3 Aralık 2015 Perşembe

Led direk aydınlatma

M AYDINLATMA çim aydınlatma , çim aydınlatma direkleri, çim aydınlatma armatürleri, çim aydınlatma direği. PROJEKTÖR VE LED ÜRÜNLER. Kent Mobilyaları Baba-Hayraç.


RPA-3Modern LED Profil Serisi. BGS- LED aydınlatma , bina iç ve dış aydınlatmaları , endüstriyel aydınlatma , ofislerin aydınlatılması, park ve bahçelerde, sokak, cadde ve meydan aydınlatmaları , otomotiv ve reklam sektörü gibi birçok alanda kullanılmaktadır. Aysan Enerji Tasaruffu Ampul.


BETA AYDINLATMA , dış mekan kullanımlarındaki yüksek aydınlatma armatürleri, çim armatürleri ve kent mobilyaları üretmektedir. LED modül yapısı sayesinde, armatür güçleri istenilen seviyelere ayarlanabilir. Vera ile Estetik ve Tasarımın Zirvesinde ! Minimalizmin etkisiyle değişen estetik anlayışına özgü modern aydınlatma ürünleri yenilikçi tasarımlar arayanlar için öncelikli tercih olarak göze çarpmaktadır.


Led direk aydınlatma

Yeni sezon ürünleri ve detayları. Tüm Hak Sahibi : KARTAŞ AYDINLATMA. Aydınlatma Direği yekpare olmayıp birkaç parçadan oluşacaktır. LED direk aydınlatma sistemleri genel amaçlı kullanılabileceği gibi özel amaçlı da kullanılabilir. Site, villa gibi yerlerde bahçe aydınlatma ve fabrika, otel gibi yerlerde ise çevre aydınlatma amaçlı kullanılabilir.


MODO 50cm LED Tavan Pilafonyer. TSE ve CE Belgeli, LED Sokak Aydinlatma , IPSızdırmazlık ve IKDarbe Dayanım Özelliği, Saf Alüminyum Enjeksiyon Gövde, Temperli Cam, Yüksek Verimlilikte Özel Tasarım Gövde, Soğutma Kanalları Sayesinde Yüksek Isı Transferi ve 50. Direk -Endirek: Işık Açısı.


MILE LED 40cm Tavan Pilafonyer. ANASAYFA KURUMSAL ÜRÜNLER. Bahçe aydınlatma lambaları dış etkilere mümkün olduğunca dayanabilecek şekilde üretilir. Malzemeleri sağlamdır ve elektrik aksamları korumalıdır. LED veya elektrikli olarak ikiye ayrılır.


Downlight armatürler aydınlatmanın en önemli yapıtaşlarından birini oluşturur. Yüksek teknoloji ile yüksek verimlilikte üretilirler. LED ( Light Emitting Diode , Işık Yayan Diyot), yarı-iletken, diyot temelli, ışık yayan bir elektronik devre elemanıdır. Günümüz estetik anlayışının etkisiyle şekillenen led aydınlatma kullanılarak bahçelerinizi aydınlatmak üzere tasarlanmış bahçe aydınlatma ürünlerimizi bu sayfada bulabilirsiniz. Güneş enerjisinden elektrik üretimi ve led aydınlatma direği imalatı.


Paket sistem kurulumu ve satışı. Belirlenen detaylara göre hazırlanan temele aydınlatma direği montajı yapılır. Her alana, projeye ve bütçeye uygun İç mekan ve dış mekan aydınlatma ürünleri en uygun fiyat ve kampanya seçenekleriyle ledaydinlatma.


Duy ve Kablo bağlantısı hazır. Elektrostatik fırın boyalı. Tüm yetki belgelerimiz mevcuttur.


Led ’li armatür aydınlatma direğinin üzerinde, istenilen yöne 3derece ekseni etrafında döndürülebilecek şekilde alüminyum döküm montaj aparatlıdır. Armatür bölümü Alüminyum Döküm. Uygulamalarımız hepsi uygulamalarimiz. Yanlış seçilmiş bir aydınlatma direği fazla sayıda armatür kullanmanıza, daha fazla enerji tüketmenize neden olabilir.


Farklı teknik değerler ve özellikler için bilgi alınız. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız. Watt Polikristal Güneş Paneli.


LED aydınlatma modelimiz, özel ve geniş led ürün yelpazemiz ve dekoratif tasarım ürünlerimizle uygun fiyat seçeneklerimiz ve teknik ekiplerimiz uygulamalı olarak hızlı montaj ve satış çözümleri sunuyoruz. KAPAK: Isıya ve Darbeye Dayanıklı Temperli Cam. LED : LM raporuna göre 100.


Led aydınlatma armatürleri, sıva üstü ve sıva altı panel, raylı, spot,. TL 7TL Jupiter Bahçe Aplik JG8 47. LED aydınlatma , oldukça etkili, uzun süre çevre dostu ve yapısı itibariyle kontrol edilebilirdir - yeni ve geleneksel ışık uygulamalarının bir araya getirilmesini sağlar.


DİREK : Profil Çelik Boru. BNC LED AYDINLATMA SISTEMLERİ. Sektörde yılı aşan tecrübemizle ve bünyemizde bulunan yetenekli mühendislerin katkılarıyla aydınlatma alanında yenilikçi ürünler kazandırmaktayız.


Cadde, sokak, park, bahçe aydınlatmasında kullanılan direkler sekizgen kesitli, mt. Led projektör direk tipi sokak ve caddeleri aydınlatmak için kullanılır. Farklı açılarda lens tipleriyle farklı ihtiyaçları karşılar.


LED ’li armatürler konsol ile yandan ve direk tepesine doğrudan bağlanabilecek ekilde tasarlanacaktır. Daha kaliteli yaşam alanları için led ambiyans aydınlatmaları ve tarzınıza göre klasik yada modern aydınlatma ürünlerimize bakın. Ekstra indirimli fiyat.


Sitemizden tüm led aydınlatma sistemlerini kolayca takip edebilirsiniz. Bunların yaklaşık kadarı led sokak lambaları, lamba direkleri ve kadarı sokak. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Led direk aydınlatma

FİYAT LİSTESİ MAYISTAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAKTIR. RENKLİ LED SPOT AYDINLATMA POWER PANEL LED ARMATÜR KROM GÜMÜŞ KASA MAVİ YEŞİL KIRMIZI BEYAZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar