12 Mart 2018 Pazartesi

El yapımı abajur

Abajur yapımı uygulaması en kolay kendin yap projeleri arasında yer alıyor. Bugünkü paylaşımımızda da size toplu halde el yapımı abajur modelleri ve yapılışları derlemesi sunmaya çalışacağız. Okul Ödevi Ev de Avize ve Abajur yapmak olan Öğrencilere bu Proje.


Malzemeler:Zincir,Avizeler için malzemeler,Kerpeten,makas,yağlı kağıt boyamak için sprey boya Avize için Kelebek şablonları Kestiğiniz Kelebekleri çeşitli boylardaki zincirlere takın. Birçok abajur modelinin yanı sıra son zamanlarda el yapımı eşyalarda fazlaca kullanılan penye ipten abajur değişik bir tercih olabilir. En şık, tarz ve uygun fiyatlı aydınlatmaları satın al. Antik altın-bakır boyama. Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır.


Sitemize erişerek çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Balondan abajur yapımı veya ipten abajur yapımı videomuz hazır. Gerçekten ipten yapılmış abajur ilginizi çekecektir. Abajur, masa lambası ve tüm ev aydınlatma ürünleri uygun fiyatları ve çeşitli modelleri ile alışverişte ilk adres sahibinden. Saksılıktan Abajur Yapımı - Takı Tasarım Atölyesi.


El yapımı abajur

El Yapımı Ahşap Fıçı Abajur: 3TL. En iyi el yapimi abajur seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli el yapimi abajur Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. El yapımı abajurdur polyester üstüne 1. Mürsel Uluç Mahallesi içinde, satılık ikinci el Özel tasarım. Emir bu ilanına bir açıklama eklemedi: Özel tasarım. Abajur üzerindeki çiçeğin yapımı ise diğer videolarımda mevcuttur.


Zeytin ağacından el yapımı. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz.


Saksiliktan Abajur Yapimi Taki Tasarim Atolyesi. U dhax cwmlza - Maxresdefault. Pet Siseden Abajur Yapimi. U da x Vweioa - Maxresdefault. Asortik Halatli Abajur Yaptm Oldu.


Hatta Birkac Hafta Once Yine Evde Olan Yuksek Ayakli Abajurun Metal Olan Ayak Kisminina Urgan Dolayip Alt Kismini Da Yine Nalburdan Aldgim Kopugu Sikarak. EL YAPIMI DEKORATİF AYAKLI LAMBA YAPILIŞI. Kumaş abajur yapımı Abajur iskeleti, kumaş, kalıp çıkarmak için şeffaf folyo (şeffaf çöp poşeti de olur), halat ip, silikon tabancası, makas ve çokça sabır ile işe başladım. AdıFotoğrafların asetat üzerine baskılarını alın.


El yapımı abajur

Abajur başlığı yapımı , abajur şapkası yapımı , abajur yapımı herkesin ilgisini çekmektedir. Doğal ağaçlardan üretilmiş farklı ve dikkat çeken. Abajurlar hem görünüm hem de kullanım açısından size fayda sağlamaktadır. Bugün sizlerle kendin yap abajur fikirlerimi paylaşmak istiyorum. Sorusuna cevap aramaya çalışacağız.


Ayaklı abajur modelleri arasından siz de en şık abajuru seçebilirsiniz. El Dokuma Halı Markaya Göre Halılar Perde. Yaptığınız abajurları eşinize dostunuza kısacası bütün sevdiklerinize armağan etmeyi düşüneceksiniz.


Ayrıca yaklaşan anneler günü için sevgili annenize el yapımı hediye arayışınız varsa, bu harika abajuru yaparak annenize de hediye edebilirsiniz. Aslında el örgüsü abajur yapımı görüldüğü kadar zor bir iş değildir. Zevk alarak yaptığımız abajurlarımız, bayanların el emeği göz nurudur. Hem keyif için eğlenerek abajur örerken, hem de satarak para kazanmak hanımlara oldukça keyif vermektedir. Evinizin havasını değiştirecek özel el yapımı ahşap abajur modelleri tiklaalbeni.


Bu fikri daha önceden gördüğünüze eminim, ama sevgiliye el yapımı hediye hakkında bir yazı yazıp mesajlı mandal yapımına yer vermeden olmazdı. Her Güne Bir Mesaj Yazın ve Aşk Kavanozu Yapın! Hayatınızın Işığına Abajur Yapın! Tam deneyimi yaşamak için ücretsiz uygulamayı indir. Yüzde yüz el işçiliğiyle atölyemizde imal edilmektedir.


El yapımı abajur

Farklı malzeme ve renk seçenekleriyle, özel sutaşı süslemeleriyle tasarlanan abajurlarımız dikim ve tasarım bakımından en iyi kalitede hazırlanmaktadır. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Tamamen doğal ahşap ağaç köklerinden oluşturulmuş el yapımı gövdeleri istediğiniz renk ve desendeki abajurlar ile taçlandırarak evinizin veya ofisinizin kıymetlisi haline getiriyoruz. Kök Lambala tasarımlarımızın dışında Yemek Masası üzeri ahşap aydınlatmalar, kütük lambalar, başucu lambaları, ahşap aksesuarlar. Tüm Hediye Ürünleri Tüm Dekorasyon Ürünleri Tüm Dekoratif Ürünler Ürünleri Tüm Kişiye Özel Dekoratif Ürünler Ürünleri Tüm Kişiye Özel Tablolar.


Sizde evinizin dekoruna eşsiz, farklı bir tasarım katmak isterseniz biz siparişinizi göndermeye hazırız. Eskimiş Abajurumuzu Nasıl Yenileyebiliriz? Birçok el işinde yardımcımız olan bu aleti ben de senelerdir, kullanırım.


Birkaç kez hafifçe yakmıştım elimi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar