21 Mart 2018 Çarşamba

Araç altı led aydınlatma

Araç altı led aydınlatma

Kgn Kumandalı Led Çakar Çakarlı Park Stop Modüllü TRgb Led. Kapı Altı Logo Volkswagen Araca Özel Orjinal Aparatlı. Araç içi aksesuar marka fiyatları Aksesuar Tuning kategorisinde!


Araç altı led aydınlatma

QR kodu okutarak gerekli uygulamayı indirip istediğiniz rengi ve modu verebilirsiniz. Dilerseniz uygulama içerisinden müzik açarak müzik ritmine göre ışık hareketlenebilir. Evinizin rahatlığında ve parmaklarınızın ucunda seçme fırsatı ile aradığınız bütün led aydınlatma ürünlerini, hepsiburada.


Işıklı Kayar Led Bagaj Altı Renkli Fonksiyonlu 75. Carub Şerit Fitil Dekor 5Mt. Güçlü LED çip ile üretilmiştir.


Araç altı led aydınlatma

Ayna altı LED lambası hava şartlarına dayanıklı, su ve toz geçirmez yapısı ile araç dış aydınlatma için harika bir seçenektir. Yeni COB LED teknolojisi ürünü kartal gözü led ile görünürlük ve güvenliği artırmak için yüksek ve sabit parlaklık elde edebilirsiniz. Bu aydınlatma led lerinden takım aldım biri eşimin aracı Punto ya diğeri kendi aracım linea ya taktım montajı çok basit işlevi çok fazla araçların içi hoş bir görünüme büründü.


Car lapping→wrapping〜The first half〜職人 - Duration: 13:39. Aydınlatma yeterli ve müziğe duyarlı olması ayrı bir güzellik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar