18 Haziran 2015 Perşembe

Bitkiler için led aydınlatma

Bitkiler için led aydınlatma

HydroLed 3w x 63w Led Lamba. BİTKİLER İÇİN AYDINLATMA – BİTKİ YETİŞTİRME KILAVUZU. Sodyum ve Metal Halide ampüller aynı güçteki diğer ampullerden kat daha fazla ışık verirler. Bitkiler İçin Power Led Aydınlatma. Bu bölüm bundan sonra kendiliğinden açılmayacaktır, eğer tekrar ulaşmak isterseniz sitenin sağ üstündeki Yönlendirici tuşuna tıklayabilirsiniz.


Bitkiler için led aydınlatma

Bu sitemize ilk gelişiniz gibi görünüyor. LED BİTKİSEL AYDINLATMA çözümlerimiz. ZEL AYDINLATMA ÜRÜNLERİMİZ Akvaryumlar, terraryumlar ve barınakları gibi, hayvanlara özel yaşam alanları için tasarlanmış LED ÖZEL AYDINLATMA çözümlerimiz. Yeşil ışık bitkiler tarafından çok az kullanılır veya kullanılmaz ve yansıtılır, zaten onun için biz bitkileri yeşil olarak görürüz. Temelde bitki yetiştirilmesi için tasarlanan armatürler mavi, kırmızı ve derin kırmızı renklerinden oluşan LED dizinleri kullanılarak tasarlanır.


Bitki Led modelleri, Bitki Led çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Tam Spektrum Led ELed Bitki Lambası Işık 2v bitki yetiştirme için. Güneş Enerji Kablosuz Solar Bahçe Lambası Şarjlı Saksı Bitki Gece Lambası Aydınlatma Led Işık Adet.


Bitkiler için led aydınlatma

Yüksek Kaliteli Led Akvaryum Bitki Aydınlatma Üreticilerini Led Akvaryum Bitki Aydınlatma Tedarikçilerini ve Led Akvaryum Bitki Aydınlatma Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Verimliliği en yüksek olan LED aydınlatmadır. Kullanım ömrü diğer akvaryum aydınlatmalarına göre çok daha uzundur. Tabi aydınlatma süresinin çok olması alglerin de çoğalmasına neden olur.


LED ’li yetiştirme armatürlerinin büyük kısmı mavi LED (gelişim için ) ve kırmızı LED (çiçeklenme için ) içeriyor. Bitki doğal ortamında yaşasaydı, güneşten aldığı, onu daha sağlıklı yapan dalga boylarını bulamıyor. Bu nedenle LED ’li aydınlatma armatürlerinde mutlaka bütün spektrumu verecek LED kullanılmalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar