7 Ekim 2015 Çarşamba

Kapı kapama hidroliği

Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. No:tekay kapı hidroliği bina giriş kapılarında veya kışları şiddetli rüzgar alan kapılarda kullanılır, kullanım şartları zor kuzey yöne bakan kapılarda kğ ve üzeri ağırlıkdaki kapılarda ve kapı kilidi sert olan elektrikli otamat kilide sahip bina giriş kapılarında tercih edilir ve düzenli bir kapama sağlar. TL 9TL (7) weblonya 95. Güç ayarlı kapı hidroliği , kapının ağırlık, kanat genişliği ve rüzgârın direncine göre ayarlanabildiği için, tek bir ürün ile farklı özelliklerin kullanımına olanak tanıyor.


Basınçlı hazne içinde yer alan hidrolik yağlar ile çalışan manuel kapı hidroliği , mekanik gücün stabilize edilmesine yardımcı olur. Enerji kaybının önlenmesine katkı sağlamakta olan kapı hidrolikleri aynı zamanda kir, toz ve benzeri maddelerin oluşumunu da etkilemekte. Diğer hidrolik kapı yaylarının aksine bu yayda üçüncü bir ayar yeri bulunmaktadır, buradan hidrolik kapı yayının gücü ayarlanabilmektedir. Eğer kapınızın ağırlığını tam olarak bilemiyorsanız bence bu tip hidrolik kapı yayı en uygun seçimdir.


En hafif kapıya da en ağır kapıya da uygundur. Resimde görülen kapı hidroliği modeli yaylı ve hidrolikli model olan şişman tip diye tabir edilen ve binalarda en çok kullanılan kapı kapama hidroliği olarak kullanılmaktadır. Diğer hafif tipde olan kapılar ve iç odalar ile ofislerde kullanılan yassı hidroliklere nazaran bu tarz şişman hidrolikler dış mekanda ve bina. Satın almış olduğunuz ürünü kullanım ve kurulum kılavuzunda yer alan talimatlara göre kullanabilirsiniz. Kapama ve çarpma hızı ayarı.


Kapı kapama hidroliği

Açılış ve kapanış hızı kontrollü olduğu için kullanıldığı mekanlarda maksimum güvenlik sağlıyor. Mucizevi ürün HomeOrbis kapı kapatma mekanizması hızla yenilenen ve geliştirilen özellikleri ile ürününü seçkin mimarlar, toptancılar ve yat üreticileri ile buluşturmaktadır. HomeOrbis, yangın dayanımlı kapı kapatma mekanizmasının ( hidrolik yay ) uluslararası kalite belgelerinin ve patentlerinin tümüne sahiptir.


Hidrolik işlev yağ eklenmesine veya herhangi bir bakıma gerek yoktur. Gövde alüminyum döküm Çelik kol mm. Kolun üzerinden ayarlanabilen,farklı, istenilen açılarda kapıyı açmak için kapı rayı stoperi Farklı kapama hızını ayarlayabilen valf. Aslında hidrolik kapı yaylarının ayarlanması basit bir işlemdir, fakat ben bu işlemi sık sık ve önüne gelenin yapmasını tavsiye etmem.


Kapı kapama hidroliği

Zamanla ayarıyla oynaya oynaya hidrolik kapı yayının ayarı kaçıyor ve iş görmez hale geliyor. Buna daha ilk baştan kapı takılırken yada hidrolik alırken dikkat edilmeli. Genelde ağır ve mekanik sistemi sert yaylardan oluşan bir kilidi olan kapılara yeterli güçte kapı hidroliği takılmadığı görülmektedir. Ağır kapılara hafif hidrolik kapı yayı takıldığı takdirde kapı zor kapatır. Hidrolik kapı yaylarının montaj şemasına uygun olarak takılması çok önemlidir.


KAPAMA GÜCÜ: - KAPI ÖLÇÜSÜ. Etiketler: kapı yayları, hidrolik kapı yayı,yale kapı hidroliği , kapı hidroliği fiyatı, kapı kapama yayı, kapı kapama hidroliği ,en ucuz kapı kapama yay. Kargoya veriliş süresi: Bugün Kargoda İNDİRİM!


CE sertifikalı ürünler, 500. Bir yay ve bir kapatma hızı valfı olarak çalışan bir vida içeren bir tüpten oluşuyordu. KAPI HİDROLİĞİ KAPATMA YAYI KAPI İTME 60KG. Yüksek derecede sıcaklıklara dayanıklıdır.


Kayar kol ve montaj aparatı alüminyum alaşımlı metaldan üretilmiştir. Fotoselli kapı hidroliği montaj, bakım ve servis hizmetlerini yıllardır güvenle yerine getiriyoruz. Bunun yanı sıra garaj kapısı ve mekanizmaları, otomatik kepenk sistemleri, seksiyonel kapılar , hangar vb yapılar için endüstriyel kapılar , otopark aynaları, kartlı ve şifreli otomatik.


Kayar kol ile çelik kapılarda çok daha estetik bir duruş sağlamaktadır. FTS-Serbest çalışma fonksiyonu kap tek bir kez açılırken kolun sabitlenmesi ile aktifleştirilir. Ahşap, demir, alüminyum, PVC olmak üzere hemen hemen her model kapıda kullanılabilir. Teknik özellikler bakımından kapanma gücüne sahip olan kapı hidroliği gümüş ve bronz renk seçeneklerinde bulunmaktadır. Contur tasarımı ile donatılmış kayar kanallı kapı kapatıcılar ile uyumlu.


Kanadın kollu menteşeler kenarına montaj. Kaliteli olsun diye apartman giriş kapısına kale marka hidrolik kapı kapatma mekanizması aldım ne var ki aldığıma pişman oldum piyasada lira, liraya malzeme varken liraya yıl önce aldığım hidrolik kapı kapatan malzemeden hayır göremedik. Tamir için götürdüğümüz çilingir tamir olmaz dedi keçesinden yağ kaçırıyormuş. Kalp sistem teknolojisi ile kayar kollu kapı kapatıcı. Mobilya Çizik Kapatıcıları.


Kapı kapama hidroliği

TL 24TL Kampanyalar ve en yeni ürünlerimizden ilk sizin haberiniz olsun! Mail adresinizi haber listemize ücretsiz kaydedin bizi takip etmeye başlayın. Yorum yapmak için lütfen giriş yapın.


Kapı Ağırlığı: - kg. Biz eskişehir anahtar olarak kapı kapama sistemi hidrolik kapı yayları satış ve montayında tekay hidrolik kullanmakda ve satışını yapmaktayız. TL ve üzeri ücretsiz kargo!


Hakkımızda Sipariş Takibi İletişim Yeni Gelenler İndirimdekiler. Garanti anahtar çilingir anahtar firmamız kapı hidroliği montajı, kapı yayı montajı konusunda uzman. Kale çelik kapı hidroliği ahşap kapılar için kullanıma uygundur. Açılışta vermiş olduğu rahatlık ile ahşap kapılar da oluşan esnemeyi engeller.


Ve Kale Kilit ve Kalıp Sanayi a. Genelde hidrolik kapı yayları çoğu kişi için sorun çıkaran bir üründür. Ya kapıya ağır geldiği için kapıyı açarken zorlanırsınız ve kapı gürültü çıkararak kapanır ya da kapıya hafif geldiği için kapı tam kapanmayarak aralık kalır. Asilhan Endüstri Ekipmanları Makina San. TS serisi birkaç kapı kapatıcı hidroliği modeli ile farklı sayıdaki kayar kolu birleştirerek akla gelebilecek her fonksiyonel ihtiyacı karşılayacak modüler bir sistem içerir.


Kapı kapama hidroliği

Farklı uygulamalar ve tasarımlardaki kapılar için uygun bir kapı kapatıcıdır. Kale raylı çelik kapı hidroliği iç mekanda hava akımının çok olmadığı ahşap, alüminyum kapılarda kullanıma uygundur. Kale kayar kollu çelik kapı hidroliği kapınızın gerektiğinde istenilen noktada sabit olarak kalmasını sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar