15 Temmuz 2019 Pazartesi

Opel astra otomatik kapı kilitleme

Opel astra otomatik kapı kilitleme

Konuya cevap yazabilmek için giriş yapmanız veya üye olmanız gerekmektedir. Fonksiyon açılıp kapatılabilir ve fabrikadan çıkışta aktif değildir. Orta konsolda bulunan kapı kilitleme düğmesine 3sn basılı tutun.


Opel astra otomatik kapı kilitleme

Cdti 1ps Dynamic - Sunroof. Arkadaşlar yeni opel astra classic aldım. Araç hareket halinde giderken kapıyı açıp kapatınca kilitler hemen tekrar kapıları kilitliyor. Tekrar hızlanıp kilidin devereye.


Seyir edilmesini sağlıyor- otomatik yanan farlar (tünel algılama özelliği) araç hareket ettiğinde otomatik kapı kilitleme aktif edilebiliyor yada. Aracım 1bin km de olup, makyaj. Kullanıcı: Ara Gelişmiş Arama. OPEL ASTRA ve KULLANICI İZLENİMLERİ. Opel astra otomatik seyhan.


Opel astra otomatik kapı kilitleme

PSinyal sesi yükseklik ayarı. Ayarladıktan sonra, yine iki kolu da kendine çekerek takılı olan anahtara hafızalayacaksın. D segment bir araç, 273mm dingil mesafesi mevcuttur.


Diğer Tüm Araç Modelleri ve Onaylanmış 2. Uzaktan Kumandalı Kilitleme : Yolcu Makyaj Aynası. Manuel içinse hıza duyarlı olarak kilitleme yapıyor diye biliyorum. Astra Otomatik Cam Kriko Parçaları. Ben de otomatik kapı mekanizması yok mu.


HP Otomatik Excellence 152. Kapı Kilitleme Parçaları. OTOMATİK KARARAN İÇ DİKİZ AYNASI. Bayinin diğer otomobilleri. Onda da otomatik kilitliyor kapıları.


Kilit Hırsız kapıyı nasıl açar, Çelik kapılar ne kadar dayanıklıdır, hırsızlıkdan korunmak için kapı kilitleme yolları gibi araştırmalar yapıp kapılarınızın ve kilitlerinizin hırsızlar tarafından açılamaz hale getirilmesi için bir sürü zaman ve emek. Göstergeler çalışırken kumanda kapı kilitleme tuşuna saniye basılı tutulur. Kontak kapatılı konuma alınır.


Anahtar yuvadan çıkarılmadan motor çalıştırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar