31 Aralık 2015 Perşembe

Yangın kapısı tse belgesi

Yangın çıkış kapısı tse belgesi. Panik barlı yangın kapılar. Yurtiçinde TSE ’den alınmış sertifikaya sahiptir.


Yangın kapısı tse belgesi

Yurtiçi ve yurtdışındaki tüm resmi kurumların (Belediyeler) kabul kriterlerine sahiptir. ASTAŞ Çelik Kapı” markalı kapılarımız firmamız tarafından yıl servis garantisi kapsamındadır. Toki kapısı ,Lüks kapı ,Kuşun geçirmez kapı, ANASAYFA. Firma Adına tıklayarak sonuçlarını detayını görebilirsiniz. For details, click on the name of the company.


Paslanmaz yangın kapısı prestij ve dayanıklılık için tercih edilir. Camlı yangın kapısı Ankara için sitemizde arama yaparak ürünlerimizi görebilirsiniz ve dilerseniz satış temsilcimiz ilet bağlantı kurabilirsiniz. Kale Çelik Eşya bayilerinde sizleri bekliyor. Ayrıca yangın kapılarının panik barları ve sağlamlığı kadar yangın kapısı kolu da önemlidir, bir çok vatandaşımız her ne kadar yangın kapıları güvenlik açısından gayet sağlam ve dayanıklı olsa da yangın kapısı kilidi (kilit sistemi) ve yangın kapısı alarmı sormaktadır, şirketimiz bu hizmeti de vermektedir. Kalite Yönetim Sertifikası.


Hizmet Yeterlilik Belgesi. CE ve TSE belgesi bulunmayan yangın kapısı satın alanlar yaşayacakları maddi - manevi kayıpların yanı sıra zamanlarınıda boşa harcamış olacaklardır. TSE standartlarında birinci sınıf kalitedeki yangın kapılarını uygun fiyat ve avantajlı ödeme seçenekleri ile sunuyoruz. Firmamızın üreterek montajını üstlendiği tüm yangın kapıları CE, TSE ve TSEK belgelidir.


Her firmanın üretim özellikleri birbirinden farklılık göstermektedir. Firmamız Türkiyede CE ve TSE belgeli üretim yapabilen ender firmalar arasındadır, Sertifikalarımıza buradan ulaşabilirsiniz. Firma politikası olarak her zaman müşteri. Bu nedenle yangın kapısı imalatı bu görevleri karşılayacak malzemelerden ve kalitede yapılmalıdır. Altayçeşme Mahallesi Çamlı Sok.


Bu hizmet ile, TSE tarafından verilen adet belge tipinden birisini seçerek belgeli firmaları sorgulayabilirsiniz. Binalarda Enerji Performansı, Enerji Kimlik Belgesi Uzmanlarına ve Eğitici Kuruluşlara Verilecek Eğitimlere Dair Tebliğ, Yapı Malzemeleri Direktifi. Yönetmelikler EC Pil Direktifi, Kozmetik Yönetmeliği, Ürünlerin Piyasa Gözetimi, Uygunluk Değerlendirme Kuruluşları. Yaptığımız işin ciddiyetini biliyoruz.


Ayrıca yangın dolabı sektöründe CE standartlarında üretim yaptığını belgeleyen öncü firmalardan biri olmuştur. Ayrıca ahşap giydirme yangın kapıları da imal edilmektedir. Sac kapı kasaları detayda imalat yapılmaktadır. Acil çıkış kapıları ( yangın kapısı ). Menteşe (pomel ve german) olarak.


Yangın kapısı tse belgesi

Trafo kapıları ve kabinleri. Türk Standardlarına Uygunluk Belgesi. Gerekli bilgi için ulaşmanız yeterlidir.


Kasis Kapı Sistemleri yapı otomasyon sistemleri alanlarında faaliyet göstermektedir. Otomasyon grubumuz endüstriyel kapılar, hangar kapısı , garaj kapısı , fotoselli kapı, hızlı tip branda kapı, bahçe kapısı , bariyer sistemi, kepenk sistemi, yangın kapıları konusunda satış ve montaj hizmeti vermektedir. Yapılarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğu gibi, yangın kapılarında zorunludur. Bu standartlar içinde en önemlisi yangın kapısının sertifikalı olması gerekir.


Yangın kapısı tse belgesi

Türkiye’de geçerli olan sertifika türleri TSE ve EN dir. Türk standartları enstitüsü demektir. Bu belgelerden yoksun ürünlere rapor verilememektedir.


TSE ve CE belgesi bulunmayan yangın kapısı alanlar yaşadıkları maddi ve manevi kayıpların yanı sıra zamanlarını da boşa harcamış olacaklardır. Böylelikle ulaşabilme ihtimali yüksek olan bir yangın esnasında can ve mal kaybına en düşük seviyede tutmak mümkün olabilmektedir. Aynı zamanda tahliye ve yangın söndürme konusunda avantaj sağlayan seçenekler, yine dayanıklı ve donanımlı kapı alternatifleri ile beraber insanlara önemli derecede avantaj sağlamaktadır. TSE ISO CE Belgelerine sahip olup firmamız tarafından ücretsiz olarak altı ayda bir kontrol edilmektedir.


Türkiye’nin ilk ve tek” CE ve TSE belgeli ürünleri olarak piyasaya sunulmaktadır. TSE kanalıyla CEN’den yazılı izin alınmaksızın çoğaltılamaz. Firmamız bugüne kadar neredeyse iki milyondan fazla saç kapı kasası üretmiştir. TSE Tip Alman Bağlantı Elemanları.


Tek kanatlı yangın kapısı (kırmızı) Resmi Büyüt. Bu sebeple yangın kapısı sistemlerinde iyi hizmet ve kalite her zaman ön planda olmaktadır. Garaj Kapısı Test Raporu.


Endüstriyel Kapı Test Raporu. CE Uygunluk Deklarasyonu. BENINCA KBULL 5M Ce Belgesi. Ancak piyasada üretilen her ucuz yangın kapısı ne yazık ki kaliteli değildir.


BELGESİ DÜZENLENMESİ AŞAMALARI. Bu konuda TSE yönetmelikleri baz alınmalıdır. Aksi takdirde para kazanma adına yangın kapılarını satılık kişilerin can ve mal güvenliğine. Kanat, 1yoğunluk Taş yünü, Kolay mantaj ve. CMD Metal, yangın kapısı imalatı,.


Başvuru sahibinin ibraz edeceği,. TSE Bilgilendirme yönetmesinin tamamını buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Binaların mimari görüntüsüyle uyum sağlayan ve binalara prestij katan, Fetaş mühendisleri tarafından tasarlanan, özel DESIGNER SERİSİ yangın dolapları.


EN standardına uygun, CE belgeli yangın söndürme tüpleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar