15 Haziran 2015 Pazartesi

Yangın kapısı sertifikası

Yangın kapısı sertifikası

Sertifika ya da test raporu değerlendirmelerinizde EI değeri yerine E gösterilmediğine dikkat ediniz. Ailebahçe Litrosyolu Sok. Hırsızlığa Karşı Güvenlik Sertifikası.


Yangın kapısı sertifikası

En çok kullanılan yangın sertifikası Nedir? Dakika Boyunca yangın ve duman karşısında fiziki bütünlüğünü sağlayan kapı demektir. Bunun Üstünde bir yangına dayanım süresi bulunmamaktadır. YANGIN KAPISI 5TL STOKTAN TESLİM FİYAT.


Sistem odası yangın kapısı camlı olabilir. Sertifika : - Yurtdışından uluslararası akreditasyonu olan Chiltern Test Laboratuarından (İngiltere) alınmış sertifikaya sahiptir. FT KANATLI ÇYKTest Sertifikası.


Yangın Kapıları Astaş kapıları , 26. Test edilen ürünün ölçüsü , sertifika kapsamı için ne gibi bir önem arzeder ? RANA yangın kapıları detaylı teknik özellikleri. Teknik şartnamelere uygun ve standartların tümünü barından sistemlere sahip yangın kapılarını uyguluyoruz. Kapı yangın anında şişen sıcak duman fitili ve soğuk duman fitili ile donatılmıştır. Kapı kanadı dışarıdan levye ile açılmayı engelleyecek şekilde tasarlanmıştır.


Firmamız Türkiyede CE ve TSE belgeli üretim yapabilen ender firmalar arasındadır, Sertifikalarımıza buradan ulaşabilirsiniz. Firma politikası olarak her zaman müşteri. Döşeme alanı 1mnin üzerindeki kazan dairelerinde, yangına en az 1dakika dayanıklı çıkış kapısı olacak ve çıkış kapıları olabildiği kadar birbirinin ters yönünde, duman sızdırmaz ve kendiliğinden kapanabilecek biçimde yerleştirilecektir.


Bu gibi durumlarda riski en iyi şekilde cevap veren çalışmalar, kusursuz bir anlayış ile birlikte mükemmel bir üretimi benimsemiş durumda. Yoksa yangın kapısının sertifikalı olması mı ? Sertifikası olan kapılar güvenlik garantisi verdiği için en fazla tercih edilen kapı türleri arasında yer alıyor. Bir yangın kapısı sertifikası alıcısına, bir şirketin ürünlerinin test edildiğini ve bunu kanıtlayacak bir. Konu hakkında yeterli bilgi ve beceri olmadan yapılan müdahaleler olayın büyümesine, can kaybının artmasına ve zararın daha fazla olmasına sebep olur. Ancak yine de satın alınacak olan “ yangın kapısı ” için gerekli belgelerin tam olup olmadığına ve sertifikası bulunup bulunmadığına bakmakta fayda vardır.


Bazen merdiven altı üretim yapan firmalar da ucuz yollu olarak sattıkları sertifikasız “ yangın kapıları ” ile kişileri hem parasından hem de canından etmekten. Sahip olduğu ısı dayanım sertifikası sayesinde yangın çıkış koridoru ve bilgi işlem odaları arşiv depoları gibi önem arzeden alanlarda kullanılması zorunludur. Standart cam ebatları 30x40cm ve 40x60mm’dir. Tek veya çift kanatlı olarak ve 1dakika yangına dayanıklı olarak üretilir.


Yangın kapısı sertifikası

Birçok binalarda, yangın geçişine karşı kapı , bölmeler ve tavanlar gibi ürünler yoktur. Bu ürünler yangınla mücadele için can ve mal sakinlerinin kaçmasına izin vererek ve iyangın büyümesini ve yayılmasını kontrol etmek için yardımcı olur. Sanel Kapı Sistemleri ile tüm bu özelliklere sahip olabilirsiniz. Kapılar , kendi kendine kapanan mekanizmaya (otomatik kapı kapatıcılara) sa-hip olmalıdır. Böyle bir durumda firmalarımızı ziyaret ettiğinizde, sizler de keyfinizin yerine.


Alarm ve uyarı sistemleri yangın önleme ve erken müdahale imkanını arttırmaktadır. Ucuz yangın kapısı aldığınızda, kalitesinden emin olmak istiyorsanız mutlaka sertifikasını üreticisinden almanız gerekir. Eğer bir yangın kapısının sertifikası varsa, standartın gereği olan testlerden geçmiş demektir.


Yangın kapısı sertifikası

Afet durumlarında insanlar panik halinde oldukları için yön bulmak daha zor oluyor. Bunun için güvenlik önlemlerinin yönlendirici olması çok önemli olacaktır. Toplam kalite felsefesiyle oluşturulmuş firmamızın ürettiği ve satışa çıkardığı tüm ürünler TSE standartlarına uygun olarak.


Kapılar kendiliğinden açılır ve kapanır mekanizmalara sahip olmalıdır ve kapılara uygulanacak kuvvet en fazla 1Newton olmalıdır. Müşterileriniz için ürettiğiniz kapıların uluslararası standartlara sahip ve dünyanın her yerinde geçerli yangın ve duman sertifikası , akustik sertifika ve mekanik dayanıklılık sertifikasına sahip olabilemesi için MAYK Sertifikalı İmalatçı olun. Her binada yangın kapısı bulunması zorunludur. TL ,ay sonuna kadar geçerli kampanya fiyatımız.


Daire çelik kapısı , villa ve bina giriş kapısı , oda kapısı , yangın kapısı , garaj ve bahçe kapısı , mutfak ve banyo sistemleri denilince akla gelen ilk marka. Bu belgelerden yoksun ürünlere rapor verilememektedir. TSE ve CE belgesi bulunmayan yangın kapısı alanlar yaşadıkları maddi ve manevi kayıpların yanı sıra zamanlarını da boşa harcamış olacaklardır. Camlı veya camsız, düz veya raylı ya da ahşap kaplamalı yangın kapısı modelleri arasından seçimlerinizi kullanacağınız ortamlara göre gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra, LUSSO ürün gruplarındaki kapılar villa kapılarını içermekte ve CALDO ürün grubu ise yangın kapılarımızı ihtiva etmektedir.


Alternatif kapı seçenekleri ile sizlere kalite ve estetiği bir arada sunan ELITE ÇELİK KAPI sizleri güven dolu yarınlara davet ediyor. Sizlere sunduğumuz ürün ve hizmetleri inceleyin. Evlerin Bir Numaralı Destekçileri: Çok Emelli Dolaplar.


Bir cevap yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu.


Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. SERTİFİKA ve STANDARDLAR. Kendi üretimlerimizde ve ithal sistemlerimizde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar