30 Eylül 2016 Cuma

Işığı ayarlanabilir lamba

Işığı ayarlanabilir lamba

Parlaklığı ayarlanabilir ampullerimiz, ışık kalitesi, uyumluluk ve ışık çıkışı bakımından akkor ve halojen ampullerin yerini alacak ideal seçimdir. Kolye ışıkları yüksekliği ayarlanabilir - en iyi ev. Askı lambanın yüksekliği kolayca ayarlanabilir. Enerji tasarruflu bu Philips lambası , geleneksel ışık kaynaklarına göre daha az enerji harcar, elektrik faturalarınızı düşürür ve çevreye saygı açısından üzerinize düşenin bir kısmını yapar.


Masa lambaları genellikle kablolu modellerdir. Pilili kumaş abajurları sayesinde odaya dağınık bir ışık yayan klasik görünümlü bir lamba mı yoksa abajur tasarımı sayesinde ışık desenleri yapabileceğiniz, renkli ve modern görünümü bir lamba mı? Bir ışığı sıcak ya da soğuk olarak ifade ettiğinizde onun kelvini hakkında bilgi vermiş olursunuz.


Kelvin gün ışığına karşılık gelir. Bir üniversitemiz büyük buluşa imza attı. Ortam ışığı : 5-50LUX ( ayarlanabilir ) IP44. Modern LED tavan işık yatak odası led tavan aydınlatma lambaları oturma odası led tavan lamba ışığı tavan ışıkları. IPinsanlar proje taleplerini karşılamak için CCT kontrol ederek tam renk efektleri elde edebilirsiniz.


Fakat yine de bazı modeller ayarlanabilir olarak tasarlanıyor ve genellikle doğrudan yanarlar. Standart ampüller watt başına lümen ışık şiddetine sahiptir. LED lambalar ayarlanabilir olarak üretilmiyor. Halojen lambalar watt başına lümen ışık üretebilirler.


LED USB ampuller masa lambası yatak ışığı dokunmatik anahtarı ayarlanabilir seviye dim LED gece ışığı başucu otomatik sensör m. Evin karanlık köşelerini aydınlatmak için masanın veya komodinin üstüne koyduğunuz abajurlar ve masa lambaları da ışığın evin içinde doğru dağılmasını sağlayacaktır. Loş bir ışık istediğinizde ise tek yapmanız gereken tavandaki ışığı kapatıp daha az ışık veren bir abajurun ışığını açmak olacaktır. Bu işlev için Philips Hue bridge ile bağlantı gereklidir. Odanın belirli bir alanını odaklayabilirsiniz. Düşük ömürleri dezavantajı yanında ayarlanabilir (dimmable) ışık şiddetine sahip olma avantajlarını da belirtmek gerekli.


Açısı sayesinde eğimi kademede ayarlanabilir. Mikro USB şarj girişi üzerinde lamba kolayca yanında bulunan USB kablosu ile şarj edilebilir ve entegre klipsi ile çantaya, bereye ya da kıyafete sabitlenebilir. Yuvarlak Led Puck kabine ışık Dim. Asılan bir lamba dolaylı ışığı ile genel bir aydınlatma sunar, ayarlanabilir bir masa lambası ışığı konsantre bir çalışma için odaklanmış ışık sağlar.


Burada belirleyici olan lambanın parlaklığıdır. Arama yapmadan önce bir kelimeyi giriniz. Satış öncesi ve sonrası destek, güvenli ödeme, ücretsiz ve kolay iade imkanlarıyla satın almak için tıkla.


Işığı ayarlanabilir lamba

LB10 size sabit ve isteğinize uygun aydınlatmayı 13. Okuma lambası led kitap ışıkları katlanabilir kapalı aydınlatma ayarlanabilir ev dekorasyon ile taşınabilir esnek bir kitap. LED ampul makyaj için profesyonel bir aydınlatma sağlar, bu yumuşak ve göz kamaştırıcı değil, böylece gözler değil tarafından zarar ışık2.


Rahatça hareket ettirilmesi önerilen masa lambaları çeşitlerinin ışığın geleceği açı ve göz hizası düşünülerek ayarlanabilir olması tavsiye ediliyor. Lamba Tabanı EAğırlık. Bu ayarlanabilir spot başı, ışığı en çok ihtiyaç duyduğunuz yere yönlendirecek şekilde tasarlanmıştır.


Işığı ayarlanabilir lamba

LED ışıkları daha uzun ömürlüdür ve ışık kaynağınızı sıkça değiştirmek zorunda kalmazsınız. Ayarlı düğmesi sayesinde istediğiniz parlaklıkta yakabilir ve söndürebilirsiniz. Sürekli kullanımda saat ışık verir.


Hydro Led 63w, 3w lık adet ledden oluşur ve özellikle küçük alanlar, ışık almayan köşeler,anne bitkiler ve klonlar için mükemmel bir çözümdür. Belki de en çok sevilecek özellik ise led masa lambalarının ışıklarının aydınlatma düzeyinin ayarlanabilir olması. Evet ışığın ayarının istediğiniz gibi ayarlayabilir gözleriniz yorgun olduğu zamanlar da ışığı istediğiniz gibi ayarlayarak işlerinizi dilediğiniz gibi yapabilirsiniz.


Bundan sonra daha keyifle uyanacaksınız. Bir enerji tasarrufu lambası kullanılır ve lamba şeklindeki tasarım her yatak odasının dekorasyonuna uyar. Uyandırma Işığının ışık yoğunluğu 3Lüks değerine kadar ayarlanabilir.


Bu, kişisel tercihinize en. D_ kez büyütme ile küçük yuvarlak bir ayna seçin. Alanod Miro Silver üretimidir. Güneşin geldiği düşük açılarda emsal ürünlere karşı daha iyi performans gösterir.


Akşamları floresan lamba ile aydınlatma sağlar. Işık tüpünün içine yerleştirilir. Bekleme süresi ortalama gündür.


Ayarlanabilir yapısı sayesinde istediğiniz şekli verebilirsiniz. Lux parlak ışık okuma masası lambası. Ofis Işığı USB kısılabilir modlu. Yüksek kaliteli ve uzun ömürlü led lamba. Dekoratif ışık süzme paneli -) Uzaktan kumanda ile kontrol edebilme özelliği.


Parlak gün ışığı sıcaklığı, güzel, enerjik aydınlatma sağlar ve soft, rahatlatıcı beyaz size rahatlık sağlar. Daha fazla ışık odaklanması sağlar ve alüminyum başlık lensi aşınmaktan korur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar