20 Mart 2018 Salı

Exproof fan

Exproof fan

Her türlü fan , exproof özellikte imal edilebilir. Patlama, alev alma ve tutuşma riskinin bulunduğu ortamlarda tercih edilmektedir. Dikdörtgen kanal tipi radyal Ex-Proof fan DETAYLI BİLGİ İÇİN. Yuvarlak kanal tipi karma akışlı Ex-Proof fan.


Exproof fan

Exproof havalandırma fan modelleri, duvar tipi, kanal tipi, çatı tipi, radyal, aksiyel exproof fanlar, salyangoz tip exproof fan çeşitleri, atex sertifikalı fanlar. Ex-proof duvar tipi aksiyal fan. Gövde tasarımı eşsizdir ve bu sayede bağlandığı kanaldan demonte edilmeksizin, fanın motor ve fan pervanesinin sökülüp takılması mümkündür. ATEX talimatındaki gerekli koşulları yerine getiren, CE.


Elektrik Motorlari, Redüktör, Aspiratör, Vantilatör, Fan ve diger temel sanayi ürünleri tedarikçisi. Empo, patlama ve alevlenme tehlikesinin bulunduğu ortamlarda kullanıma uygun ATEX sertifikalı Venplast , Östberg , Systemair markalı ex-proof fanları stoğunda tutar. Exproof Fan , patlayıcı ortamlarda kullanılması için geliştirilmiş fanlardır. Patlayıcı veya yanıcı gaz, duman, yanıcı veya patlayıcı toz bulunan yerlerde kullanılmalarında herhangi bir yanma veya patlamaya sebep olmazlar.


Endüstriyel firmaların kullanımına sunulmuş olan exproof fan ürünlerimizde birbirinden farklı kullanım alanı için, farklı tarzlarda fan cihazları bulunmaktadır. Bilindiği üzere endüstriyel firmalarda işleme hazırlanmak için hazırlanan ham maddelerde bazı atık maddeler ortaya çıkabilmektedir. Montaj plakaları ve motor taşıyıcı gövdeleri yüksek kaliteli alüminyum sacdan mamuldür.


Fan pervanesi airofil profilli kanatlarıyla birlikte tek parçadır. Aksiyal, radyal, kanal, çatı, duvar, tüm ex-proof fan çeşitlerimiz ATEX Sertifikalı (komple motor ve pervane dahil) olarak mevcuttur. HAVALANDIRMA FANLARI, FAN FİYATLARI, ASPİRATÖR, Endüstriyel ve sanayi Havalandırma, fan , fan fiyatı, aspiratör, aspiratör fiyatı, havalandırma fanı. Exproof fan fiyatları 5Euro dan başlayan en uygun ödeme koşullarıyla. Ex-Proof motorların güncel fiyat listesi için firmamıza danışınız.


Domestik fanlardan endüstriyel fanlara, otopark havalandırma fanları ve duman tahliye fanları , exproof fanlardan yangın duman egzoz fanlarına kadar her tip çatı , duvar, kanal tipi fanları havalandırma sektörüne tedarik etmektedir. Uluslararası kıvılcıma karşı koruma normlarına uygun Zon1-ZonZonStandartlarında Sertifikalı ATEX korumalı EX-Proof fan gruplar. Fan motorları 230V-50Hz ve güvenliği arttırılmış exproof özelliklidir. Hız anahtarı ve konvertör, motor koruma ünitesi (MSK EX) ile kullanılmak zorundadır. Bu durumu bakımından ürünümüzün kalitesinin bir göstergesidir.


Ex-Proof Zone Metal Halide,Sodyum Buharlı Tip Projektörler. Otopark Modeli Radyal Jet Fan (EFF ECRJ Serisi). ASTOR KAPI AYDIN boya bölümü duvar tipi exproof fan. LEZİTA ABALIOGLU YEM FABRİKASI TURGUTLU fabrika havalandırmasında kullanılmak üzere radyal tip fan. BOYTEKS KAYSERİ 1KW radyal exproof fan.


Exproof fan

BAK AMBALAJ makina üzerinde bulunan fanların yenisinin yapılması. KILIC DENİZ MUGLA MİLAS YEM TESİSLERİ pişirme fırını ısıya dayanıklı aksiyel fan. PAK GIDA KEMALPAŞA tesis. Exproof , explosions proof kelimesinin kısaltılmış şeklidir.


Türkçe karşılığı “patlamaya karşı korumalı” olarak tercüme edilmektedir. Sektörde üretici olarak ta faaliyet gösteren Markamız rakiplerine göre fiyat ,kalite ve satış sonrası teknik hizmet avantajları bakımından rakiplerimizden bir adım öndedir ihracat ağırlıklı çalışan firmamız yurt içi pazarında da EXPROOF malzemelerini en hızlı şekilde, en uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile müşteriye ulaştırmayı hedeflemektedir. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Diğer Aspiratör fiyatı Beyaz Eşya kategorisinde. ERCEFE MAKİNA SANAYİ ve TİC.


Petrokimya tesisleri için EX-PROOF FAN. Exproof konusunda Avrupa ve Amerikan uygulamaları çok farklı olup, bu konu yazımızda aydınlatılmaya çalışılmıştır. ATEX belgeli Ex-Proof fanlar, akaryakıt istasyonları,petrokimya tesisleri, kimya labaratuarları ve alev alma riski yüksek gaz ve tozlu ortamlarda, ayrıca soğutma ve havalandırma ihtiyacını karşılamak için güvenle kullanılabilir. AC motor kondansatörü kapalı tiptir.


Bakım gerektirmeyen kapalı, nemden korunaklı, uzun süreli yağlama ihtiyacı olmayan gürültüsüz çalışan rulmanlara sahiptir. KONTROL ÜNİTELERİ ve DİĞER ÜRÜNLER Fan ve Isıtıcılar Akustik Siren Topraklama Cihazlar. Online sipariş verilebilir.


A fan or blower for a hazardous location, often called an explosion proof fan , may be required where flammable or combustible materials are in the atmosphere or being conveyed. IEC standardının istediği kalite güven sistemi ile Avrupa uygulaması olan ATEX in istediği kalite güvence uygulaması aynı değildir. Tehlike potansiyelinin çıkma ihtimaline karşı ve patlayıcı gazlar için özel olarak dizayn edildi. Doğrudan tahrikli, geriye eğik seyrek kanatlı radyal fanlardır. Kanatlar, galvaniz çelik sacdan ve fan göbeği alüminyumdan mamüldür.


Taban galvaniz çelik sacdan üretilmiştir ve giriş halkası pirinç. EX PROOF RADYAL VANTİLATÖRLER. FANMAK ENDÜSTRİ VE DIŞ TİCARET LTD. Gövdeninve rotorun plastik veya bakır esaslı oluşu olası metal darbelerinde kıvılcım oluşumunu engeller. Korozyon dirençleri en yüksek seviyede olup, zamanla okside olmazlar.


KULLANIM ALANLARI: Kıvılcımın İstenmediği, Patlama Riskli Hvalandırma Sistemleri. Exproof havalandırma fanları, atex sertifikalı, radyal ve aksiyal exproof fan imalatı, ithal ve yerli atex fan çeşitleri, ıı 2G EEx-e, EEx-d ve IIB, IIC T T T T T Tatex sınıfında, zonve zonuyumlu, parlayıcı ve patlayıcı gaz ve buharların yanı sıra kimyasal maddelerin bulunduğu yerlerde kullanılması zorunlu. AZ TV Stüdyoları - Azerbaycan.


Yanıcı, patlayıcı madde kullanımı gerektiren yüksek riskli ortamlarda kullanılmak üzere Exproof vantilatörlerin üretimi şirketimizin uzmanlık alanları arasında yer almaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar