23 Temmuz 2019 Salı

Yol hız kesici

TL 8 TL ( KDV Hariç ) Bu ürünün seçenekleri bulunmaktadır. TL 73 TL ( KDV Hariç ) Sepete Ekle. Hız kesicinin doğru yere konumlandırılması, öncesinde hız kesici olduğuna dair trafik levhası ile bilgi verilmesi gerekmektedir. Hız kesicinin varlığına dair uyarıcı levha yerleşimin yapılmaması, trafik kazalarına yol açabilir.


Hız kesiciler, yoğun trafik akışını yönetmekte, trafik güvenliğini artırmakta ve hız kaynaklı oluşabilecek kaza riskini azaltmaktadır. Hız Kesici Tümsek Yavaşlatıcı. Hız kesici yol kasisleriyle trafik hızının yavaşlatılması sağlanmaktadır. Demirkapı semtinde, 50m² alan üzerine kurulu lokasyonunda, personeli ile faaliyete başlamıştır.


Yaya ve okul geçitlerinin öncesinde ve sonrasında hız kesici yol kasisi kullanılması elzemdir. Hastahane, Eğitim kampüsleri gibi yerlerde kauçuk hız tümsekleri gereksiz limit aşımlarını önlerler. Türkiye’nin ili ve ilçelerinde, satın aldığınız ürünlerin, montaj hizmeti tarafımızca yapılmaktadır. Hız kesicinacin varlığına dair uyarıcı levha yerleşimin yapılmaması, trafik kazalarına yol açabilir. TL 82TL (1) ilgitrafik 99.


Yol hız kesici

Plastik hız kesici veya kauçuk hız kesici fark etmeksizin yol kasisi yanında hız kesici başlığını da almanız gereklidir. Hız kesicinin başına ve sonuna eklenen bu başlıklar kenar kısımlarından geçen araçların lastiklerinin zarar görmesini engellemektedir. Renk Siyah Ağırlık Kg. TRANSVERSE YELLOW BARS Yellow transverse bars use a specially formulated non-reflective thermoplastic road marking material incorporating high PSV aggregates to create a durable product with sustained high levels of skid resistance.


The use of yellow transverse bars is designed to provide a visual, sensory. Montaj uygulaması için her bir kapak için adet dübel ve cıvata ücretsiz olarak gönderilecektir. Türkiye`nin lider trafik şirketi olma yolundadır. Kauçuk kasis fiyat kauçuk yol kasisi hız kesici yol kasis kauçuk hız kesici kasis fiyatı kauçuk şaseli otopark kasis hız kesici tümsek yavaşlatıcı 4. Kauçuk Hiz Kesici modelleri, kauçuk hiz kesici markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Başvuruyu hemen işleme koyan Midyat Belediye Başkan Vekili Mehmet Taş, velilerin bu talebini hemen karşılayarak, okulların önlerine meydana gelebilecek trafik kazalarına önlem amacıyla hız kesici kasisler döşemeye başladı.


Yol hız kesici

Yol Çizgileri ve Asfalt Çalışmaları. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Kauçuk hız kesici kasis kapağı tek renk siyahtır.


Yanlış tercih ürünün kısa ömürlü olmasına ve beklentilerinize cevap vermemesi anlamına gelir. Doğru ürün tercihi için mutlaka firma personelimizden destek isteyiniz. Hız kasisi kullanarak araç trafiğini yavaşlatabilir, yaya ve araç güvenliği sağlayabilirsiniz. Kauçuk şaseli hız kesici kauçuk şaseli olması sayesinde uzun ömürlülüğü sağlar, kauçuk hız kasisinine reflektif mercek ilavesi sayesinde maksimum gece görüşüne sahiptir. Gövde ağırlığı kg dır.


Yol hız kesici

En güzeli kedigözleri çakmak bazısı daha hız kesici hem fark edilir,su toplanmaya müsait yerlerde çukurda kalan ızgara yapmak bazı yerlerede belli standartı olan tümsek,ama uyarıcı kasisli yol tabelası konulmuş ve üzeri boyanmış olarak. AHL çalışma çok güzel mesela. OTOPARK İLE Terminal binası arasında yaya geçitleri. Yol-Hız-Kesici Kauçuk Kasisler , Fosforlu Kasis Çeşitleri. YAN KAPAK ÖLÇÜ: 11X 30X 5cm.


Sizes : (LxWxH) 500x330xmm. Güvenliği ve Diğer Ürünler. Flaşörlü yol kasisi komple set-Açıklaması Yukarıda Şekilde görüldüğü gibi Yol Kasis Toplam mt olarak hazırlanmıştır. ZPAR adını alarak sektörde birçok başarıya imza atmıştır.


Trafik Uyarı ve İkaz Levhaları. Kauçuk ve Fosforlu hız kesici imalatı - Kauçuk ve Fosforlu hız kasisi imalatı - Solar Yol Butonları imalatı - Otopark Köşe Kolon Koruyucu imalatı yapılmaktadır. Yol kasisi metraj hesaplamasını buna göre yapmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar