19 Ekim 2015 Pazartesi

Cata şerit led

Adres: Bereketzade, Şair Ziya Paşa Cd. En Popüler Ürünler En Ucuz Ürünler En Yeni Ürünler. P ŞERİT LED İÇ MEKAN (RGB) ÜÇ ÇİP ŞERİT LED DIŞ MEKAN (RGB) ÜÇ ÇİP ŞERİT LED DIŞ MEKAN (AMBER) ÜÇ ÇİP ŞERİT LED DIŞ MEKAN (MAVİ). Almak istediğiniz metre kaç ise (2) ile çarpılır.


Cata şerit led

Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. LED ’lerden yararlanabilirsiniz. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Perşembe günü kargoya verilir.


Yurtiçi Kargo ile sevk edilmeye başlanmıştır. En iyi fiyatlar için sipariş verin kapınıza kadar gelsin. Uygun fiyat avantajından yararlanın. Ledmarket güvencesiyle en kaliteli ürünleri en uygun fiyatla alın.


Cata şerit led

CATA Arsel den satın alın. Firma, yalnızca ürünlerde yenilik değil, hem ürün hem de hizmet bazında sürekli yenilikçilik motivasyonuyla hareket etmektedir. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Dış mekan slikonlu şeritler ile dekorlarınıza ve mekanlarınıza renk katın. Direkt 220V a bağlanamaz.


Goldx Watt Spot Armatür - ZE677. Teslim süresi ortalama (üç) iş günüdür. LED Adaptör Fiyatları Sizi Şaşırtacak.


LED adaptör fiyatları ile çeşitlerinin aydınlatmadaki yeri ve önemi çok büyüktür. LED adaptölerinin bu önemi, aydınlatma maliyetlerini doğrudan etkilemesinden kaynaklanmaktadır. Olaylar, Satışlar ve Teklifler hakkında en güncel bilgiler alın. TL Jüpiter Üç Çipli Iç Mekan Serit LED (M.) 14. Kampanya ve fırsatlardan haberdar olmak için siz de e-bültenimize kolayca abone olun ! Kullanılmadığı sürelerde elektriği led trafosu girişinden kesilmesi kullanım ömrünü arttıracaktır.


E-bültenimize kaydolmayı ya da bizi sosyal medyadan takip etmeyi unutmayın! Hem kampanyalardan ilk önce sizin haberiniz olsun, hem de sürpriz hediyelerimizden birini kazanma fırsatını yakalayın! SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN.


Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala! Ebültenimize kayıt olup yeniliklerden ve özel fiyatlı ürünlerden haberdar olabilirsiniz. Ledler Online Sipariş Edin. Uzaktan Kumandalı Fonksiyonlu Şerit Led.


Tümü Göster GRUP PRİZ-FİŞ GRUBU. TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo BEDAVA ( Çanak Antenler Hariç ) Her türlü istek ve sorularınız için lütfen sol taraftaki telefon numarasından bizimle irtibata geçin. IŞIĞI ( 5MT FİYATIDIR ) ŞERIT LED ÇIPLI DIŞ MEKAN SILIKONLU GÜNIŞIĞI METRE 3t Sepete At indirimli ! En uygun fiyatlar-ödeme seçenekleri, aradığınız her ürüne en hızlı şekilde ulaşın. Elektrik ve Aydınlatma Ürünleri Satış Mağazası ₺ Para Birimi € Euro. Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz!


Cata şerit led

Ankastre Halojen Armatürler. Ray Spot ürün ailesi ile hem mağazacılık hem de konumu değiştirilebilir tüm aydınlatma ihtiyaçlarınız için konvansiyonel ve led teknolojisine sahip ürünler. Uzun ömürlü olup çevreye daha az ısı yayarlar. Luster yapıları sayesinde karanlıkta daha net görünürler.


Sayın Müşterilerimiz Siparişiniz ve Talepleriniz ile ilgili sormak istediklerinizi. Tüm Ledli Aydınlatma Ürünlerini İster Nakit, İster Kapıda Ödeme ile Sitemizde Bulabilirsiniz. Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz. Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir. AMPER ŞERİT LED TRAFOSU ( 120W-10MT ) (SLİM MODEL)” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et.


RGB şerit led ürünleri diğer ledlere göre biraz daha fazla amper ve watt çekmektedir. Led Şerit ve Adaptörler;. Trafo girişi 2volt çıkışı volttur. Ters bağlantı garanti kapsamı dışındadır. Uğur Aydınlatma, kurulduğu günden itibaren hızla büyüyerek, müşteri memnuniyetine odaklı, yeni trendler yaratan, geniş ve kaliteli ürün yelpazesi ve hızlı servis ağı ile aydınlatma sektörünün güvenilir ve gözde firması haline.


Sıva Üstü LED Armatürler. Envai çeşit led aydınlatma ürünleri ile enerji tasarruflu olarak aydınlanabilir, anahtar-prizinizi yenileyebilir, çalışmayan ampullerinizi kolayca temin edebilir, bozulan şartelleriniz. Bugün metre gün ışığı led aldım. Elimde bulunan cata marka 12v 1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar