1 Ekim 2015 Perşembe

150W sodyum buharlı armatür

150W sodyum buharlı armatür

Sodyum buharlı ampul çeşitlerinde bir çok marka ile hizmetinizdeyiz. GENERAL ELECTRIC Tükendi LU 50W XO SODYUM TÜP GE. LU 150W XO SODYUM TÜP GE. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle.


Civa buharlı lambaların kullanımının verimli olmaması nedeniyle yasaklanmasından sonra Tedaş sokak aydınlatmalarında sodyum buharlı lamba şartnamesi getirmiştir. Tüp şeklinde ve elips şeklinde olabilirler. Pano kabinleri, Otomatik sigortalar, röleler. Kontaktörler, Kondansatörler, şalterler, trafolar,elektrik motorları, reaktörler, ampermetre, analizör, butonlar.


TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo! LED teknolojisinin sürekli gelişmesi ve gelecekte daha büyük oranda kullanılacak olması ve üstün teknik özellikleri nedeniyle sodyum ve civa buharlı lambalara tercih edilir. Ampul malzeme bedelleri ayrıca poz 20. SON150P - 150W EPİA PLUS Y. Ledli şarjlı sensörlü armatürlerimizle her zaman aydınlıktasınız.


PLUS model etanj armatürlerimizde kalite ve estetiği birleştirdik. SON100P - 100W EPİA PLUS Y. En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. W 380V Metal halide Lamba Balastı. Sodyum Buharlı Ampuller Anahtar ve Priz Çeşitleri Viko Serileri.


LED Sokak Aydınlatma 150W. W sodyum buharlı ile kıyaslama yapıldığında 80W led armatür denk gelmektedir. Yüksek Basınçlı Sodyum Ve Metal Halide Lamba Balastı. Led kullanımında ise tir.


150W sodyum buharlı armatür

Myol sınıfı için 150W Yüksek basınçlı sodyum buharlı armatür , Myol sınıfı için 100W Yüksek basınçlı sodyum buharlı armatürdür. Bu nedenle gerçekleştirilen tasarruf miktarları ve kıyaslamalar bu iki güç değeri üzerinden alınmıştır. Color characteristics may vary somewhat from one lamp type to another. Time should be allowed for the lamp to stabilize in color when it is turned on for the first time or if for any reason its operating position is changed. Led aydınlatma, led armatür , led lamba, sokak lambası, sokak aydınlatma, cadde aydınlatması,led aydınlatma sistemleri,Led Lighting, led uygulama, tasarruflu.


Isı değişiminden etkilenmeyen cam elyaf katkılı fiberglas gövde. Paslanmaz çelik bağlantı elemanları. Lamba salınımını engelleyen sabitleyici yay. Elektriksel bölümüne ayrı olarak erişim imkanı. Yağışlı havalar, yüksek ısı ve rüzgar gibi çevresel faktörlere karşı dayanıklı olan ürünün armatür gövdesi kısımları alüminyum enjeksiyon ile donatılmıştır.


W, 250W, 400W yüksek basınçlı civa buharlı , 11 2ve 350W özel tip ateşleyicisiz yüksek basınçlı sodyum buharlı 150W , 250W ve 400W ateşleyicili flüoresan kaplı elipsoidal yüksek basınçlı. Armatür teknik şartnameleri. Sodyum ve Civa Buharlı Ampüller Her alana, projeye ve bütçeye uygun İç mekan ve dış mekan aydınlatma ürünleri en uygun fiyat ve kampanya seçenekleriyle ledaydinlatma. W SODYUM BUHARLI BALAST uzun ömürlü balast çeşitleri sitemizde sizlerle.


Sitesine Hoşgeldiniz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve diğer idarelerin pozları, tanımları, tarifleri, analiz ve birim fiyatlarını sayfamızda bulabilirsiniz. Güç Tüketimi: Düşük: Yüksek:. Alüminyum Enjeksiyon ve Temperli Cam.


Dimedilebilir (Kısmaya Uygun) Eşdeğeri. AG ve OG elektrik malzemelerinin yurtiçi ve yurtdışı alım ve satımını yapmak üzere YILDIZLAR ELEKTRİK TİCARET ve SANAYİ A. Montaj ve bakım kolaylığı için armatür , entegre bir Ex e bağlantısına sahiptir kutu ve AISI3paslanmaz çelik evrensel montaj braketi ile sunulur. ADET DAHA AYNI KATEGORİ ÜRÜNÜ.


W AMPUL METAL HALİDE GENERAL. Philips geliştirdiği Malaga, Malaga ve TrafficVision armatürleri ile yol güvenliğini, yüksek performansı, düşük enerji ve bakım masraflarını ön planda tutan Philips yol aydınlatması ile ilgili her türlü ihtiyaca cevap veriyor. Yüksenç basınç civa ve sodyum buharlı ampullerle kullanılabilirler. Genellikle şehir içi yol aydınlatmalarında yüksek basınçlı sodyum buharlı lambalar, yüksek basınçlı civa buharlı lambalar, metal halide lambalar (Metal Buharlı ) kullanılmaktadır.


Maydınlatma sınıfında yer alan yollar için sırasıyla 70W, 100W, 150W , 250W, 400W gücünde led armatürler kullanılır. Her gün artan çeşitlerimizle ihtiyaçlarınızı daha iyi karşılıyoruz. Bunlara güç armatürleri de diyoruz.


Lamba güçleri 1-250- ve 4Watt olarak biliniyor. Immediate Customer Service Between You. Our expert customer service representatives will contact you. Böylelikle enerji tasarrufu sağlanmış olur. W - 150W TWIN MODEL POLİMER CADDE ARMATÜRÜ.


Ancak alçak basınçlı sodyum buharlı lambalarla da, şeffaf tüp yüksek basınçlı sodyum buharlı lambalı uygulamalara yakın enerji tasarrufları elde edilmektedir. Projeden artan malzemeler. W and 7 10 150W metal halide based fixtures which operate on indirect lighting principle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar