2 Mart 2018 Cuma

Exproof etanj armatür

XW EXPROOF ETANJ ARMATÜR 2XW EXPROOF ETANJ ARMATÜR Ürün yorumu yok. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Maden ocakları ve diğer yeraltı ortamlarında yabancı madde çarpmalarına karşı ekstra dayanıklılık sunan ve dar alanlara uygun kompakt tasarım özelliklerine sahip ex-proof koruma sınıfında ürünlerdir. Polikarbon veya ABS gri renkli gövde ve polikarbon kilitlenme mandalları.


Karaköy tarafından tasarlanmış olan ürün, en uygun ve en hesaplı fiyatı ile sizleri beklemektedir. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Tip U etanj flöresan armatür : Contalı, menteşeli, açılabilen ve kulaklı vidalarla sıkıştırılabilen buzlu beyaz düz cam muhafazalı, en az mm.


Evlerde ve iş yerlerinde istediğiniz ışık miktarını sağlamak için kullanabileceğiniz birçok aydınlatma ürün. W-36W-40W-54W-80W WATT LED BANT ARMATÜR ETANJ KingLED TÜRK MALI. BEYAZ VE GÜNIŞIĞI RENK 36W DIŞ ORTAM SEÇENEĞİ İLE. Geleneksel Lambalar ve Tüpler. Evinizi Akıllı Aydınlatın.


Günlük aydınlatma düzeninizi benzersiz bir deneyime dönüştürün! Renklerle oynayın veya akıllı aydınlatmalarınızı müziğinizle ve filmlerinizle senkronize edin. LED aydınlatma armatür sistemleri alanında yıldan bugüne ürün sunan EAE LED Aydınlatma armatür firması ve aydınlatma ürünleri hakkında bilgiler yer alıyor. Depo , kazan dairesi, Boyahaneler için Şartnamelere Uygun En iyi Fiyat Güvencesiyle Her alana, projeye ve bütçeye uygun İç mekan ve dış mekan aydınlatma ürünleri en uygun fiyat ve kampanya seçenekleriyle ledaydinlatma.


Armatür Mutlusan Glop indirim. ALBAN POLİKARBON LED ETANJ ARMATÜR Detaylar için tıklayın. AGENA LED TUBE ETANJ ARMATÜR. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Ex-Proof Vinç Kumanda Kutusu.


Optik lensle homojen aydınlatma sağlayan led etanj armatür. Materyal: Cam elyaf katkılı polyester, polikarbonat cam Sertifika: KEMA ATEX. Materyal: Aluminyum Sertifika: ATEX, GOST-R Uygulama: II GD EEx-d II C B. Dondurucu Kod Code Ağırlık Weight (gr).


Led etanj armatür ile aydınlanmayan yer kalmayacak. Yüksek aydınlatma kapasitesi ve tasarruflu yapısıyla göz alan bu ürün, kalite konusunda diğer firmalara göre çok daha kaliteli üretiliyor. Elektronik donanımı dış ortamdan tümüyle yalıtılmıştır. Baskı yaylı klemenslidir,sistemi tümüyle kapalı devre haline getirmek için istenildiğinde kablolu olarak da üretilebilir.


Bu durumda-kablolu olarak-suyun altında bile çalışır. Registration is free and easy! KAPIDA ÖDEME SİSTEMİ ==. Su geçirmez anlamı vardır. Exproof Alarm ve İkaz Cihazları.


Türkiye geneline ürün satışlarımız olduğu gibi ortadoğu ya da ürün satışlarımız mevcuttur. Profesyonel Avizeler C310. ELPİM Mühendislik Müşavirlik Elektrik San.


Etanj , Fransızca étanche kelimesinden gelir ve su geçirmez anlamındadır. Banyo, tuvalet, yıkama yapılan atölyeler, çamaşırhaneler gibi, suyu ve nemi görme olasılığı olan mekanlarda, armatürleri sudan ve nemden korumak maksadıyla muhafazaya almak gerekir. G Akım Transformatörleri.


Kaçak Akım Algılama Rölesi. Toroidal Akım Trafosu-Ne-ad-Kauçuklar. Markalaşma yolunda ilerleyen Euroex, sensörlerden armatür serilerine kadar birçok alanda ürün sunmaktadır. Euroex tarafından üretilmiş olan aydınlatma armatürleri , exproof yapısı sayesinde yanıcı ve patlayıcı toz, gaz gibi ürünlerin bulunduğu büyük fabrika ve iş yerlerinde kullanıma uygundur.


Exproof etanj armatür

Ledli Kitli Etanj Oviled LED ETANJ VE KİT DEVRESİNDEN OLUSAN BU ÜRÜNÜMÜZ OTOPARK - MAGAZA VE YÜKSEK TAVAN AYDINLATMA PROJELERINDE KULLANILIR S. ATEX talimatındaki gerekli koşulları yerine getiren, CE. Unutmayınız, tesislerinizde her zaman patlayıcı gaz, buhar veya toz bulunmaz. Piyasada exproof armatür adı altında düzinelerce aydınlatma cihazları bulunmaktadır.


Genellikle dış görünüşleri aynıdır. Konuyu bilmeyenlerce aynı görevi gördükleri zannedilir. EX-PROOF ÜRÜNLER-ATEX SERTİFİKALI;. U tipi etanj armatür yerine kullanılır.


Atölyeler,gıda işleme tesisleri,fabrikalar,sağlık kurumları,kimya tesislerinde kullanıma uygundur. Adındanda anlaşılacağı üzere su geçirmeyen armatür anlamına gelmektedir. Hayatamızın bir çok alanında kullanbilme imkanı sunmaktadır. Hem uygun fiyatlı hemde modüler olması hasebiyle ciddi talep görmektedir. EXPROOF elektrik malzemeleri ve LED armatür üretimi ile sınırlıdır.


Vizyonumuz EXPROOF ve LED Teknolojileri üzerinde uzmanlaşarak müşterilerimize en iyi. TOPTAN ELEKTRİK MALZEMELERİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar