17 Temmuz 2019 Çarşamba

Vw bora sis farı montajı

Bora mercekli sis farı montajı ! Bana farlar , plastikler, röle, çift kademeli VW far anahtarı, kablo, sarf malzeme ile toplamda 3liraya maloldu. Yalnız farlar bize sürpriz yaptı elips şeklinde idi o yüzden biraz montajında sıkıntı yaşadık. Detaylı bilgi ve Daha fazla.


Aracın arka sis farı var,ancak malum ön sis farı yok. Unsubscribe from ERSİN ÖZKOCA? Sis farı montajı oldukça kolay ve pratiktir. Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.


Far anahtarına mı taktırayım yoksa ayrı dügme mı taktırayım. Orjinal sisli farlardan alınıp mercekli sise xenon takılsa nasıl performans alınır? Siparişlerim Günün Fırsatlar.


Modacar Sis Lambaları Araca Özel. Golf V otomobilime LED sis farı (gündüz farı ) montajı yaparken bir yerde takıldım. GG den sis KAPAĞI siparişi verdım. ARKA sisleremi baglıyım ? Sonrası Araçlara Uygundur.


Montaj tarafi: Arka aks Fren diski tür. Yok cam filmini ruhsata işlet ceza yazmasınlar, yok sis farını , yok xenonları, yok egzozu. Volkswagen Elektrik Servisi. Cam filmine her türlü yazarlar cezayı.


Vw bora sis farı montajı

Ruhsata cam filmi işlenmez. SİS FARI : PHOTON ACORN PLUS LED XENON OTO AMPUL H8. Halojen cam ampulden daha fazla ışık verir. Transporter Tsis farı ve binlerce ürün alternatifiyle hızlı ve hesaplı alışverişin adresi otomarketim. TAK KULLAN ÜRÜNDÜR, FAR YUVASINA SIĞAR, TADİLAT GEREKTİRMEZ.


Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden. Sis Farı Uygulaması: Elektrik montajı gerektirmektedir. Bu aşamada ben gündüz farları için ayrı bir işçilik yapmam gerekti yazımın devamında resimlerle montajı daha detaylı anlatıyor olacağım. POLO 6C Geri Vites Kamerası Uygulaması Herkese merhabalar ,bildiğiniz gibi VW birçok modelinde artık. Araca hiçbir tadilat gerektirmeden monte edilmektedir.


Vw bora sis farı montajı

Türkiyenin her iline anlasmali kargo sirketleriyle parçaniz gönderilir. Aracımda sis farı olmadığı için tamponu söküp forumdaki arkadaşın yaptığı gibi sis farı montajı yaptık. Fakat tamponu delen arkadaş sis farlarının yerlerini büyük delmiş ve çok çirkin bi görüntü meydana çıktı. Aslında sis farlarının yerleride işaretli.


Sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Kalitenin ve Güvenli Alışverişin Adresi OtoSuperMarket.


Vw bora sis farı montajı

LED “Mid” Farlar Göz alıcı tasarım, göz almayan LED farlar. Gündüz Farı Modifiyesi: Online Alışveriş. Hyundai aracınızın i1 i2 i3 Accrent, H10 Elantra ve diğer Hyundai modellerinin 1montaj uyumlu parçalarını listeleyebilirsiniz. Renault Yedek Parça Renault Marka aracınızın Clio, Kangoo, Master, Modus periyodik değişen parçalarını, motor ve süspansiyon parçaları sitemizden hızlı sipariş verebilirsiniz.


Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir. Tüm Araçlara Tampon Bıçağı Seti ŞNTden. Teknik özelliklerini şöyle sıralayabiliriz. Hayır sis farı dursun sis kapaklarının kalıbının aynısında ızgara şeklinde fibercide kalıp yaptırıp ısıttır yerine alıştır ledide üzerine monte ettir.


Böylece orjinaline ellememiş olursun hemde daha rahat yapılır. LT - LT VOLT ÇIKMA PARÇA. VOLKSWAGEN BORA ÇIKMA PARÇA. Farlar , Çıkma Sis Lamları, Çıkma Stoplar, Çıkma Mazot - Benzin Depoları, Çıkma Elektrik Tesisatları, Çıkma Amortisörler, Çıkma Salıncalar, Çıkma Helezon Yayları, Çıkma Şanzıman Dişlileri.


TDI GOLF BORA TT LEON A3. TL Opel Meriva Ön Sağ Far Xenon Hariç. Toplam üründen 1-arası gösteriliyor. LED Farlar ve LED Stop Lambaları Sizin yolunuzu aydınlatırken, rakiplerine de yol gösteriyor.


Vw bora sis farı montajı

Sorularınızın yanıtları burada. Hoş Geldiniz, Kayıtsız Kullanıcılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar