2 Haziran 2015 Salı

Eczane tabela yönetmeliği

Eczaneler tek tip tabela kullanmak zorunda. Yeni yönetmeliğe göre değişecek olan eczane tabelalarını firmamız üretmektedir. Resmi Gazete’de yayımlanan.


Eczane tabela yönetmeliği

Yeni eczane yönetmeliği değişikliğine göre düzenlenmiş yeni eczane tabela örneklerine bu yazımızda ve web sitemizde arama yaparak ulaşabilirsiniz. Eczane tabelası sadece cephede bulunacak. Her eczane , tabela bulundurma zorunluluğu bulundurmaktadır.


Bu yönetmelikle ülkemiz genelinde h asta ve ihtiyaç sahiplerinin eczanelere erişimlerini kolaylaştırmak, farklılıkları ortadan kaldırarak haksız rekabeti önlemek yanı sıra farklı tabela sistemleri ile. Bu hem dükkanlar için hem de tüketiciler için oldukça önemlidir. AYNI GÜN KARGO Tüm Ürünler İçin.


Eczabe tabelası modelleri ile ilgili olarak birkaç standart mevcuttur. Türk Eczacıları Birliği (TEB), eczane tabelaları konusunda açıklama yaptı. Kurum tarafından devam ettirilmekte olduğu ve ilerleyen süreçte gerekli bilgilendirmenin Kurum tarafından yapılacağı duyurulmuştu. Sağlık Bakanlığı tarafından 06.


Eski tip eczane tabela çeşitleri ve mekanları artık kalmamakta karmaşıklık giderilmekte ve müşteri memnuniyetinizi. Zemin renklerinde beyaz ve kırmızı renk statik fırın boya kullanılmıştır. E-Logosu hakkındaki yönetmelik değişikliği Haberin devamı. Hastaların eczanelere erişiminin kolaylaştırılması, farklı standartlarda eczane levhası kullanılması halinde ortaya çıkan görsel.


Bu tarihten sonra yönetmeliğe uymayan eczane ve reklam tabelası uygulamalarına sahip eczaneler idari para. Yeni eczane tabelası yönetmeliği kapsamında gelen düzenleme ile tüm eczane tabela tasarımları değişiyor. Tek tip tasarıma dönen eczane tabelaları ile çeşitliliğin önüne geçilmesi hedefleniyor. En yeni eczane tabela örnekleri web sitemizde yer almaktadır. Bu Kılavuz ile ülkemizde faaliyet gösteren eczanelerin levhalarında aynı standartların kullanılması sağlanarak hastaların eczanelere erişiminin kolaylaştırılması, farklı standartlarda eczane levhası kullanılması halinde ortaya çıkan görsel kirliliğin ve eczaneler arası haksız rekabetin önlenmesi.


Bu sayede ihtiyacınız olan tabelaya uygun olan sistemi ışıklı veya ışıksız olarak kısa sürede temin edebiliyoruz. Lütfen ihtiyaçlarınıza uygun üretimi yaptırmak veya ihtiyaçlarınızı birlikte belirlememiz için bizimle iletişime geçiniz. Download WordPress Themes Free. Bilgilerinize önemle duyurulur.


Eczane tabela yönetmeliği

Yeni uygulanacak yönetmelik ile haksız rekabet ortamı ortadan kaldırılması planlanmıştır. Türkiye’deki eczane tabelası standartlarına gelelim. Bu standartlar eczacılar birliği tarafından ayarlanarak yönetmeliğe konup, tebliğ edilmektedir. Yayınlanan tebliğinde standartlar iki çeşittir.


Topal Eczanesi artık yönetmeliğe uygun yeni tabelası ile hizmet verecektir. Kurumsal Kimlik Nedir ve Neden Önemlidir? Bu yazı için henüz yorum girilmemiştir Yorum Yap. Degisikliklerden sonra gündeme gelen tabela degisimleri ve eczane firmalarinin standart olusturma çalismalar için son tarih olan 01. Tabelanın Geçmişten Günümüze Yolculuğu.


Web tasarım yaptırmak istiyoruz. Firmamızın logosuda yok bunlar için fiyat bilgisini mailimize yazar mısınız ? ECZANE TABELA YÖNETMELİĞİ. Eskişehir Reklam firması olarak hizmet veren reklam reklamcı hizmetlerimiz olarak totem tabela , eczane tabelası , ışıklı tabela , dijital baskı hizmeti.


ANASAYFA HAKKIMIZDA HİZMETLERİMİZ. Avukatlar içinde belirli bir yönetmelik vardır ve yapılacak olan avukat tabelası bu yönetmeliğe uygun. Firmamız yönetmeliğe uygun olarak eczane tabelası keşfi, imalatı ve montajını yapmaktadır. Cepheye göre alt kuşak farklılık göstereceğinden fiyatlarda keşif aşamasında belirlenmektedir.


Ancak firmamız her zaman en uygun fiyat politikası ile hizmet vermektedir. Değişen yönetmelik ile birlikte tabelaların ebatları ve montajında farklılıklara gidiliyor. O nedenle eczane tabelalarının yönetmeliğe uygun şekilde hazırlanması ve monte edilmesi gerekiyor. Sizlere bu konuda uzman ekibimiz ile. Yönetmeliğe uymayan firmalar ceza alıyor.


Göre özel tasarım tabela işleri yapılır. Değişiklik ile tabelalardaki led ışıklar söndürülecek. Kanunda belirtilen kurumlar dışında hiçbir kurum eczane açamaz.


Eczane tabela yönetmeliği

Okuma açısı yatay 1derece, dikey 1derecedir. Standartlara ve verilen ölçülere uymayan firma sahiplerine farklı yaptırımlar uygulanabilir. DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK.


Ana Sayfa Sektör Haberleri Eczacılar. Firmamız Asya Reklam yıldır sektörün takipçisi olarak müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar