12 Mart 2018 Pazartesi

Isıya dayanıklı aydınlatma armatürleri

Isıya Dayanıklı Davlumbaz Armatürü 2x21w (uzun) 78TL ile n11. Merhaba arkadaşlar yemekhanenin mutfak davlumbazına ne tür aydınlatma takmam lazım yüksek ısı mevcut. Yüksek verimlilikte COB LED.


Gün ışığına duyarlı fotosel uygulaması. Temperli cam armatüre, pirinç malzemeden mamul kromaj kaplamalı civatalar ile monte edilmiştir. Cam ile armatür arasında tam sızdırmazlık ısıya dayanıklı silikon conta bulunmaktadır.


Alüminyum PCB baskı devresi (± 2) mm. Iyi yüksek verim led ampuller parlak aydınlatma isıya dayanıklı ampul. Singapur ve Japonya şeklindedir ve sırasıyla ısıya dayanıklı ampuller ürününün , ve kadarını karşılarlar. North America, Western Europeve Southern Europe ülkelerinde popülerdir. Bahçe Armatürleri Led İç Mekan Armatürler.


Ampullü Aydınlatma Armatürleri. Lamba alanında yüksek ısıya dayanıklı su geçirmez yuvarlak silikon kauçuk conta. Opsiyonel olarak mafsal tercih edilmesi durumunda istenilen açıda ayarlanabilme imkanı. Suya Dayanıklı LED Sürücüler.


Asma tavanlar için LED aydınlatma armatürleri. LED ışıklar önceden hazırlanmış rafa monte tavan germek. Raflar ısıya dayanıklı plastikten imal 2-ayak ve yerinde tutma halkası oluşur. Duy: Darbe ve ısıya dayanıklı PC Bu ürün fiyatına mekanik balast dahildir 7TL KDV dahil. Gecem Sıva Üstü Kare Dıştan Camlı Downlight Armatürler 3X24W.


Aydınlatma armatürleri konusunda işyerinizi sıcak, rahat ve kullanışlı bir ortama. Ayrıca ısı yayan ve kırılgan olan ışık kaynaklarının bazı dış etkenlerden korumak armatürün görevidir. Normal veya zor ortam koşullarına dayanıklı (korozyon, patlama), 2. Sınıfının en iyi parlaklık seviyesine sahip olan LED aydınlatma , zorlu ortam şartlarına karşı oldukça dayanıklıdır. Sağlam, ısıya dayanıklı tasarımı ile diğer aydınlatma çözümlerine meydan okur.


LED aydınlatma ürünleri, standart lambalara göre 8 tasarruflu lambalara göre daha az enerji harcar. Karbondioksit salımı yok denecek kadar az olan LE çevre dostu bir aydınlatma teknolojisidir. Plastik contalı kasa, Power Supply IP6 Ölçü : Çap Ø 85mm. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Cuma günü kargoya verilir.


Isıya dayanıklı aydınlatma armatürleri

Termal iletim LED aydınlatmanın vazgeçilmez unsurudur ve yetersiz ısı iletimi, başlangıçta belirli bir performans gözlemlense dahi, LED ve elektronik devre elemanlarını hızla degradasyona uğratacak, başlangıç performansını düşürecek, bir süre sonra devrenin bir kısmını veya tamamını çalışmaz hale getirecektir). Led Spot Çim Aydınlatma Armatürleri ÜRÜN İSMİ : Hera Led Spot Çim Aydınlatma Armatürleri. Gövde bölgesinde uzun ömürlü silikon contalar bulunmaktadır. Bahçe aydınlatma armatürleri ;bahçe aydınlatma armatürü modelleri bahçe aydınlatma armatürü seçenekleri bahçe aydınlatma armatürü markaları bahçe aydınlatma armatürü özellikleri bahçe aydınlatma armatürü çeşitleri bahçe aydınlatma armatürü imalatı bahçe aydınlatma armatürü toptancıları bahçe aydınlatma armatürü fiyatları bahçe aydınlatma armatürü. ExProof Aydınlatma Armatürleri ExProof Buat ve Bağlantı Kutuları ExProof Panolar ExProof Fiş-Priz Setleri ExProof Priz Kombinasyon Üniteleri ExProof Anahtarlar.


Isıya dayanıklı olarak tasarlanmadığı için bu LED uygulama ampulü fırınlarda kullanılamaz. Fırında kullanıma uygun bir ampul arıyorsanız Philips halojen ampulleri serisindeki uygulama ampullerine göz atın. Gövde: Dökme alüminyum, paslanmaya dayanıklı Kapak: Güçlendirilmiş düz cam Renk Antrasit veya açık gri Kurulum.


Isıya dayanıklı aydınlatma armatürleri

LED’li bir yol aydınlatma armatürü olan ClearWay’i geliştirdik. Exit Acil Aydınlatma Armatürleri Ledli El Feneri Ledli Işıldak Cata Led Aydınlatma Eae Led Aydınlatma Endüstriyel Led Armatür Havuz Armatürü Led Bant Armatür Led Etanj Armatür Led Spot. Kristal camları ısıya dayanıklı ve özel üretim camlardır. Değişik şekillerde üretilen sıva altı camlı spot armatürler ortama. Armatürün gövdesi metaldir ve iç yapısı özel bir reflektöre sahiptir.


Duy bölümü ise ısıya dayanıklı seramik sokettir. Sektöre Elektrik sac panosu ,plastik malzeme,plastik aydınlatma armatürü ,cam aydınlatma armatürü ve ambalaj koli imalatı,pano aksesuar malzemeleri imalatıyla sektöre hizmet vermekteyiz. DKP sac ve alevalmaz akrilik pleksi Elektrostatik toz boyalı. Tablo aydınlatma armatürleri ;tablo aydınlatma armatürü modelleri tablo aydınlatma armatürü seçenekleri tablo aydınlatma armatürü markaları tablo aydınlatma armatürü özellikleri tablo aydınlatma armatürü çeşitleri tablo aydınlatma armatürü imalatı tablo aydınlatma armatürü toptancıları tablo aydınlatma armatürü fiyatları tablo aydınlatma armatürü toptan.


Son yıllarda belediyelerimiz LED yol ve cadde aydınlatma armatürü alımı gerçekleştirmeye başlamış olup,. Bu kayıp, gövde üzerinden iletim yoluyla uzaklaştırılabilir. Yol aydınlatmasında yüksek güç değerlerine ulaşabilmek için genellikle mid power chiplere.


Exo Terra Teraryum Aydınlatma Armatürü Orta Boy. Led veya 8W florasan seçenekli Acilde çalışma Sıva üstü ABS plastikten ısıya dayanıklı dekoratif gövde, sıva üstü aydınlatma armatürü Armatürde Varta, Panasonic, Duracell gibi orjinal Ni-Mh uzun ömürlü piller kullanılmaktadır. EK – II : YOL AYDINLATMA ARMATÜRÜ GARANTİLİ ÖZELLİKLER LİSTESİ. EK – III : YOL AYDINLATMA ARMATÜRÜ DİREK VEYA KONSOL BAĞLANTI. Yarı saydam kapak, armatür iç ısısına dayanıklı ve ani ısı değişikliklerinden etkilenmeyen malzemeden yapılacaktır.


Isıya dayanıklı aydınlatma armatürleri

Güneş ışığı etkisiyle zamanla sararmayacak ve renksiz. Korozyona karşı dayanıklı alüminyum enjeksiyon ve 3kalite paslanmaz çerçeve kullanılmıştır. Park aydınlatma ve bahçe aydınlatma direği alüminyum döküm ve çelik boru dekoratif aydınlatma direkleri ve led armatürleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar