30 Aralık 2015 Çarşamba

10 Metre şerit led adaptörü

Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. NCE TİP Amper ŞERİT LED ADAPTÖR (TRAFO) Volt. SLAVE sürücü bağlanarak uygulama yapılır. Metre şerit led fiyatları, çipli ve çeşitleri için led aydınlatma kategorimizi ziyaret edin.


LED adaptörü satın almak için kategorimizi inceleyebilirsiniz. Mesela dükkan cephesinde metre led uygulayaması yapacağız metre uzunluğundaki paket ledi birbirine lehimleyerek metre tek bir led parçası oluştururuz. Bu metraj şerit ledin kendinden bile uzun olduğu için ve piyasada bulunan lik kablo kullandığınızı. Adaptör kullanmanız en doğru seçim olacaktır.


LED ‘lerde besleme yapılacak noktalar çok önemlidir. Led Trafoları genelde amper hesabı ile kullanılır. Piyasada bulunan iç veya dış mekan led şeritleri veya led hortumlar genel olarak volt veya volt doğru akım güç kaynağına ihtiyaç duymaktadır. Yani metre Çip Şerit Led kullanımı için metre x Amper = Amper.


Led için Amper veya daha yüksek bir trafo kullanmamız gerekmektedir. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Çarşamba günü kargoya verilir. Tabi kontrol kumandasının amper olduğunu ve adaptörün 3. Metre Jupiter Şerit Led Üç Çipli İç Mekan LE2- Gün Işığı.


Tekliflerinizi bu form aracılığı ile gönderebilirsiniz, yoğunluktan yaşanan gecikmelerden dolayı özür dileriz. Ayrıca LEDlerin özelliklerine göre çektikleri akım değişim gösterir. LED ’ler özel devrelerle desteklenmemişse genellikle 12v ile.


Homojen bir ışık elde etmek için uzun metrajlı kullanımlarda şerit led lerin her metresinde bir şerit led adaptörü nden besleme yapmak gerekir. L” ve “N” girişlerine 2volt şebeke elektriği bağlanır. W eder ve benim kullandığım şerit led çipli ve metrede tane dışı silikonlu olandan. RGB Şerit Led Bağlantısı Ve Sürücü Devresi Nasıl Bağlanır-Renk. LED lerin yer aldığı bir aydınlatma aracıdır.


Fisin kafasını kesip direk. Renkli Şerit Led ” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Tamir Aletleri Tamir Araç Gereçleri, Takımlar, Çantalar. Metre Şerit Metre – Mezura – Korumalı.


10 Metre şerit led adaptörü

BEYAZ ŞERİT LED İÇ MEKAN METREDE LED METRE BEYAZ ŞERİT LED İÇ 6LED TEK PARÇA METRELİK ŞERİT LED ADAPTÖRÜ VOLT AMPER metre profesyonel şerit METRE ŞERİT. Merhabalar, metre iç mekan şerit rbg led , 15A adaptör ve kontrol kumandası aldım. Heyecanla montajı yaptım, elektriği verdiğimde şeritin ilk metresinin (şerit mt.) düzgün yandığını sonra ki şeritlerin renklerinde bozulmalar sönük yanmalar oldu. TL Vergiler Hariç: 150TL. Metrede led bulunur, 5Amper akım çeker,.


Kesim yerleri makas şekliyle işaretlenmiştir. Metre Renk Uzaktan Kumandalı Şerit Led Işık Tak Çalıştır - metre iç ve dış mekanda kullanıma uygun şerit led. Yüksek Işık Verimliliği Düşük Enerji Tüketimi En Uygun Fiyat Ledavm. Sİparişleriniz Aynı GÜn Kargo ile Kapınıza Gelsin. Silikonludur, su geçirmez.


10 Metre şerit led adaptörü

LED çeşitlerimiz beyaz,kırmızı, gün ışığı, sarı. A lık adaptörler var o yeter dedi. Başka ekleme yapmayacaksanız ama dedi. Garanti olsun ekleme yaparsam diye. Karşılaştırma listesine ekle.


Dış Mekan Şerit Led (Metre ) EcoPuan : 32. Kullanılacak ürünün metrajına göre istenilen akım değeri hesaplanarak adaptör seçilmesi gerekmektedir. Led Özellikleri - Farklı açılarda ışık verecek şekilde üretilmektedirler. Ana maddeleri silikondur. Rgb Şerit Led Nasıl Bağlanır?


10 Metre şerit led adaptörü

Tabelalarınızın Harf İçin Işığı, Gizli Aydınlatma ve Reklam İşaret Aydınlatmalarıda Led Ürünü ile Yapılmaktadır. Yıldız - metre Tek Çipli Amber İç Mekan Şerit Led , Gün Batımı Amber Işık, Stok Sorunuz. Yüksek Kaliteli Led Şerit Kiti Üreticilerini Led Şerit Kiti Tedarikçilerini ve Led Şerit Kiti Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Yeterlidir ama günde saatin üzerinde çalışması gerekecekse, amper yada amper tercih etmek daha sağlıklı olacaktır. I-POWER 12V3A METAL KASA ADAPTÖR 2TL iLED I-POWER 12V20A METAL KASA ADAPTÖR 8TL Jinbo JİNBO POWER 12V 3. Volt Şerit Hortum Led ürünleri, fişe tak çalıştır konseptinde bir üründür.


Uzun metrajlı şerit ledi tek güç kaynağı ile beslerken dikkat edilmesi gereken nokta eşit uzaklıklardan ve 5- metrede bir voltaj girişi verilecek şekilde besleme yapılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar