23 Haziran 2015 Salı

Iğne bacaklı halojen ampul

Iğne bacaklı halojen ampul

Avize ampulü 12v - 20w beyaz iğne bacaklı kapsül ampul 10lu paket (ücretsiz kargo) 2TL. Arkadaşlar konuyu ben açmıştım baya bir süredir de konuyla ilgilenemedim. Ben bu sistemi evime kurdum ve gayet de memnunum. Meraba evimde iki tane avize var. V Watt AC halojen ampul var ve çok fazla enerji harcıyorlar.


Ginğne bacaklı halojen 20W 12V ampül vardı, bende LED e. Osram ile Benzer Ürünler. Yaşam Deposu Daha Ucuz ! Evlerimizde, iş yerlerimizde ve sokak aydınlatmasında en çok tercih edilen aydınlatma sistemi olan ampuller bu yoğun kullanım sebebiyle tasarım ve tasarruf yönünden sürekli geliştirilmektedir. Bizim evde musluk bozulur eşim yapar, ampul değişir eşim değiştirir Çocukluktan beri hiç içim gitmedi tornavida,çekice. LED ile çok kolay değiştirebilirsin.


Sık sık ampul degiştirme derdine son. Lambayı değiştirirken yüksek sıcaklıktan ötürü elinizi yakmıyacaksınız, GDuylu. Kabloları ampullerden dikkatlice ayırdıktan sonra kullanacağınız diğer ampulü aynı alana yerleştirmelisiniz. LED ampullerinizi değiştirme esnasında dilerseniz ince uçlu uygun yapıda olan bir tornavida kullanabilirsiniz. Bu ürün için yapılmış herhangi bir yorum yok.


Iğne bacaklı halojen ampul

Hem normal (2volt) hem de alçak voltaj (volt) da ampuller mevcuttur. Alçak voltaj tiplerinde voltajı düşürmek için trafo kullanılması gerekmektedir. Elektrik düğmesi nasıl değiştirilir? Prizde kaçak olduğu nasıl anlaşılır?


Fişi taktığımda kıvılcım çıkıyor, neden? Her prize her alet takılır mı? English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά. A Araç oto Hızlı Cep Telefonu Şarzı Telefon tablet Şarj Seti Korumalı Samsung androitT.


Ampul nasıl değiştirilir? Viko Karre Serisi Viko Meridian Serisi Viko Artline Novella Serisi Viko Artline Trenda Serisi. Metal Halide ve Plc Downlight. Banyo ve Tavan Armatürleri. Hareket Sensörlü Armatürler.


Bacaklı Halojen Lambalar. Seramik Duylar-Özel Duylar. Spot gizli ışık asmatavan’larda çok bol ışık kullanıldığından dolayı led aydınlatmalar tercih edilmektedir.


Sepete Henüz Ürün eklemediniz! Lümen değeri en yüksek olan ampuldür. Led ampul taiwan olduğu için porselen kasadır. Led Güç Kaynağı Amper 12V.


Halojen ampullere nazaran daha az enerji tüketmektedir. Alipay yoluyla ödeme tamamlandıktan sonra gönderilecektir. V GUduy GUtipi halojen lamba, led ışıkları, tavan lambası ve daha.


Iğne bacaklı halojen ampul

Bu GUduy ile donatılmıştır kablo teller kolay bağlantı için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar