19 Haziran 2015 Cuma

Gün ışığı tasarruflu ampul

Gün ışığı tasarruflu ampul

ADET WATT 14LÜMEN A KALİTE ENERJİ TASARRUFLU LED AMPUL ( GÜN IŞIĞI 42K YÜKSEK LÜMEN LAMBA) 4TL. Hepsiexpress ile kapınıza gelsin. TL TL (81) Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. W LED AMPUL GÜNIŞIĞI SYLVANIA.


Beyaz ışığın yanında soğuk beyaz ve sarı ışık veren modellerde bu kategoride sizleri bekliyor. Normal ampul çeşitlerine oranla daha uzun. Tasarruflu Ampul 11w Beyaz Mr16. Gün ışığı Ampul fiyatları ve özelliklerini karşılaştır kategori marka ayrıştırması ile en uygun. GENERAL İNFRARED AMPÜL FATURALI AYNI GÜN KARGO.


Ayrıca gün ışığı sarı değil beyazdır. Bu yüzden özellikle grafik tasarımla uğraşanlar renk ayrımı yaparken gerçek renkleri tam elde etmek için en kaliteli beyaz ışık veren lambalardan kullanırlar. Evde, ofiste sürekli kullandığınız ampullerinizi enerji tasarruflu ampullerle değiştirme zamanı!


Gün ışığı tasarruflu ampul

Enerji tasarrufu yapmanızı sağlayacak gün ışığı yayan ampul ! LED Buji Ampul gün ışığı özelliğine sahip enerji tasarrufu yapan bir ampuldür. Osaka Light 10w gün ışığı led ampul. Evet öncelikle bu benim ilk incelemem. Aslında ilk philips led ampul almayı düşünüyordum ama hem aydınlatma hem de fiyat anlamında pek başarılı bulmadım.


Led ampullerin diğer tasarruflu ampullere göre farkı ne diye soracak olursanız enerji verimliliği konusunda çok daha iyiler. Ortamın tamamını aydınlatır, karanlık nokta bırakmaz. Filament Led Ampullerin ışık açısı geniştir. Daha önemlisi, tasarruflu lambaların yaydığı civa buharı ve ultraviyole ışınların zararlı etkileri led ampul de yoktur.


Son olarak piyasada tasarruflu ampul adı altında satılan ve LED teknolojisinden önceye ait ampuller de fiyat fayda bakımından geride kalmış durumda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar