29 Ekim 2015 Perşembe

Focus bi xenon far

Focus bi xenon far

Bi-Xenon HID farlara sahip Ford Aydınlatma Teknolojisi, yolun seyri nasıl olursa olsun sizi güvende tutmak üzere tasarlanmıştır. Bi-xenon denince akla ampül varmış gibi geliyor. Bu sitenin işleticisi, bu sitede yer alan bilgi, yazı ve makalelerin doğrudan veya dolaylı olarak kullanılmasından dolayı oluşacak zararlardan sorumlu tutulamaz.


Focus bi xenon far

Hayırlı olsun çok güzel duruyor bu xenon farlar. Sanırım muayenede sorun çıkıyor diye biliyorum? Evet, otomatik yükseklik ayarı olması gerekiyor, onu taktıramıyoruz veya taktırmak için uğraşmıyoruz, manüel ayar da iptal oluyor ayrıca.


FORD FOCUS HLED XENON FAR BAĞLANTI SOKETİ SABİTLEYİCİ APARAT 2. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Ford Focus Fiesta Mondeo HLed Xenon Far Bağlantı Montaj Aparatı. Gün ışığı altında gövdenin farklı yerlerinde griden başka renkler. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz.


Elektrik Xenon Far Durumu. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık. Otomobil, Motosiklet ve Aksesuar kategorimizde Xenon Far , Kitleri ürünlerini bulabilirsiniz. Yıl FORD Için Odak ile LED Far bi xenon projektör lens LDV1.


Bi - Xenon ve Led Tasarım Farlar. Sis ampulünü söküp bakın. Normalde far yüksekliği ayarlandıkça içerideki parlak reflektör kısım hareket eder. Mercek modifiyesindede mercek bu bölüme takıldığı için yükseklik ayarlandıkça mercek yukarı aşağı hareket eder yükseklik ayarı eskisi gibi çalışmayı sürdürür.


Farlar orijinal olup,ampul ve balanstlar üzerindedir Kırık çizik tamir vs gibi durumlar söz konusu degildir. Farlariniz OEM bi - xenon degil, hatta xenon fari bile degil. Onlar OEM adaptiv halojen fari.


Tabi onlara ayri balast ve xenon ampulu takildiginda OEM gibi oluyor. Sizinkiler yanilmiyorsam Hampul ile calisiyor. Ford OEM bi - xenon farlar D1S ampulu ile calisiyor. Benim focustaki OEM bi - xenon farlarinin bir resmini koyuyorum. XENON farları incelendiğiniz zaman, karma bir yapıyla karşılaşıyorsunuz.


Kısa farlar için XENON , uzun farlar için ise halojen farlar kullanılıyor. Bazı xenon farlarda kullanılan civa gibi metaller insan sağlığı için sorunlar oluşturmakta. Xenon Far Kit bölümünden tüm modelleri, özellikleri ve fiyatlarıyla birlikte inceledikten sonra sepete eklediğiniz üründen kaç adet almak istediğinizi girdikten sonra teslim edilecek olan adresi eksiksiz olarak girmeniz gerekiyor. Paneli -mercekli adaptif bi - xenon farlar -viraja duyarli sis lambalari - far yikama -on arka kol dayama -on arka park sensoru -sogutmali torpido. Yeni Mini Led Xenon Far Lambası tüm marka ve model araçlara uyumlu soketlere sahiptir.


The top supplying country is China (Mainland), which supply 1 of bi - xenon focus respectively. Xenon tip far ampülü, görmek ve görünmek konusunda sorunlar yaşayan motosiklet kullanıcıları için de ideal bir çözüm sunar. Xenon teknolojisinin getirdiği daha kaliteli aydınlatma sürücünün gece sürüşlerinde gözlerinin daha az ve daha geç yorulmasını sağlar.


Focus bi xenon far

Kamuoyunda xenon ve bi - xenon farların karşıdan gelen araç şoförlerinin gözünü aldığı yönünde bir kanı oluşmuştur. Xenon far son yıllarda yeni otomobillerde kullanılan son teknoloji far aydınlatma sistemlerinden birisidir. Peki sıkça duyduğumuz bu Xenon far nedir?


Zenon olarak okunmakta) Xenon far ampul ve yardımcı aksamlarından oluşan bir sistemdir. Araba HID projektör mevcut düzenli HID kiti veya halojen far yükseltmek için ideal bir ışıktır. Oto Kare Beyaz Kırmızı Işık Çift Angel Bi Xenon Far Mercek Seti. HIZLI ve ÜCRETSİZ KARGO 573.


CBR 650F garantiyi bozmadan xenon far montajı Sizde motorunuzun marka modelini ve soket yapısının detaylı resmin çekip yollarsanız, yardımcı olurum. Dağınık xenon ışığına ve karşıdan gelen sürücüleri rahatsız etmeye son. Mercek kullanarak kesilme çizgisi düzgün, dağınık olmayan, orjinal xenonlu araçlardaki aydınlatmaya sahip olun.


Skoda Kodiaq Fiyatı Özellikleri Ve Yakıt Tüketimi. SKODA Fabia Fiyatı, Özellikleri ve Yakıt Tüketimi. Bi xenon focus products are most popular in North America, Western Europe, and Eastern Asia. There are bi xenon focus suppliers, mainly located in Asia. Buy Cheap Focus Bi Xenon Now.


Uzun ve kısa huzmeli far fonksiyonu tek bir ampul ile sağlanır. Yılından itibaren otomobil far temizliginden başlayarak her geçengün kalitemizi ve hizmetlerimizi geliştirerek profesyonel otomobil aydınlatma uygulamaları konusunda hizmet vermekteyiz. Kullandığımız malzeme kalitesine ve üretim teknolojisine verdiğimiz değer önemlidir.


Far ( Bi Xenon ) Far (Halojen) Far (LED) Far (Sis) Far ( Xenon ) Far Gece Sensörü. Park Sensörü (Arka) Park Sensörü (Ön) Sunroof.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar