26 Ekim 2015 Pazartesi

Aydinlatma direkleri

Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. Cadde, sokak, park, bahçe aydınlatmasında kullanılan direkler sekizgen kesitli, mt. Dekoratif bahçe aydınlatma direkleri modellerimiz.


Boya renk kartelasını buradan inceleyebilirsiniz. Tamamı kendi üretim olan uzun yüksek yol aydınlatma direklerimiz kalitesi ve dayanıklılığıyla yaş kış demeden dört mevsim problemsiz çalışır. Bu Yolda Hep Birlikteyiz” Kampanyası Başlatıldı.


Park, bahçe ve şehir içi yol aydınlatması için ideal bir modeldir. Tasarımındaki sade çizgileri ile ön plana çıkmaktadır. Türkiye de sokak ışıklandırma tarihi Osmanlı devletinin son dönemlerine denk gelmektedir. Aydınlatma direği 0boy 300cm en 1cm.


Park bahçe aydınlatma direkleri kategorimizde bulunan ürünlerimiz metreden başlayıp metreye kadar üretim yapılabilmektedir. Asansörlü projektör direkleri aydınlatma 1. Cadde, kavşak, sokak, park, fabrika ve işyerleri aydınlatmalarında kullanılır. Alüminyum ve Profil Begalar , Kare LED’li Direkler. Aksesuarlar,Masa Sandalye,Bank,Çöp Kovaları.


Geceleri ise bunun tam tersi olduğu için aydınlatma direkleri ile ışıklı olan bir ortama sahip olabilmektedirler. Yol ve alan farklılıkları bazında birçok yüksek yol aydınlatma direği çeşidi bulunmaktadır. Yol aydınlatma direklerinde ışık kaynağı çok önemlidir. LED’ler elektrik enerjisini ışığa dönüştüren yarı iletken devre elemanlarıdır. Kullanılacak yerin ışık ihtiyacına ve üzerine takılacak aydınlatma elemanının kapasitesine göre aydınlatma hesabı yapmak, ideal aydınlatma direği yüksekliği ve aydınlatma direkleri arasındaki mesafenin belirlenmesinde önemlidir.


Sosyal Medyada Bizi Takip Edin Fırsat ve Kampanyalardan Haberiniz Olsun. DEKORATİF KORKULUK ve RGB LED AYDINLATMA YAYA ve KÖPRÜ KORKULUKLARI. Lampeti Her Hakkı Saklıdır. EAD-1LA 10₺ Seçenekler. EAD-2LA 20₺ Seçenekler.


Galvanizli Stadyum Projektör Direkleri. EAD-3LA 30₺ Seçenekler. EAD-4LA 40₺ Seçenekler. LED AYDINLATMA NEDİR ve FAYDALARI Light Emitting Diode, Türkçe ifadesiyle “Işık Yayan Diyot” demektir. BGS-LE en yeni aydınlatma teknolojilerinden biri olarak bilinmekle beraber uzun süredir kullanılan bir aydınlatma türüdür.


Garantili ürünlerimizle müşteri memnuniyetini her geçen gün arttırıyoruz. Bahçe aydınlatmada alternatif ve teknolojik çözümler. Bayisi olduğumuz firmaların kataloglarını web sitemizden görebilirsiniz.


Bayrak Direkleri bayrak- direkleri hepsi. Sağdaki binanin aslında hem sokağın başında hem de karşısında aydınlatma direkleri var. Israrla bana ışık gelmiyor diye soldaki binanın onune( koninin olduğu yere) aydinlatma diregi diktirmek ıstiyor. Gelen görevli bile gerek olmadığını söylediği halde itiraz ediyor.


Aydinlatma direkleri

O manada sormak istemiştim aslında. Modern aydınlatma direkleri. Trafik konileri ile caddeleri daha düzenli hale getirin! Delinatörler ile park alanlarını düzenleyin!


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Bu yılı aşkın sürede birçok park, bahçe, konut ve şehir aydınlatma projesini başarı ile tamamlayıp teslim ettik. Bu direkler alüminyum aydınlatma direklerine göre biraz daha pahalı olmakla birlikte daha uzun ömürlü olarak kullanılabilmekte ve darbelere karşı daha dayanıklı bir çözüm sunmaktadır.


Park direkleri , bahçe direkleri , sosyal alan direkleri kullanım yerleri amacı ile yapılan aydınlatma diğer alanlara göre çok daha farklıdır. Bu tür alanlarda ışığın tasarımla, direklerin dekorasyonla birleşmesi ile ambiyansı yüksek seviyelere hedeflenir. Bu üretimde dış mekan kulanımına uygun doğru hammadde ve malzeme seçimi önem taşımakradır. Koruma Merdivenli Projektör Direkleri.


Portatif Merdivenli Projektör Direkleri. Mafsallı Kamera Direkleri. Ledli aydınlatma direkleri , endirek aydınlatma direkleri , yüksek yol aydınlatma direkleri , dekoratif aydınlatma direkleri , döküm aydınlatma direkleri , klasik aydınlatma direkleri , solar aydınlatma direkleri gibi bir çok ürün çeşitliliği içerisinde projelerinizde kullanarak iyi bir aydınlatmayı sağlayabilirsiniz. Başlıca aydınlatma direkleri arasında ferforje (dövme demir) aydınlatma direkleri , dökme demir aydınlatma direkleri , alüminyum aydınlatma direkleri ve beton aydınlatma direkleri gelmektedir.


Aydinlatma direkleri

Ferforje aydınlatma direkleri en pahalı olanıdır. Sinyalizasyon direkleri çok uzaktan net şekilde fark edilmektedir. Sürücü ve yayaların kırmızı ışıkta geçmesini ortadan kaldıran bu sistemle kazaların azalması sağlanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar