3 Aralık 2015 Perşembe

E14 tasarruflu mum ampul

Evlerimizde, iş yerlerimizde ve sokak aydınlatmasında en çok tercih edilen aydınlatma sistemi olan ampuller bu yoğun kullanım sebebiyle tasarım ve tasarruf yönünden sürekli geliştirilmektedir. Yuvarlak, mum şeklinde, spiral ya da düz şekillerde üretilmekte ve bu. Bunun yanında farklı watt değerine sahip bu ürünler arasında kullanım süreleri farklı olan ampul çeşitlerini.


Tasarruflu (196) Normal (20) Başka bir kelime deneyin Renk. LED ampül, tasarruflu ampül, ışıldak, şarjlı ışıldak, eampül, rustik ampül ve Osram ampül gibi aradığınız tüm ürünleri en iyi markalardan, en uygun LED ampül fiyatları ile MediaMarkt mağazalarında bulabilirsiniz. Enerji tasarruflu ampul fiyatları arasında karşılaştırma yapabilir, uygun ürünü Tekzen kalitesi ve güvencesi ile satın alabilirsiniz. Philips ampul seçin ürünlerini keşfedin.


Bu ampul seçin ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyor öğrenin. Karşılaştırın, değerlendirmeleri okuyun ve çevrimiçi sipariş verin. Yüksek ışık gücü ve lümenli mum led ampul çeşitleri, düşük enerji tasarruflu ürünlerimize ledavm. Avizelerde Duvar bahçe apliklerinde kullanabilirsiniz.


Kaliteli bir üründür yıllarca rahatlıkla kullanabilirsiniz. Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Eviniz, ofisiniz ve daha fazlası için LE halojen ve floresan ampulleri inceleyin. CFL ampuller yüksek performanslı, enerji tasarruflu. Bu ürünle ilgilenen kullanıcılar bunlarla da ilgilendi.


Satıcının Diğer Ürünleri hilalelektrik. Bu modellerin haricinde mum tipi denilen küçük avizeler için uyumlu ampul çeşitleri de sıklıkla tercih edilmektedir. Ampul tercihinizi yaparken seçeceğiniz parlaklık da önemli olacaktır. Led ampüllerin yapılarında cıva bulunmaz, çevre dostudur.


E14 tasarruflu mum ampul

BU ÜRÜN HAKKINDA AÇIKLAMA YA DA TEKNİK BİLGİ BULUNMAMAKTADIR. Satın alın EAmpul W Güvenilir Çin EAmpul W tedarikçilerinden. Girişi Yapın Alışverişe Başlayın!


Lütfen bilgilerinizi eksiksiz girerek üye girişi yapın. AAmpul Tipli Lambalar. AR1Ampul Tipli Lambalar. GAmpul Tipli Lambalar. MRAmpul Tipli Lambalar. PARAmpul Tipli Lambalar.


E14 tasarruflu mum ampul

Ampuller Akkor Flamanlı Ampuller Parfüm Ampuller Reflektörlü Ampuller. Mum Ampul Tipli Lambalar. Profesyonel tasarruflu ampul olarak geçer.


Daha çok elektrik malzemesi satan dükkanlarda satılıyor. DuruYeni ürün Tweet Paylaş. Ucuz ampuller, tasarruflu ampul fiyatları. E DUY TİPLİ WATT MUM TİPİ LED AMPUL ECO SERİ;. Işık Akısı (Lümen) UYGULA Marka UYGULA.


Watt değerinde enerji tüketir. Dediginizi duyar gibi olduk ve Next LED’i gelistirdik! ELED MUM AMPUL 2W SICAK KUYRUKLU. NextLED piyasadaki diger LED ampüllere göre daha fazla tasarruf saglar.


Hometech LS-Led Spot Ampul. Maxima Aydınlatma Ürünleri. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Adet (Minimum Sipariş) Renk.


GÜVENLİ ÖDEME 2bit SSL Sertifikası İle Güvenli Alışveriş İmkanı. FİYAT ARALIĞI ₺ - 97. ContentsEnerji tasarruflu lambalar - tipleri ve özellikleri1. LED lambalarev, üreticiler, ve fiyatları enerji tasarrufu ampul nasıl seçilir2. En yeni Led ampul emu arıyorsunuz?


Gearbest TR size en iyi Led ampul eürünleri online alışverişte sunar. Klasik Ampul ’ün sonu geldi! Vestel eince duy, estandart duy veya gumodel led ampuller, özellikleri ve fiyatları şunlar:. Vestel led lamba kampanya dahilinde 1tl yerine 90.


E14 tasarruflu mum ampul

Beyaz ışık sağlamaktadır. Yaptıgım bir inşaatın salonunu led spot 10W holunu ise tasarruflu ampul ile duz spot koydum ve sonucunda ısıkları gordugumdee led normal spota gore nerdeyse kat ısık yapıyordu. Ama bunun led ampülde de gecerlımı bılemıyorumm. W led spota TL odemıslerdı.


TL den başlayan taksitlerle!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar