26 Haziran 2015 Cuma

Şerit led mavi

Şerit led mavi

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir.


Şerit led mavi

LED ’lerden yararlanabilirsiniz. ERİT LED UYGULAMA BİLGİLERİ. Mekan Şerit Led 5mt - Mavi. Kesim yerleri makas şekliyle işaretlenmiştir. Led , gizli ışık uygulamalarında, vitrin aydınlatmalarında, bina dış aydınlatmasında kullanılır.


Genel aydınlatma için diğer led aydınlatma ürünleri ( Led panel, led spot, led ampul, led bant armatür gibi) tercih edilmelidir. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. Direkt 220V a bağlanamaz. Yukarıda belirtilen özellikler metre şerit LED için geçerlidir. Esnek PCB üzerinde doğrusal ışık kaynağı.


Volt Şerit Led Çeşitlerinde Avantajlı Fiyatlar İçin Sitemizi Ziyaret Ediniz. Ait Gönderim İstatistikleri: Tahmini gönderim süresi, ürünün tedarik edilme süresine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. SMD Led (çipli) Double PCB (İki kat güçlendirilmiş şerit ) Yüksek ışık gücü. Maviden sonra kırmızı renk, ağırlıkla araç aydınlatmalarında çokça tercih ediliyor. Toplamda metrede 3led vardır.


Her ledde bir kesilebilir veya ekleme yapılabilir. Silikonsuz olduğundan iç mekanda kullanılması tavsiye edilir. Bu nedenle şerit led uygularken ledi direk duvara veya dolaba yapıştırman ledin kendini soğutması için olumsuz bir etki yapar. Alüminyum kanallar satılır bu şerit ledlere göre.


Şerit led mavi

Bunun sebebi o kısımdaki kırmızı ve mavi led çiplerine gerilim. PCB ile üretilen şerit ledlerdeki gibi ışığı kısa sürede azalmaz. Led uygulamasında, kullanılan her metre şerit led için Amperlik led trafosu hesaplanmalıdır. Farklı marka seçenekleri için aşağıdaki Alternetif Ürünler sekmesine bakabilirsiniz.


W - 140W - 150W LED Projektör Panel. Double PCB yüksek ışık gücüne sahip iç mekan yada dış mekan şerit ledleri sitemizde bulabilir, güvenli ödeme sistemi ile kolayca satın alabilirsiniz. V akım ile çalışmakta güçlendirilmiş üç çiplidir. Metresinde led bunlunmakta ve IPSkorumalıdır.


Led Karaköy Led Ekran, Led Panel, sıva altı sıva üstü led paneller, Trafo,Driver, Üretimini Yapmaktadır. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Siz değerli müşterilerimize daha kaliteli ve zengin içerikli ürünler sunmayı amaçlıyoruz.


Kırmızı, mavi ve yeşil renk karışımından oluşan RGB şerit led modellerimiz mimari çalışmalarınız ve farklı mekan kullanımları için uygundur. LED Şerit fiyatları, şık dekorlar için kırmızı, mavi , yeşil, beyaz, mor, sarı ve rengarenk animasyonlu rgb şerit ledler, led aydınlatma sistemleri en uygun fiyatlarıyla sahibinden. Yüksek kalitesi ve uygun fiyatlarıyla EasyLED Şerit Led ürünleri, enerji tasarrufu sağlarken aynı zamanda size şık ve aydınlık bir ortam sunuyor. Tek Taraflı PCnc Kasa.


TL Vergiler Hariç: 234TL. Karşılaştırma listesine ekle. Led alırken dikkat etmeniz gereken en önemli husus, metre ile amper çarpımıdır. Almak istediğiniz metre kaç ise (2) ile çarpılır.


LED çeşitlerimiz beyaz,kırmızı, gün ışığı, sarı, yeşil, mavi renkleri ile stoklarımızda. Mavi (2) Yeşil (2) Sarı (2). Led fiyat avantajını yakala!


Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız. Top Yapı Led - Tüm Hakları saklıdır. Sitede yer alan ürün bilgi ve görsellerinin izinsiz kullanımı kesinlikle yasaktır. Damla Kabartma Led tipi sayesinde görüntü amacının yanı sıra, aydınlatma ve en uzak mesafeye ışığı iletebilmektedir.


Uygulama Tipi : Profesyonellik gerektirmeyen, kişisel uygulamalı bir ürünüdür. Elektronik sektöründe gerçek stok çalışan ve ithalattan son tüketiciye Kaliteli Ürün Uygun Fiyat sloganıyla ulaşan Merter Elektronik online elektronik satış sitesi Merterelektronik. Online elektronik satış sektör öncülerinden olan Merter Elektronik, her. TL Kdv Dahil Ledli Bant Armatür Cata CT-.


Ledin iyisi,fiyatın iyisi. Kategoriler Sepet Hesap Arama Son Görüntülenme Başa Dön. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın!


Kırtasiye ve Sarf Malzemeleri, Akü, Pil, Şerit Led ürünlerinde Ambalajı açıldıktan veya kullanıldıktan sonra iadesi kesinlikle kabul edilmemektedir. Tüm Ürünlerimiz Bilgin Elektornik Güvencesindedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar