25 Temmuz 2019 Perşembe

Kimyasal uyarı levhaları

Yanıcı - Parlayıcı Levhaları. Farklı ebat, malzeme ve fiyat seçimi İçin seçenekler bölümünden seçiniz. Güvenliği Levhaları Genel Açıklama. Her türlü görseliniz baskı yapılır.


Kimyasal uyarı levhaları

Başlıca serigrafi baskı, tampon baskı, endüstriyel etiketler, makine giydirme ve kapama, yalın üretim ve kalite sistem görsel panoları, yönlendirme levhaları , dekorasyon showroom kurulumları,kurumsal cephe ve bayi tabelaları projelendirme, üretim, montaj ve servis hizmetini sunabilecek tecrübeye sahiptir. Bültenimize abone olun ve en son haberlerden güncel bilgi alın. Diğer levha istekleriniz için yorum kısmını kullanabilirsiniz. Bu zarar grupları için sembol ve işaret olarak da adlandırılan piktogramlar kullanılır. Makinesi Asansör Levhaları.


Kapı İsimliği, Kısım Levhası. Kaynak Oksijen Levhaları. Zorunlu Kişisel Koruyucu Levhaları. Motivasyon Kalite Levhaları. Arıza Tamir Bakım Levhaları.


Kimyasal uyarı levhaları

Görsel netlik için genellikle bilgi daha az miktarda içerir. Kimyasal Depolama Şartları Levhası. TEHLİKE İKAZ VE UYARI LEVHASI. Uyarı Levhaları : Elektrik Levhaları.


Modülerteknik , En Uygun Fiyatlar Bizde. Levha üzerinde bulunan sembol ile alt kısımda yeralan sloganın aynı anlamı taşıması gerekmektedir. Pvc dekotadan imal edilmiştir. Giriş Yapın ya da Kayıt Olun. PVC üzerine yapılmaktadır.


Kimyasal uyarı levhaları

Aradığınız her türlü uyarı levhalarını perakende veya toptan satın alabilirsiniz. Geniş depolarda, fabrikalarda ve tersanelerde büyük levhalar, kalabalık rafların veya makinaların bulunduğu depo ve fabrikalarda daha küçük levhalar kullanılmalıdır. Elektrik çarpma tehlikesi olan bir bölgede üzerinde yüksek voltaj ve risk olduğu ifade edilen şimşek resmi bulunur. Tüm iş güvenlik levhalarını tek tip tipografi kullanarak yeniden oluşturup, yüksek kalite de dijital baskı ile üretim yapıyoruz.


Her işletmeye özel yüzlerce yeni levha ve özel levha üretimi yapabiliyoruz. Paraşüt Tİpİ Emnİyet Kemerlerİ. Filtre: Fiyatlara Göre Sırala.


Bu iş güvenlik levhasını 25×3 35×5 50×7 70×1ölçü seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Kağıt Atık levhası, yasaklayıcı levhalar işgüvenlik ve uyarı İkaz Levhaları online satış sitemizde en iyi fiyatlarla taksitli veya kapıda ödeme seçenekleri ile levhaburada. Dalgınlık Felaket Getirir. Dikkat Kaza Geliyorum Demez. Tedbirli Çalışıp Kazayı Önleyin.


Tabelanızın malzeme, boyut ve özellik seçimlerini yaptıktan sonra, Sepete. Size daha iyi hizmet verebilmek için yeni adresimize taşındık! Aşağıda kategorize edilmiş şekilde görselleri mevcut olan uyarı ikaz levhalarımız : sticker etiket, dekota (foreks) baskı, fosforlu (lümenli) ve kalınlık ölçülerine (mm) şekilde kullanım alanlarına doğrudan uygulamaya hazır teslim edilmektedir.


Levhaları kategorisindeki İkaz Levhaları markalı tüm ürünlerde avantajlı fiyatlar ve işaretli ürünlerde kargo dahil fırsatını kaçırmayın. Yol Butonları ve Hız Kesiciler. Pvc bantın dışında değil içinde olması, bu sayede asit yağ ve kimyasal aşınmalara karşı yüksek dayanım gösterir Yer İşaretleme Bandı Sarı- Siyah Y-Yer İşaretleme ve İkaz Bandı: 4. Bu sembol, kimyasal maddeler veya kimyasal reaksiyonlar tehlikeli dumana sebep olduklarında görülür. ELDİVEN Cilde zararlı bazı kimyasal maddelerle çalışırken eldiven kullanılması gerektiğini hatırlatan uyarı işareti. Anasayfa Yasak Levhaları.


Paslanmazdır, çürümelere karşı 7-yıl garantimiz altındadır. Diğer sac tabelalarıyla karşılaştırılamaz. Tekzen’in sizlere sunduğu koleksiyonda birbirinden kaliteli ve uygun fiyatlı uyarı levhaları bulabilirsiniz. Tekzen, Mastercare, Zen Home gibi kaliteyi sizlerle buluşturan markaların çok çeşitli ve kullanım amacınıza uyan ürünler bu katalogda mevcut.


Tüketici tarafından ürüne kesici aletle zarar verilmesi ve kimyasal temizlik maddelerinin kullanımı gibi durumlar garanti kapsamı dışındadır. Arabanızı alıp bir yere gittiğinizde bazı yerlerde park yapılmaz levhaları vardır. Vaktimizin çoğunu, hiç kuşkusuz trafikte geçiririz. Dökmek Yasaktır Levhaları. Ateşle Yaklaşmayın Levhası.


Cep Telefonunu Kapatınız Tabelası. Kategoride hiç makale yok. Eğer alt kategoriler bu sayfada görüntüleniyorsa, makale içeriyor olabilirler. Plum Göz Solüsyonu 2ml.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar