11 Aralık 2015 Cuma

Sensorlu projektor

LED projektör 100W hareket sensörlü lamba ampül akıllı aydınlatma. WATT VE 250W MERCEKLİ LED BEYAZ PROJEKTOR KingLED YERLİ ÜRETİM. CRETSİZ KARGO BEYAZ IŞIK. W PROJEKTÖR SMD POWER LED ÇİP BEYAZ 110V 220V Adaptörsüz Direk Elektrik Bağlantisi İle Çalışmaktadir.


Sensorlu projektor

Kapat Ürün Yorum Kriterlerimiz. Hepsiburada’da yer alan ürün yorumları, müşterilerimizin satın aldıkları veya kullandıkları ürünlere dair değerlendirmelerini içerir. Watt Projeksiyon lamba ışıklarında beyaz seviyesi çok yüksektir. Spor alanları, fotoğraf ve reklam çekimleri, fabrika çekim ortamları en sık tercih edilenler arasında bulunmaktadır. Elektrik malzemeleri satış sitemizde led projektör çeşitleri görebilirsiniz.


Adres: Bereketzade, Şair Ziya Paşa Cd. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. Gövde enjeksiyon alüminyum. Cam ısıya ve darbeye dayanıklı tamperli.


Sensorlu projektor

Montaj yüksekliği max 4mt. Projeksiyon Askıları TV Askıları Uydu Antenler Uydu Bağlantı Ürünleri Uydu LNB Uydu Receiver Aydınlatma Armatürleri Ankastre Armatürler Ankastre Dulux Lambalı Armatürler Ankastre Floresan Armatürler. IPstandartlarına göre yapılmaktadır.


Girdiğiniz TekzenKART bilgilerini eklemek için doğrulama yapmanız gerekiyor. Lütfen aşağıdaki doğrulama adımlarını izleyiniz. Ucuz elektrik malzemeleri, spot elektrik malzemeleri fiyat listesi, herşey burada ! Pellentesque habitant morbi fames ac turpis egestas.


Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Hareket Sensorlu Alarm metre dahilinde gerçekleşen tüm hareketleri kolaylıkla algılar ve 1desibellik bir siren sesi çıkarmaya başlar. En iyi fiyatlar için sipariş verin kapınıza kadar gelsin. Yönlendirilebilir ışık mekanizması bulunmaktadır. Bu yazımızda siz değerli Üreticilerimiz için geliştirdiğimiz Mobil solar sistem, mobile solar sistem, taşınabilir solar sistem, güneş enerjisi ile çalışan pompa gibi.


Kredi kartı bilgileriniz 256bit SSL sertifikası ile korunmaktadır. Benzensiz bir esnekliğe sahip mükemmel ürün Tamamen teknolojik ürün led projektör yeni yöntemlerle tassarufu arttırılmıştır. Gücünden ve yansımasından bir şey kaybetmemiştir.


Her bağlantı şeklinde de, Armatür açısı, ̊den 3̊ ye ayarlanabilir yapıdadır. Hareket sensörü geniş iletim alanlı bir hareketli sensöre sahiptir. Entegre NiMH akülüdür ve enerjiyi harici solar modülü üzerinden alır. Projektör konsolu, duvar, tavan ve sehpa montajına uygundur.


Hemen satın alabilirsiniz. Pelsan projektörlerinin sensör teknolojisiyle buluşması sensörlü projektör 3faz. Tıklayın, ayağınıza kadar ürünleriniz gelsin.


Güç: 400W Duy tipi: R 7s Koli adedi: Adet. Alüminyum enjeksiyon gövde. Etkin ısı tahliyesi sağlayan soğutucu perdeler. Paslanmaz çelik bağlantı elemanları. Işığı yönlendirme imkanı sağlayan açı ayarlı, yatar mekanizma.


Işığın yayıldığı bu alan aydınlatma yoğunluğu hakkında bilgi de verir. Küçük kare bölümler ne kadar çoksa o kadar çok aydınlatma olur. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır.


Bu sitede yer alan tüm ürün ve görsellerin izinsiz kullanımı ve paylaşımı kesinlikle yasaktır. Atalar Elektrik San ve Tic Ltd Şti yıllık aydınlatma armatürleri ve elektrik malzemeleri deneyimiyle sektörününöncü firmaları arasında yer almaktadır. Fiyatı takip edin, indirimlerden anında haberdar olun.


Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. Okuduğunuz Konuya Benzer Konular. Yüksek iskonto ve özel fiyatlardan ilk Siz Haberdar Olun.


Sensörlü led projektörler;sensörlü led projektör modelleri sensörlü led projektör seçenekleri sensörlü led projektör markaları sensörlü led projektör özellikleri sensörlü led projektör çeşitleri sensörlü led projektör imalatı sensörlü led projektör toptancıları sensörlü led projektör fiyatları sensörlü led projektör toptan fiyat listesi kaliteli. You have no items in your cart. Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz! Kodu: Yok: Ürün İsmi: 1Watt.


SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN. Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala! Volt Beyaz Ve Gün Işığı Renk Seçenekleri İle.


En uygun fiyat ve en hızlı kargo ile led projektörler elektrikstore.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar