8 Haziran 2015 Pazartesi

Xenon far 8000k h4 fiyatları

Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. TL 9TL (3) Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Tüm marka xenon balanslarına uyumludur.


Xenon far 8000k h4 fiyatları

Mtec markabalansların soketleri farklıdır. Diğer farlara göre oranında daha fazla gün ışığına yakın bir ışıması bulunur. Mavi Blue Uzun Kısa Işık 5TL 4TL indirimli.


Yasal Mevzuat gereğince, telekomünikasyon, kuyum, yemek ve gıda, kozmetik, ofis malzemesi. Gün ışığının baskısıyla xenon farın rengi dışarıdan bakıldığında farklı tonlarda görünebilir. Fakat kelvin düştükçe daha ii aydınlatma olduğunu öğrendim.


Satıcılarımızın çoğunun ücretsiz gönderim sunduğunu düşünürsek, xenon headlamp için en iyi online fiyatı aldığınızı kabul edeceğinizi düşünüyoruz. Far Ampülleri Fren - Stop Lambaları. Zenon farın nasıl takılacağını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.


A, normal çalışma esnasında 3. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık. Gerisi şekil tabir ettiğim durumun ötesini karşılamaz, mümkün değil. Tekniğe aykırı oluyor yani. Kısa far için set,uzun farlar için ayrı set veya sis farları için ayrı set alınması gerekir) H-Ampül tiplerinde KISA Farlar XENON ,UZUN Farlar Halogen(Eski tip aydınlatma) olarak yanar. Toptan fiyatına perakende satış.


Xenon far 8000k h4 fiyatları

Fiyat Düşünce Bana Bildir. Parlak ve güçlü far aydınlatma sistemine sahiptir. Normal halojen lambalara göre oranında tasarruf sağlar. Ampul fiyatı Yedek Parça kategorisinde.


XENON far fiyatları , halojen farlara göre bir hayli yüksek. Bu ışık gücü değerleriyle yayaları ve karşınızdan gelen araç sürücülerini rahatsız. Tavsiye Et Sayfayı Yazdır.


TIR VE KAMYON YATAKLIK YAZISII : Sponsor Ürünler. Kredi Kartı Tek Çekim ( İndirim):. Bu ürünün açıklamaları, fiyatı veya diğer özelliklerinin hatalı olduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki formu doldurarak tarafımıza geri bildirim yapabilirsiniz.


Uygun fiyat ile hemen al. Ayrıca resimleri, hakkındaki yorumlar, tanıtım videosu ve detaylı bilgilerde burada. Can-Bus ve BSI kontrol sistemlerine zarar vermez. Siparişin aynı gün kargoda!


Toplam fiyat , seçtiğiniz son ürün özelliklerine bağlıdır. About of these are auto lighting system, are xenon lamps. Led Xenon farlar kullanım ömürleri bakımından hiçbir üründe olmadığı kadar uzun bir süre sağladığı için avantajlı olmaktadır. Ancak kaliteli farların tercih edilmemesi durumu da aynı şekilde kişilerin tekrar baş etmesi gereken sorunların ortaya çıkmasına sebep olacaktır. Carub HLed Xenon Şimşek Etkili Beyaz Yeni Nesil Xenon Sağ Sol.


FİYAT ARALIĞI ₺ 7- 800. Sendeki far eğer yuvarlak ise kesinlikle merceksiz xenon takmanı tavsiye etmem çünkü karşı tarafı inanılmaz derece rahatsız edecektir. Sana tavsiyem kullanmış olduğun motosikletin ampülü büyük ihtimal armut tipi olanlardan bir motosiklet tamircisine gidip armut tipi olan o lambayı hyani holojen bir lamba ile değiştirmen. Bu konudaki kullanıcılar: misafir. Lgisi oLan varmı tanıdıgım.


Xenon far 8000k h4 fiyatları

Niken marka kaliteli üretim zenondur. Zenona vereceğiniz 2-tl lik farkı size sorun yaşatmaz. Ben farlarıma Valeo (Qden çıkma) marka bi xenon mercek ve Kaito (Toyotadan çıkma)orj. Farlarım Holduğu için Bixnon zaten zorunlu oldu. Lakin D1S tip ampül kullanamıyorum çünkü far tası okadar büyük değil.


Görüntü olsun isterseniz 8K derler ama ciddi anlamda kullanıcaksanız 6K. Soketleri sayesinde Clear Vision. The order came in days to Croatia, Europe! This was the quickest buy on Ali so far :) Lamp was well packaged and I will put some.


Elektrikle uğraşmaya, farı kesip delmeye gerek yoktur. Sudan Tozdan Sıcaklıktan Sarsıntıdan Etkilenmez. Fanlı Soğutma Tertibatı Vardır. Photon Xenon dönüşüm kiti diğer xenon set’lerden çok büyük farklarla ayrılmaktadır.


Ultimate Xenon Conversion KIT – Original Quality. Aracınız için herşey otomarketin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar