21 Aralık 2015 Pazartesi

Led mum toptan

Led mum toptan

Tea light pilli mumlarla evinizin her yerini alevsiz yanan mumlarla döşeyin. Evinizin dekorasyonuna katkıda bulunun. Ayrıca, sevgililer gününe özel kalpli mum , resteurant ve oteller için yüzen mum , cafeler için led mumlar gibi bir çok farklı seçenek mevcuttur. Mumum ana maddesi olan parafin, mum yapımının haricinde sabun yapımı ve kokulu taş yapımı için de kullanılır. RÜNLERİMİZ SADECE TOPTAN SATILMAKTADIR ! Led Tea Light Mum Renk Değiştiren ( Adet ) Hem eğlenceli hem romantik.


Belli sürelerde Sarı, Kırmızı, Mavi ve Yeşil renklerin farklı tonlarda renk değiştirir. Toptan Tüllü Kına Gecesi Mumu Adet. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Bütün Ürünler Aynı Gün KARGODA! Led Mum en büyük yardımcınız olacak. Elektronik mumlar özel led teknolojisi ile mum ışığını aynı şekilde simule eder.


JUJOX MUM ( toptan 1adet) 1. Dekoratif Jel Mumlar : TL. Parti ve Eğlence Ürünleri olarak faliyet gösteren firmamız. Kırmızı Led Kalp Şeklinde Sarı Titrek Işık Tealight Mum. Adet AG Saat Pili İle Çalışmaktadır. Led mum toptan , , Enerji tasarruflu, kaliteli ve uygun fiyatlı LED ürün tedarikçiniz.


LED ve LED li ürünler İLKER Elektronik kalitesi ve cazip fiyat avantajlarıyla ayağınıza kadar geldi. Evde, kafelerde, restoranlarda, ofislerde, otellerde ve daha bir çok yerde mum kullanımına çok daha kolay bir alternatif! Mavi rengi ve titreyen ışığı ile gerçek mum havası yaratır.


Led mum toptan

IŞIKLI GÜLEN SURAT ROZET. Akma kokma derdi olmaz, üfleyerek sönmez. Yanan Ledli Mum En Uygun Fiyatlarla ! Newton Balance Denge Topları Küçük Boy. Dust Daddy Saç Tüy Toz Toplayıcı Aparat. Mum , toptan mum , yüzlerce mum çeşidi ve en uygun mum fiyatları burada!


Mum imalatçısı olmamız dolayısıyla birçok firma bizi tercih etmiştir. Kokulu mumlar , kokusuz mumlar , renkli mumlar , renksiz mumlar ve daha yüzler çeşidi perakende ve toptan fiyatlara bizden alabilirsiniz. Tekfen Watt Mum Led Ampul Beyaz Işık CE27. Online sipariş verilebilir. Işıklı kalp led mum dekoratif olarak da kullanabileceğiniz şık bir üründür, Ürün tamamen sert plastik malzemeden üretilmiştir bu güzel ,romantik ve ucuz mumlara dinchediyelik.


LED mumlar ile yeni nesil aydınlatma Mum deyince genellikle akla bilindik, çakmak ya da kibrit ile yakılan ürünler gelir ancak bu durum değişmekte. Günümüzde üretilen yeni nesil LED mumlar , hem aydınlatma konusuna yeni bir çözüm getirmekte hem de tasarım açısından özgün olmayı sağlamakta. Simli mumlar , Beton mumlar , İçi boş mumlar , kare , silindir , saksı , piramit , top , düğün ve nişan organizasyonu mumları , pasta mumu , baskılı ve baskısız mumlar , resimli mumlar , promosyon mumları , şamdan mumu , kokulu mumlar ve buna benzer birçok mum çeşidi muma özellik vermektedir. Kingfine Electric, yüksek kalitede LED mum ışığı için büyük indirimli online alışveriş sunuyor. Teklifi bizimle görüşün ve şimdi ücretsiz numuneyi bize verin.


Her türlü ihtiyacınız için geniş bir ürün yelpazesi sunan portföyümüzde mutlaka size uygun bir inci mum vardır. Türkiyenin tüm üreticilerini, toptancılarını, toptan alım satım yapan şirketlerini ve perakende firmalarını aynı çatı altında toplayarak yeni nesil ticareti başlatıyoruz. Sepetinizde ürün bulunmuyor. Nixon Watt Dim Edilebilir Led Ampul Sarı Işık. O zaman, Madame Coco size LED Mum öneriyor!


LED mumlardan dilediğinizi alın, istediğiniz ambiyansı anında yakalayın. Ama çocuk odası, mutfak ya da kiler gibi alanlarda her yönün ışık almasını gerektiğinden dolayı standart modele sahip olan LED ampulleri tercih edebilirsiniz. Bu modellerin haricinde mum tipi denilen küçük avizeler için uyumlu ampul çeşitleri de sıklıkla tercih edilmektedir. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir.


Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. Temizlik ve Banyo Gereçleri. Benzer ürünler bul Philips LED şeffaf mumlar , hoş bir sıcak beyaz ışık etkisi ve son derece uzun ömür sağlar.


Led mum toptan

Bu ürünle alakalı henüz herhangi bir değerlendirme veya yorum yapılmamıştır. Mum Stili Voltaj: 2V Genişlik: mm Yükseklik: 1mm. LED ampül teknolojisi düşük maliyet ile uzun süreli. Artık mumunuz hiç bitmeyecek.


Renk değiştiren ve titreyen ışığı ile gerçek mum havası yaratır. Mum fiyatları, marka, model ve ölçü gibi unsurlar nedeniyle farklılık göstermektedir. Essential LED Lamba, enkandesan lambalarla(0saat ömürlü) karşılaştırıldığında çok uzun kullanım ömrüne sahiptir (10saat).


Led mum toptan

Bu sayede Essential LED Lambayı kullanmaya başladıktan sonra, uzun bir süre alışveriş listenizde “Essential LED Lamba” yer almayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar