15 Mart 2018 Perşembe

Opel astra xenon ampul

Opel astra xenon ampul

Ampul D1S Osram Xenon farlara uygun orijinal parçadır. D1S kullanılan Opel Harici diğer araçlarda da kullanılır. OPEL ASTRA J LED XENON AMPUL SABİTLEME APARATI. TL 3TL (8) Fardoktoru 100. TL 1TL (8) akhan-tuning 98.


Mercekli farlar xenon olduğu için D2S ampul kullanırlar yani kit aldığında D2S ampullü bir kit kullanman gerekir. Tüm modeller ayrı olarak detaylı bir tablo şeklinde verilmiştir. Resimleri ve K değerlerini de an kısa zamanda yollayacağım size.


Opel astra j kasa xenon farlar için dskodlu far ampulüdür. Eşdeğer üretici hella marka adet fiyatıdır. Fakat balast ve ampul olayindan forumdan bilgi edindim.


Opel astra xenon ampul

Umarim ariza lambalariyla ugrasmam. Kendim değiştirebilirmiyim. Yoksa servise gitmemmi gerekir. Opel İnsignia Astra J Xenon AFL Far Kontrol Modülü beyin. Orijinal Parça GM marka kutulu üründür.


Sağ ve ya sol far için kullanılabilir. Set içeriği adet ampuldür. KSE DIESEL tescilli markalıdır. Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün.


Opel astra xenon ampul

How to program key fobs WITH ONLY ONE KEY for a MKVW GTI, Jetta, passat, or Beetle - Duration: 7:00. Toptan satış opel astra headlights Ucuz opel astra headlights Partilerden, Güvenilir opel astra headlights Toptancılardan satın alın. En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili OPEL yedek parça seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz.


Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Opel Astra J Yakıt Dizel Vites Manuel. Opel Vectra Xenon Ampul Fiyatları orjinal ve yan sanayi Xenon Ampul olarak farklılık göstermektedir.


ASTRA G ASTRA H ASTRA J ASTRA K CORSA B CORSA C CORSA D CORSA E COMBO C. Opel vectra c xenon farlara uygun DSampul. Hella marka orjinal üreticisidir. Xenon ve led gibi ampuller bizim farlara pek uygun düşmüyor maalesef.


Araştırdığım kadarıyla aracıma kısa H uzun Hsoket tipine sahip olduğunu gördüm. Konu ile ilgili herhangi bir tecrübem olmadığı için araştırma süreci biraz daldan dala atlamakla geçti ve nihayet kısa huzmeli ampül için. Ancak bunu hangi devirde ürettiğini yazmamışsınız. D1S Bembeyaz Orjinal Osram Xenon Ampul.


Osram Xenarc D1S Xenon AmpuluFabrika çıkışı orjinal xenonlu araçlarda kullanılan standart üründür. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle. Farınız yanmıyorsa ustanın yolunu tutmayın.


Kişi bunu kendi yapabilir mi yoksa ustaya götürmek şart mıdır? Tabii UZMANTV izlerseniz. Hangi tip farlar için oto elektrikçi şarttır? Far ampulü değiştirmek için tornavida ve yedek ampul yeterli midir?


Siz de reklamınızın burada yer almasını istiyorsanız tıklayınız. Bixenon mercekli xenon ampul takiliyor. Selektor isi icin islem gerekiyor. AMPUL DUYU XENON UNIVERSAL HELLA SATIN AL. Parça fiyatı 28TL dir ve bu fiyat üzerinden vade farksız üç taksit ile satın alabilirsiniz.


Beygir - Bu Otomobile Ait Tüm Sonuçları Getir - Otomobili değiştirin. Photon Supreme HXenon Set. Avize,Abajur, Ampul ,Sarkıt,Gece Lambas. Mağaza: YAĞMUR OTO AKSESUAR. Yorumunuzu aşağıdaki alana yazınız.


Opel astra xenon ampul

FARDOKTORU - Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden. LED ampul kilitlemek için olduğunu! K Xenon Ampul GMC Marka Birinci Kalite Kutu içeriği iki adettir. Sonuç olarak arabanızın orjinalinde xenon ve türevi yoksa ve sonradan bu uygulamayı yaparsanız polis ceza da yazabilir ve vizeden de geçemezsiniz.


Xenon Ampul ürünleri aynı gün kargo ve taksit avantajı ile Araba Aksesuar Marketinde. OPEL VECTRA C -SIGNUM -SAAB 9-3(YS3F)Z20NET ,2. Bir çift (adet) HHID ampul adaptörleri yüksek intencity ABS malzeme tarafından yapılan 2. Opel Insignia Far Sağ Adaptif Xenon HELLA Markadır. Ampul Ve Xenon Far en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla Ampul Ve Xenon Far modellerini inceleyin.


Opel Bagaj Havuzu Paspası Astra Bagaj Havuzu Paspas.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar