Set halinde almanızda yarar var.


Set içinde zımparalar ve uygulama pedi bulunmakta. Yemek tarifleri, ev fikirleri, stil ilhamları ve deneyebileceğiniz başka fikirler keşfedin. Zımparaladım sulu şekilde ve gerçekten sarı sarı sular aktı.


Ama dediğim gibi cam içinde çatlaklıklar kaldı kavrulmuş da olabilir cam. Oto far temizleme parlatma işlemlerinde lider ankara firması. Sararmış, puslu, bulanık ve kararmış oto farlarınızı ve stop lambalarınızı ilk günkü duruma getiriyoruz.


Far Temizliği - Parlatma ? Soluk far camı parlatma ile hem cepinizden fazla para çıkmamış olur hemde orjinal parçanız ile arabanız daha sağlıklı olarak aydınlatma fonksiyonlarını tamamlar. Aracınızın size güvenli bir sürüş konforu sağlaması için özellikle gece yolculukların’da arabanızın farlarının sağlıklı çalışması çok önemlidir. WÜRTH FAR TEMİZLEME PARLATMA CİLASI 250gr.


PAKET İÇERİĞİ: KUTU FAR CİLASI 250gr. MATKAPLA FAR TEMİZLEME ZIMPARALAMA PARLATMA SETİ. Karşılaştırma listesine ekle. Mobil Uygulamamızı İndirin. Megiuars Nxt far cilasi alınır.


Sonra bir kova bir tasla beraber ılık su alınır. Farin çevresi, kaporta kenarları bant ile maskelenir. Sırası ile 8den başlayarak, fara bir yandan su dökerek, zımparalama işlemine başlanır.


Tüm yüzeylere uygulayarak, tek tek yapılır. LED farlar ve önündeki far camı güneşe maruz kaldıkça deformasyona uğrayabilir. Yeni ampul takıldığında, farın zarar görmesini engellemek için far filmi kullanılmalıdır.


Online sipariş verilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar