20 Eylül 2016 Salı

Mercekli xenon far motosiklet

Mercekli xenon far motosiklet

Photon xenon efektli far ampul. TL 4TL (2) techmaster 99. Prc 12V Dipsiz Ampul 5W Beyaz Işık Xenon Mavisi Ü. Kanuni 1SEYHAN Far Tıger Krom. Araç Dışı Aksesuar Tampon Krom, Kaplama Etiket, Arma Branda, Ört. Toptan satış xenon headlight lens Ucuz xenon headlight lens Partilerden, Güvenilir xenon headlight lens Toptancılardan satın alın.


Mercekli xenon far motosiklet

Inç Evrensel Bi xenon HID Projektör Lens Gümüş Siyah Shroud HXenon LED Ampul HHmotosiklet Araba Far US $21. Motoruma, aşağıdaki şekilde bağlantısını yaptığım, mercekli xenon çalışmasında, uzun ve kısa olarak düzgün çalışma sağlayamadım. Marş ile birlikte kısalar direk yanıyor, normal halojen kullanımında. Bağlantı sonrasında xenon kısa yanmasına rağmen, panelde uzun yanıyormuş gibi mavi far ışığını yakıyor.


Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden. Sınıfının en çok satan ve en çok tercih edilen ürünü olan mercekli ledli zenon far ürünü, motosiklet dizaynı ve görünümüyle, özel bir uyum içerisinde tasarlanmıştır. TL ve ücretsiz kargo ile n11.


Xenon Far fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Aramalar: audi far lens bmw xefar lens efar lens halojen lens far bmw efar lens. Xenon benim bildiğim mercekli olur, merceksiz xenona ben xenon demem.


Ama çoğu yerde xenon farlar satılıyor en ucuzda 5YTL felan bunların beyaz ampülllerden ne farkı var? Ne mercek var nede başka bişi bi tek balast ları var. Bunlarda aldığım hxenon far takım HİD marka. Bir merak ettiğimde, merceksiz xenon motosiklet te tüv den geçiyor(otomobillerin aksine) Ancak mercekli için durum aynı mı farklı mı bilmiyorum.


Ya buna xenon takalım sis far. Sis Farı fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Firmamız Bünyesinde Araç Far Ve Elektronik Üzerine yoğunlaşmış bir firmayız. Başlıca Hizmetlerimiz Olan Far tamiri , Far temizliği,Stop Tamiri, Far Beyni Tamiri ve Çıkma Satışı, Led Beyni ve Çıkma Satışı , far Mercek Tamiri ve Satışı Ampul Satışı , İkinci El Far Stop işlemlerinizi en iyi şekilde yerine getirmekteyiz. MOTOSİKLET XENON FAR AMPULÜ.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. FSTUNİNG OTO MARKET İNDİRİM. YAĞMUR OTO AKSESUAR İNDİRİM. Aydınlatma Grubu RAMZEY KALİPSO 1ÖN SİNYAL SAĞ SOL ORJİNAL. PHOTON MARKA LED AMPULLERİN EN YENİ SERİ ÜRÜNÜDÜR.


PHOTON LED ARKA PARK STOP ampulü YENİ Nesil MERCEKLİ POWER LED. Far filmleri tercihe göre şeffaf ya da renkli olabilir. Ampulün eskimesini geciktirir ve far ışınlarının yolunu ayarlayarak daha iyi performans göstermesini sağlamaktadır. Xenon far : Işık dağılımının homojen ve kesilme çizgisinin keskin olması için mercekli elipsoidal projektörler kullanılır.


Az da olsa reflektör tabanlı xenon far kullanan üreticiler de bulunmaktadır. Merak ettikleriniz için forumumuza kayıt olarak sorunuzu, bilginizi, bilmediklerinizi paylaşın. Xenon farda mercek olması sadece karşıdakinin gözünün kamaşmasına bi nebze engel olur. Mercekli far da xenon muayaneden geçmedi ! Yukarıda yazdım kendi tecrübemi, valla gerisini bilmem Bana yine konu açtıracaksın.


D1S Xenon ampul volt motosiklet ve otomobillerin D1S soketine sahip araçlara uyumludur. A kalite ay değişim GARANTİLİ led far ampulü. Yüksek ışık gücü ile yolunuzu aydınlatır. Jetta için resimde görülen Hella mercekli far düşünüyoruz.


Fiyatları konusunda yardımcı olabilecek varsa memnun olurum Bir de sanırım bu farlar halojen. Ynt: bi- xenon mercekli power led li far çalışması saat açık bırakıp test edeceğim sonra defender a layık olacak. AUTOMİX MERCEKLİ AYNALAR. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık. Mondeo MkHella,Valeo,Bosch bi- xenon çalışması.


Mercekli xenon far motosiklet

CBF2ÖN FAR SİPERLİĞİ HONDA CBF 1- SİYAH ₺6KDV Dahil. Ama mercekli xenon şanıma yakışmaz, apaçiyiz vesselam Ben koyayım en morundan renk uyumu olsun. Motosiklet Far Sinyal Stop Grubu. Servet abi aynı motora adet 1w power led ile bir far yapılmıştı inanılmaz aydınlatma sağlanmıştı mercekle nasıl olacak merak ettim. OSCAR LED AMPUL 12V-24V MERCEKLİ LED TURUNCU Oto Aksesuar toptancısı,Toptan oto aksesuar, xenon ,silecek,oto bakım,xml,anten,jant kapağı,paspas,ayna,arma.


Opel Astra J kasa aracımıza Led Bi- Xenon mercekli far uygulaması yapacağız. Aynı zamanda sararmış kirlenmiş far camları temizlenecek ve far iç bakaliti mat. Uzun yola çıkmıyor, şehir içinde eşya taşımıyorsanız tavsiyeetmiyorum.


AKAR LAMBALAR ve SİS FARARI LED ZENON.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar