27 Ekim 2015 Salı

Led dipsiz ampül

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Robotekno Araç Çakar Lamba RGB LED Ampul Kumandalı Çakarlı Park Ampülü.


Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Dipsiz LED Ampul 12V Led TCanbus Adet. Otomobillerin T– W5W ( dipsiz ampül ) soket tipine sahip, genellikle park lambalarında kullanılan ampül çeşidi, LED Park ampülleri, Çakarlı park ampülleri, Turuncu park ampülleri, Kumandalı park ampülleri, Buz mavisi park ampülleri vb. Oto LED ampul çeşitlerinden hangisine sahip olursanız olun, far lambasını temizlemek oldukça kolaydır.


Bunun için yaygınca kullanılan iki yöntem bulunmaktadır. Uzaktan Kumandası sayesinde farklı farklı renklerde kumanda ile ayarlayabilme imkanı ampulde. Beyaz, Kırmızı, Mavi renk seçenkelri mevcut. Paket içeriği adettir. Led Ampuller Spesifik Ledler.


Focus iç aydınlatmaları led yaptım hepsi photon marka ancak ayak aydınlatmalarına takıyorum yanmıyor. Sepette Ürün Ürün ürün yok. Aktif Canbus ve Falment Özellikli Leddir. LED ÜRÜNLER Motorsiklet Servis Ekipmanları Servis Tamir Ekipmanları Servis Tamir Ekipmanları Motosiklet Aksesuarı Yeni Ürünler Zincir-Piston-Sekman-Yağ-Akü-Ayna ve Diğer Gruplar.


DİPSİZ LEDLİ AMPÜL KIRMIZI-MODEL 1. Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor. W 12V yorum ve fiyatını inceleyin. Park lambasını bir kez daha açık kapatırsanız ampüller çakar olarak yanmaya devam eder. Vega araçlar için tam uyumludur.


This feature is not available right now. Haber listemize kaydolarak tüm yeniliklerden haberdar olabilirsiniz. Tİ (ÇELİK MOTOR) güvencesi altındaki Motoyedekparca. Led ampullerin watt ölçüleri orijinal ampullerden düşüktür.


Aracınızda çalışmayan ampul uyarı sistemi varsa, düşük watt nedeniyle uyarı alabilirsiniz. Satın almadan önce orijinal ampul tipinizi tam olarak tespit ediniz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.


Led dipsiz ampül

CATA WATT COB LED AMPUL CE. Led Cob Plaket Ampul Sofit. TIR VE KAMYON YATAKLIK YAZISII Sponsor Ürünler. Sipariş listesinde ürün yok. LED AMPÜL en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla LED AMPÜL modellerini inceleyin.


Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Karşılaştırma listesine ekle. Kayıtlı Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa. OTO İÇİ AYDINLATMA LED AMPUL. TÇİFT DUY KIRMIZI OTO LED AMPUL MERCEKLİ FEMEX PLATINIUM.


Led dipsiz ampül

Arkadaşlar saat önce arabaya photon led ampul aldım Tdipsiz ampul , kendim uyguladım ampulü. O dediginiz dipsiz m tec led ampullerden ben kullaniyorum ayi gecik suredir , hem parklarda hem plakaliklarda. Hele plakalikta enfes duruyor.


Uyari lambam yaniyor , her mars a bastgm zaman , sag sol park , plakaligi kontrl et diyor , he deyip geciyorum. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Dreamcar Texon Turuncu Park Ledi. Sadece tavan lambasında kullanılan bu ampülün adı sofit 12V ampül olarak geçiyor.


Gösterge,çakmak,kalorifer aydınlatması. FİYAT ARALIĞI ₺ 1- 100. W dipsiz led ampul taktım.


Köksal Yılmaz yazdı: Ankarada güzel mekanlar var senin de bildiğin, bence bi göster aracı alırsan, uygulama fiyatı alırsın(temizlik-pasta-cila) sonraki korumasını kendin yaparsın, parlak parlak binersin. Bu da benim yaptığım bir uygulama, kör bir boyacının hatasını giderme. T( ?Miniature? international name) Tip Ampül Nedir? Aracınızın ampül modelini biliyorsanız satın alabilir,bilmiyorsanız, Ampülünüzün modelini tam karşıladığından ? Teknik ÖzelliklerGeriliVoltGüç: 1. TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerli ücretsiz kargo imkanı ! Otoport AVM Turgut Özal Mh.


Sınıfının en iyi aydınlatma oranlarına sahiptir. Mühendislik olarak tüm TAS. AMPUL TBÜYÜK DiPSiZ 12V 5W DiPSiZ SARI TURUNCU en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar