26 Haziran 2015 Cuma

Ayaklı abajur çeşitleri

Ayaklı abajur modelleri arasından siz de en şık abajuru seçebilirsiniz. MİMARA DANIŞ KAMPANYALAR. Salon abajur modelleri arasında ilk göze çarpan model kumaş abajurlardır. Kumaş abajurlar ile salonunuzun perdeleri ile uyum sağlayabilir ve hoş ve sıcak bir aydınlatma oluşturabilirsiniz. KALİTE BÜYÜK BOY ADINIZA FATURALI KONİK BAŞLIK.


Ayaklı abajur çeşitleri

TL 16TL (5) modamonline 98. Evin güzel görünmesinde en önemli etkenin aksesuarlar olduğunu düşünürsek ayaklı abajur modelleri iyi bir seçimdir. Salon veya ofis gibi ortamlarda ayaklı modelleri kullanmak daha uygun olacaktır.


Ancak ayaklı abajur seçimini yaparken abajurun boyutlarının odadaki alanı çok daraltmayacak ölçülerde olmasına dikkat edilmelidir. Ama ev dekorasyonunda genellikle abajur şapkası, abajur ayağı ve lamba ile. Salonlarda, oturma odalarında ve yatak odalarında sıklıkla karşımıza çıkabilen lambaderler modern aydınlatma araçlarındandır. Bunların dışında kullanılan üretim malzemesine göre de abajur modelleri farklılık gösterir. Ancak yatak odası aydınlatması için gözü yormayan, hafif loş ışık veren abajur modelleri tercih edilmelidir.


Salonlarınız için ise ayaklı abajur modelleri daha şık görünecektir. En güzel abajurlar evinize en çok yakışanlardır. Tripot abajur olarak da geçen ayaklı salon abajur modelleri için uzun ayaklı olanları lambader, kısa ayaklılar üç ayaklı abajur olarak tanımlanmaktadır. Abajur Fiyatları ve Modelleri 1. Country abajur modelleri için iyi bir seçim olabilir.


Yatak odası abajur çeşitleri ise dinginlik verecek ve sağlıklı uyku düzenini destekleyecek modeller arasından seçilmelidir. Komodine, yere, konsol üstüne konularak zengin bir görünüm sağlamanıza yardımcı olurlar. Ev dekorasyonunda aydınlatmanın en önemli ve en estetik parçalarından biridir abajurlar. Evlerinizde ışık saçan ve modernlik kazandıran abajurlar ile evlerinizin salonlarına ve oturma odalarına bam başka güzellik kazandıran bir dekorasyon ev eşyasıdır. Günümüzde abajur çeşitleri aydınlatmaya olan katkısının yanında dekorasyonda da en dikkat çekici parçalardan birisidir.


Yatak odasının olmazsa olmaz aksesuarı sayılan abajurlar , artık birçok farklı modelde ve renkte karşımıza çıkıyor. Uzun ayaklı abajurlar her ortama uyum sağlayan aydınlık dekorasyon çeşitleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Bauhaus abajur modeli, yüksek şıklıkta. Nisa Luce Modern Krom Spiralli Masa Lambası Gri 7TL. Etiketler: ayaklı abajur ayaklı lambader dekoratif lambader lüks ayaklı lambader moda lambader modern ayaklı lambader özel tasarım lambader.


Son dönemlerde en çok tercih edilen aydınlatma seçeneklerinden biri tripod ayaklı abajur modelleri ile ilgili resim galerimizi inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. Tagged abajur çeşitleri abajur modelleri ,. Tıklayın,yüzlerce ürün arasından beğendiğiniz kapınıza gelsin. Metal lambader çeşitleri , son dönemlerde alanının trend ürünleri arasında kendine yer buluyor. TL KDV Dahil indirim.


Tarzindan Odun Vermeyen Modern Evlere Siyah Beyaz Sarkit Lambalar Ve Ayakli Aydinlatma Secenekleri. Işığın bir alana yayılmasını sağlayan lambaya abajur denir. Ayaklı olan abajurların yanı sıra, duvara monte edilen modelleri de severek kullanacaksınız.


ABAJUR , TRİPOD VE LAMBADER - AHŞAP AYAK MODELLERİ - TOPTAN VE PAREKENDE SATILIR. Modern ayaklı abajürler ile evinizi daha çekici hale getirin. Son model ayaklı abajür modelleri ev dekorasyonuna ilişkin tüm algılarınızı değiştirebilir.


Fanteziden klasiğe, klasikten spora yönelebilirsiniz. Bu dekoratif ayaklı abajür modelleri görsel şölen sunmakla kalmıyor aynı zamanda evinizin havasını da değiştiriyor. Daha çok yatak odalarında tercih edilen fakat her ortamda kullanabileceğiniz ikili olarak satılan abajur setleri vardır.


Salon köşeleri için de tripod ayaklı abajurlar , uzun abajurlar uygun olabilir. Klasik tarz mobilyalarınıza uygun bir ürün arıyorsanız klasik abajur modellerini tercih edebilirsiniz. Karşılaştırma listesine ekle-.


Banker Masa Lambası, Yönetici Koltuğu Modelleri , Çalışma Koltuğu Modelleri ,. AYAKLI LAMBADER KUMAŞ ABAJUR KIR. Dekoratif aydınlatıcılar arıyorsanız doğru yerdesiniz! Bu lambalar hem evinizi aydınlanlatacak hem de odanıza şıklık getirecek. Birbirinden güzel avize çeşitleri ve avize modelleri ile odalarınızı şenlendirin, aydınlatma ürünlerini sitemizden detaylı bir şekilde inceleye bilirsiniz. Bu öneriler sonucunda da abajur modelleri arasından seçimini tamamlayabilir, kısa süre içerisinde yeni sahip olacağın abajura kavuşabilirsin.


Taban ve başlık modelleri fiyatları için tıklayın. Binlerce ev aksesuarını burada bulabilirsiniz. Kristal lambader modelleri üç ayaklı lambader modelleri halatlı lambader modelleri tripod lambader modelleri gibi birçok model türü gün geçtikçe üretilmekte ve müşteri beğenisine sunulmaktadır. Modern, kumaş ve taş abajurleri incelemek için hemen tıklayın. Lambaderler - Istikbal Deco S Lambader.


Eviniz için en zarif ışık kaynağı olan abajurlar göz alıcı model seçenekleriyle Linens te. Sepetinizde ürün bulunmuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar