22 Aralık 2015 Salı

Fiesta mercekli far

Fiesta mercekli far

Merhaba arkadaşlar yurt dışından led-xenon far alacağım arabamda mercekli far var, hangi model almalıyım? TL 11TL (10) fordyedekprca 100. Bu led ampullerle muayeneden geçtim. Aracıma mercekli far yaptırmak istiyorum ama içine yine bu led ampulleri takmak istiyorum.


TL ve ücretsiz kargo ile n11. Halojen Far fiyatı Yedek Parça kategorisinde. En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili FORD yedek parça seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz. HURDA ARAC ALIM SATIM FORD çıkma parçalarının satışını yapmaktayız. Satışını yaptığımız FORD çıkma parçalar orjinal ve garantilidir.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Hampulü tıraşlayarak ve ampulüde D1S aparatını söktüğüm için vida yerlerinede kullanarak Hampulü yerine sağlam ve güzelce sabitledim. Far tasından kesişme noktalarını alarak b. Yeni far teknolojisine sahip bu ampüllerin en büyük özelliklerinden biri ise sürücüye daha kaliteli bir aydınlatma sağlamasıdır. Far ampülü xenon tip ortaya koyduğu daha temiz görüş açısıyla birlikte sürücünün yoldaki tehlikeleri daha erken fark etmesini sağlar. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az.


Fiesta mercekli far

Misafir Kullanıcı Cevap. Siparişinizdeki ürünler hazır ise 16:a kadarki siparişler aynı gün yola çıkacaktır. Daha sonra yeniden uzun farları otomatik olarak yakarak maksimum görüş sağlar. Kargo Alıcıya Aittir Ürün Bedeli Dikkate Alınmaksızın Kaporta.


Karşılaştırma listesine ekle. Fiesta Model Araçlara Uyumludur. FORD FIESTA Far Aydinlatma Aksamı oto yedek parçaları. Normal farlar karşıdan gelen sürücülerin gözünü alabilirken, mercekler belirli bir seviyeden yukarıya hiç ışık göndermedikleri için hem göz almaz hemde yukarı kaçan ışığıda yola yansıtarak daha etkili aydınlatma sağlar. Bu sayede örneğin otobanda mercekli bir far normal bir fardan - kat daha ileriyi aydınlatabilir.


Temin etmek için bizimle iletişime geçiniz. Teslimat Bilgileri İade Bilgileri İletişim. Sabitleme,çelik jant, far sensoru,yağmur sensörü, mercekli far ,sis farı,karartmali.


POVERSHİFT ARAÇ HURDA BELGELİ PARÇA OLARAK SATILIKTIR HER MARKA VE MODELDE FORD ARAÇLARIN ÇIKMA O. Markası: Depo-TYC: Fiyatı : 590. Mercekli ) Makyajli Tip (Famella) 42TL. TL ( Kdv Dahil) Hızlı görüntüle. Arka bagaj altı led uygulaması.


Fiesta mercekli far

FİESTA ÖN SAĞ FAR MERCEKLİ. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Resimdeki arabamin uzerinde takılı far kullaniyorum sapa saglam slim motor ampuller hepsi birlikte verilecek Size tek kalan elektrikciye gidip dakikada taktirmak kesinlikle pazarlık yok adana içi tercihtir.


Oto yedek parça üzerine hizmet veren sitemizden Renault, Wolkswagen, yedek parçalarının yanında Fiat ve Opel araçlarınında aksesuarlarını satın alabilirsiniz. Bazı ampüller watt değilde watt hatta 1watt çekerek daha iyi aydınlatma sağlıyor. Fakat dizayn watt a göre. Fazla akım çekmesi halinde kablolar zarar görebilir. Oluşan fazla ısıdan dolayı far tası-reflektörü zarar görecektir.


Sizce hangi marka almalıyım ve kaç K olsun ? Konuyu başlatan: Ahmet Çıplak 17. Sepetinizde herhangi bir ürün bulunmamaktadır. Dilerseniz hemen mağazamızdaki ürünlere göz atabilirsiniz.


Kitapçık yahut servis garanti yöntemdir aynen. Arkadaşlar merhaba, Malum ilk seri comfortline araçlar ücreti alınarak xenonlu sonrakiler ise default halojen farlı geldi. Uzun teslimat süreleri nedeni ile stok araç almak durumunda kaldığımdan benim araçta bu şekilde halojen farlı. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz.


Fiesta mercekli far

Ford Focus Hella Xenon Far seti Ford Focus Hella Xenon Far Hepsi satıldı. KB (Kilobyte), 38x kez indirilmiştir). Ford Çıkma Parça Focus Gösterge Saati Ve Aydınla. Feragatname: Ford Otosan’ın ve Ford Motor Company’nin politikası sürekli ürün gelişimidir. Bu çevrimiçi yayındaki modellerin teknik özelliklerinde, renklerinde, fiyatlarında ve resimleri çizilen ve anlatılan parçalarda istenen zamanda değişiklik yapma hakkı saklıdır ve görüntüler değişebilir.


Sitemiz Ford oto yedek parça, çeşitli oto motor parçalarını uygun fiyatla satın alabilirsiniz. Orijinal Araba parçaları için kredi kartı geçerlidir. ALFA - Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar