23 Aralık 2015 Çarşamba

Çubuk led aydınlatma

Aydınlatma Ampül Avize Bahçe ve Dış Aydınlatma Tümünü Gör. Tamir, Tadilat Gereçleri Matkap Yapı Malzemeleri Dekupaj, Testere,. TL TL (1) OVİLED 99. TL 2TL (1) tedarikzinciri 98. Birleştirilerek ek yeri belli olmadan istenildiği kadar uzatılabilir.


Hem iç mekan aydınlatmasında hem de dış mekan aydınlatmasında kullanılan LED ’lerden çubuk olanlar, iç mekan ürünleri arasında kendisine yer bulmaktadır. LED ’ler, ergonomik bir yapıya sahip olmalarıyla bilinmektedir. Somfy Kumandaya Uyumlu 360Watt Dimmer.


LED ’ler özellikle yılbaşı konseptinde kullanılmaktadır. Tüm led teknolojilerini bünyenimzde barındırmakla birlikte, aynı zamanda gelişen led aydınlatma teknolojisininde yakın takipçisiyiz. Led alışverişlerinizde Güvenle alışveriş yapıcağınız. Bar led Çubuk led modelleri adet led den oluşmaktadır.


Bar Led Çubuk led Amper Akım çekmektedir. Yüksek ışık verimliliği sağlamaktadır. LED , LED Line, LED Bar, Osram LED , Işık Kaynakları. Vaya Tüp, 150mm (6in) için başına piksel çözünürlüğe sahip dış mekan ve kontur aydınlatma uygulamaları yanı sıra, düşük çözünürlüklü grafikler için idealdir. LED aydınlatma armatürüdür.


DAHA FAZLASI Petrol istasyonunuzda, iyi bir aydınlatma ile sürücülerin sizi farketmesini arttırabilir, böylece rakiplerinize karşı öne çıkmış olursunuz. Ledfon Mühendislik olarak siz değerli müşterilerimiz için en iyi Led ürünlerini En iyi fiyatlarla sizlerle buluşturma gayreti içindeyiz. Cubuk Led Volt 5Lümen 1. Dikdörtgen lambalarımız hem düz hem yuvarlak profile bağlanabilir.


Vat şeklinde de üretiyoruz. Armatür iç ve dış mekânlarda doğrusal aydınlatmalarda birçok aydınlatma sorununa ideal çözümler sunar. Samsung led çubuk , led çubuk , led bar, şerit led , aliminyum led çubuk , gizli aydınlatma , led güç kaynakları, led adaptör, led driver, Samsung led çubuk , aliminyum led çubuk , 0. V güç kaynakları yada led driver ile kullanılır. Sokak Lambası ve Projektör. Lcd- Led Televizyonların led tv panel aydınlatma ledleri, tüm marka model Orijinal Led Tv Panel Ledleri, led tv backlight, alüminyum tv ledleri, led bar ve tüm tv yedek parça, tv led -bar çeşitleri her ebat ve boyutlarda en fazla çeşit tüm Tv Parça çeşitlerini en iyi fiyatlarla merterelektronik.


Sensörlü Tavan Armatürleri. Firmamız, ithal etmiş olduğu pleksi çubuk ve boruları kullanarak satranç takımından avizeye, kuş kafesinden kapı kollarına kadar uzayan geniş bir ürün yelpazesini, butik tarzı bir üretimle müşterilerinin beğenisine sunmaktadır. Sıva Altı Led Slim Panel.


Çubuk led aydınlatma

Günde Hızlı Kargo Aynı iş günü Siparişleriniz Aras Kargo ile. Led Çubuk Led çubuk ışık ile istediğiniz alanlarda istediğiniz şekilde aydınlatmalarınızı yapabilmenize imkan sağlanmaktadır. Belirli boyutlarda üretimleri yapılan led çubuklar ile aydınlatmalarınızın yapabileceksiniz. Bazı sorularım var üstadım.


Bu ampuller, standart ampul bağlantıları ve şekiller ile üretilmektedir. Vile çalışmakta olup Adeti 7A akım çekmektedir. SMD Led olup her MT’sinde 1adet led bulunmaktadır. Aydın Led Dünyası her türlü bina ,aydinlatma, led , led isik,ucuz led ,kuyumcu aydinlatma,kuyumcu capitol. Tavan aydınlatmasından, dekoratif aydınlatma çeşitlerine kadar neredeyse her alanda kullanılabilir.


Çubuk led aydınlatma

Yapısının dar, dayanıklı ve sağladığı ışık miktarının yüksek olması ve istenen alanlara kolaylıkla. Yan kapakları sayesinde zemine montaj yapılabilir. Raf,vitrin,asma tavan süslemeleri,mutfak ve t. Unikom Pergoled kasa,Volt, 1Lümen veya 24Volt 2Lümen, Gün Işığı veya Soğuk beyaz renk seçeneği.


Led ( Led Bar) Çeşitleri Devre Kart Çeşitleri FLAŞÖR VE ANİMASYON KARTLARI DİĞER ÜRÜNLER. Wallwasher (Duvar Boyama). Karşılaştır (0) Sırala: Göster:. Ledmarket güvencesiyle en kaliteli ürünleri en uygun fiyatla alın. Alüminyum Çubuk Led Gun Işığı.


Siz değerli müşterilerimize daha kaliteli ve zengin içerikli ürünler sunmayı amaçlıyoruz. Philips çubuk ürünlerini keşfedin. Bu çubuk ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyor öğrenin.


Fazla parlaklık istiyorum. LED Classic (0) SceneSwitch. Günümüz teknolojisi ile birlikte bir çok alanda çubuk led çeşitleri kullanılmaya başlandı.


Satışını yaptığımız firmalar bu ürünleri tezgah altı led aydınlatma , makina aydınlatma lambası, led makina lambası, kuyumcu vitrin led aydınlatma , dolap içi led aydınlatma , mağaza dekoratif aydınlatma , vitrin aydınlatma. Tüm bar led ürünleri starndart şerit led aydınlatma ürünlerine göre daha yüksek ışık gücü ve kullanım ömrüne sahiptir. Muhtelif aydınlatma çözümlerinde zarif ve estetik bir çözüm aracıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar