13 Ekim 2015 Salı

3 Lü led şerit

3 Lü led şerit

Metrede Amper akım çeker. Bu nedenle kullanacağımız metreyi ile çarpmamız gerekmektedir. Yani metre Çip Şerit Led kullanımı için metre x Amper = Amper. Led Çip 5MT Beyaz - İç Mekan.


Led Sayısı 3X3ADET (metre için) İç Mekan için uygun Led şerit her cm. W (metre için) çalışma voltajı V. Güç kaynakları nın sabit volaj veren ( switching güç kaynakları) ürünler olaması gereklidir. LED , “ light emitting diode ”, yani ışık yayan diyotun kısaltmasıdır. LED ’ler seri veya paralel olarak bağlanan ışık yayan diyotlardan oluşur ve her bir dizilim, elektrik akımını kontrol altında bir direnç düzeneğine sahiptir.


Hareket Sensörlü Şerit Led -Yatak Altı Dolap İçi Aydınlatma Yıl Garanti-Ücretsiz. Tek çipli olan şerit LED ’lerde, bu kutucuklar içinde adet çip, çipli olanlarda ise adet vardır. Dolayısıyla çipli smd paketleri, tek çipli smd paketlerden daha büyüktür. Koled ’ lü Renkli Led Modül.


Yeni Jenerasyon led , pürüzsüz ışık dağılımı. Led ’ler İçin Bağlantı Şeması. Led , Led Aydınlatma, Modül Led , Diyot Lazer, Rgb Led , Led Driver, Smd ve Power Ledleri Direnc. Teslimat Hizmetini Keşfedin.


Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. Mean Well Güç Kaynakları. Makina Otomasyon Ürünleri. Fotoseller, Solid state, Proximity, Sensör, Renk Fotoseli. Led Şerit Çerçeve lü Animasyon Kart 1TL En Uygun Fiyatla Merterelektronik.


Günümüzde elektronik malzeme lc led ve plazma tv yedek parça denildiğinde ilk akla gelen firmalardan olan ve ürün çeşidi açısından en fazla aynı zamanda gerçek stok çalışan firmamız, yeni çıkan tamir malzemelerinin de ilk. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. W akım çekmekte olup 12V gerilim ile çalışmaktadır. IPsu geçirmezdir ve yıl garantisi mecuttur, 1derece şık açısı bulunmaktadır.


Mantar Ledli lü Modül;. METREDE 1LED ŞERİT LED. Bu markanın tüm ürünlerini incele. Yukarıda belirtilen özellikler metre şerit LED için geçerlidir. Esnek PCB üzerinde doğrusal ışık kaynağı.


3 Lü led şerit

Dayanıklılık ve uzun ömür. A ve watt 700mA power led çeşitleri. Tek başına bir işinize yaramaz. Bunu adaptöre bağlama imkanım yok ben de pil ile kullanmayı düşündüm. RGB şerit led ürünleri diğer ledlere göre biraz daha fazla amper ve watt çekmektedir.


RGB Şerit led ürünü alırken bir çok farklı modelle karşılaşabilir siniz. RGB LED Şerit (parça) en uygun fiyatlar ile Robotzade. Hızlı kargo, kapıda ödeme ve taksit seçenekleriyle hemen satın al!


MODÜL LED AMT 45MM LÜ MAVİ. Tam parlaklığa ulaşırsınız. Uzaktan Kumandalı Rgb Şerit Led Emrah Temizkan. Unsubscribe from Emrah Temizkan? FLUX Led (Modül LED ) Çalışma Voltajı.


Amper 100w Şerit Led Trafosu 1Adet YAK Konnektör END-1Dikiş. Breadboard-Friendly RGB Smart Neopixel - 4′ lü Paket. Trendyol da yeni sezonda size en şık ve modern led aydınlatma, tavan aydınlatma ürünlerinden bahçe aydınlatmaya kadar birçok seçenek sunuyor. Elektrik sektörünün vazgeçilmez elemanlarından olan Modül Led , günümüz teknolojisinde oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.


3 Lü led şerit

Modüllerimizin yüksek ışık miktarı ve mercekleri sayesinde kutu harf yada dekorunuza en doğru aydınlatmayı sağlayabilirsiniz. THALATÇI FİRMADAN TOPTAN FİYATA! Led satın almadan önce bakılması gereken faktörler ayrıntı okumak için buraya tıklayın ! Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle. BAR LED DIŞ MEKAN KAPAKLI BEYAZ isimli ürünümüz şu an için stoklarımızda mevcut değil. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz.


Ampul fiyata dahil değildir. Avizemizin gövdesi metalden üretilmiştir. LED şerit ₺8KDV Dahil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar