21 Mart 2018 Çarşamba

Astra h xenon far

Astra h xenon far

AB normlarına göre bir fara xenon denebilmesi için üç şart var: balans, mercekli far ve far yıkama. Yalnız tek dikkatimi çeken konu. Ama araci alirken keske mercekli xenon lardan alsaydim diyorum. Cunku mercekli farda isik dagilma yapmiyor. Daha verimli bi aydinlatma sunuyor.


Astra h xenon far

Ama ben yine de aracimin xenon aydinlatmasindan memnunum. OPEL ASTRA OSRAM HFAR Ampul. Xenon Farlı Araçlarda Kullanılır. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Aradığınız diğer ürünler.


Astra H Astra J Astra K Nedir? Opel astra h xenon sağ sol far tekay oto, ATAŞEHİR. Lüks ve spor konsepti bir araya getiren bir yapıya sahiptir. Bu ürünü kredi kartı, havale veya kapıda ödeme seçeneği ile kolayca sipariş verebilirsiniz. Farlar bi- xenon ’dur ancak viraja duyarlı değildir.


Astra h xenon far

AFL paket: Bi- xenon ’un viraja duyarlı hali. Sadece Cosmo ve Elegance’da bulunabilir. HANGİ PAKETTE NELER VAR ? Orijinal Parça GM marka kutulu üründür.


Sağ ve ya sol far için kullanılabilir. Aracın park aydınlatmaları yeni kasa Audı Afar stilindedir. Teslimat Bilgisi: TL En geç Ocak Cuma günü kargoya verilir.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. ORJİNAL HELLA marka farları alıp uyguladık. Otomatik yapmak için uğraşıyoruz.


Far yükseklik ayarını en yukarı çektiğimde inanılmaz bir menzili var. Halojenlere göre aydınlatması çok iyi geldi. Miktar: Sepete Ekle Hemen Satın Al. Siparişleriniz aynı gün hızlı kargoya verilir. FAR STOP VE DİGER TUNİNG AKSESUAR ÇESİTLERİ BULUNUR.


Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Oto yıkama esnasında farların ve çevresinin tazyikli su ile temasından kaçınınız. Araştırdığım kadarıyla aracıma kısa H uzun Hsoket tipine sahip olduğunu gördüm. Konu ile ilgili herhangi bir tecrübem olmadığı için araştırma süreci biraz daldan dala atlamakla geçti ve nihayet kısa huzmeli ampül için.


Opel Movano A Far Sinyal Kolu (Sis Farı için) Orjinal GM. Adres : ERPAR OTOMOTİV Opel Chevrolet Yedek Parça İstanbul İkitelli Atatürk Oto Sanayi Sitesi 12. ALIŞVERİŞ SEPETİ ürün - TL 0. Daha önceden takan ve sorunsuz çalışan modeller hangileridir? Cevaplarınız için teşekkür ederim. Değerli arkadaşlar, Araçların gece sürüşlerindeki far ışığı performansı en dikkat ettiğim konular arasındadır.


Bu konuda halojen ampüllü farlar içinde kullanılan farklı ampüller standart ışığa karşı bazı iyileştirmeler sağlamaktadır. It is for the models equipped with xenon projection type headlamps. It will fit all versions Saloon, Hatchback, Caravan, Cabrio TwinTop. Auto, moto si ambarcatiuni Vehicule pentru dezmembrare 5lei.


Opel in Hertürlü Kartelleri Mevcuttur. Livrare gratuita in maxim ore pentru comenzile de minim 500lei,in Bucuresti si Ilfov. Intreaba vanzatorul daca se poate monta piesa in service-ul nostru autorizat RAR! Piese - Accesorii Autoturisme 6lei.


Kendisi internetten aldığı orjinal Hella mercekli farları alıp araca monte etti. Otomobil yedek parça arama fiyatları ASTRA H GTC (L08) 1. Beygir - Bu Otomobile Ait Tüm Sonuçları Getir - Otomobili değiştirin. Find great deals on eBay for astra h xenon. Erpar Oto Yedek Parçaları.


Aksine xenon sistemi daha az enerji tüketir. LM gücüyle xenon fardan daha fazla ışık daha az güç ve uzun ömür. Yeni nesil araçlarda uygulanan led far artık araçlarımıza sonradan uygulayabiliyoruz.


Save ballast for astra h xenon headlight to get e-mail alerts and updates on your eBay Feed. Unfollow ballast for astra h xenon headlight to stop getting updates on your eBay feed.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar