3 Temmuz 2019 Çarşamba

Koçtaş abajur başlığı

Koçtaş abajur başlığı

Farklı model ve tasarımlarının yanı sıra soft aydınlatma imkanı da sunan lambader modelleri Koçtaş güvencesiyle! Farklı renk ve dokulara sahip kumaş abajur başlıkları arasından düz renk bir modeli tercih edebileceğiniz gibi, taşlı modellerle aydınlatma elemanlarınızda fark yaratabilirsiniz. Siz de Koçtaş ’ı tek tıkla ziyaret ederek birbirinden güzel modeller arasından dilediğiniz ürünleri seçebilir ve kendi abajurlarınızı. Ardından abajur başlığını iskelet üzerine takın ve ahşap ayakları cıvata somun ile bağlantı parçasına vidalayın.


Ayakların üzerine, hazırladığınız başlığı yerleştirin ve son olarak duyun somununu takın. Ahşap abajur çeşitleri ise hem klasik bir salona hem de modern bir salona uygun olabileceğinden en çok tercih edilen abajur modelleri arasında yer almaktadır. Sade kağıt veya kumaştan oluşan abajur şapkalarında dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, şıklıklarından ödün vermemeleri ve sıkıcı bir yapıya sahip olmamalarıdır. Abajurun gerektiği gibi ışık yaymasına yardımcı olmanın yanı sıra ev dekorasyonunuza en fazla etkisi olan parçadır. OVAL AYAKLI LAMBADER, ABAJUR ,AYDINLATMA,KÖŞE AYDINLATMASI.


BEJ KETEN ŞAPKA, MASİF KOYU CEVİZ AYAK. Abajurlar işlevsel olarak da son derece verimli aydınlatmalardır. Koçtaş abajur modelleri ile romantik modellerde ki dantelli abajurlar , modern desenlerde ki abajurlar , klasik modelleri bir arada toplayan tasarımlar, bebek odası, salon, yatak odası ve çocuk odası gibi evin her odasına hitap eden koçtaş yeni abajur modellerini sizler için derledik. Asil ve şık görüntüleri sayesinde ışığın etkisini artıran modeller ile istenen her alanda dikkat çekici kombinasyonlar yaratılmaktadır. Oysa önceden sadece yatak odalarında kullanılan abajurlar , şimdi diğer odalardaki yerlerini de almış bulunuyorlar.


Koçtaş abajur başlığı

Avize Marketim Kristal Taşlı Modern Masa Lambası 171-M 31TL. Ayaklı abajur modelleri arasından siz de en şık abajuru seçebilirsiniz. Stoğa gelince haber ver butonunu kullanabilir ya da size en yakın IKEA mağazasından satın alabilirsiniz. Koçtaş , masa lambaları ve abajurları hem ofis dekorasyonu için hem de ev dekorasyonu için son derece ideal modeller olarak tasarlanıyor.


Birbirinden şık ve dekoratif masa lambaları, abajur modelleri ile modern bir dekorasyon tarzı yakalayabilir ayrıca dokunmatik lamba ve abajurlar sayesinde kullanım kolaylığı sağlayabilirsiniz. Farklı Şekillerde, Ebatlarda ve (elektro statik boyalı) Tüm Renklerde Üretim Yapmaktayız. Minimum adet sipariş alınmaktadır. Dilerseniz abajur olarak kullanmak yerine tavandan da sarkıtabilirsiniz. Country ya da romantik dekorasyon stillerine çok yakışacaktır.


Küçük ya da büyük ampul takabileceğiniz bu abajur başlığının fiyatı 39. Qdec Aslan Gümüş Gri Abajur. Bunun içindir ki her zevke ve herkesin beğenisine uygun bir abajur dizaynı mevcuttur. Tink Afrikalı Kızlar Ahşap Ayak Lambader (Masif) 14TL. Tink Retro Ahşap Ayak Lambader (Masif) 14TL.


Tink Mermer Desen Kahve Büyük Silindir Metal Ayaklı Lambader (Gold). Tutta La Vita Ayaklı Tripod Lambader Köşe Lambası Toz Pembe Başlık Beyaz Ayak indirim. Saydar Aydınlatma Ürünleri. Hem de abajur gibi küçük bir siparişin elimize ulaşması bu kadar geç olmamalı diye düşünüyorum. Ya ben takarken çatlaktı kırdım ya da çatlak gönderildi.


Koçtaş abajur başlığı

Montaj aşamasında abajuru kırıldı. Sonuç olarak abajuru paramla satın almak istiyorum. Asil ve şık etkisiyle, ışığın etkisini artıran gümüş rengi abajurlar ise dikkat çekici kombinasyonlar yaratmanızı mümkün kılıyor.


Koçtaş Çift Kişilik Baza üzeri dikiş izleri ile süslenmiş süngerli başlık ile kombine edilmiş olup uzunluğu ayarlanabilir metal ayakları olan , kolay açılıp kapanmasını sağlayan yeni nesil mekanizmaları olan son teknoloji harikası bir modeldir. TL Kdv Dahil YENİ MODEL TAVAN TELİ (Mağaza Stoğunda mevcut) 1TL Kdv Dahil KONİK MODEL TAVAN TELİ (Mağaza Stoğunda mevcut) 1TL Kdv Dahil KUBBE MODEL TAVAN TELİ (Mağaza Stoğunda mevcut) 1TL Kdv Dahil ABAJUR ÖRTÜSÜ NO-1. Bütçenize uygun taşlı avize fiyatlarına hemen şimdi göz atabilirsiniz. Abajur Kategorisindeki Çok Satan Ürünler 1. Bu yatak başlığı tüm yatak dekorasyonlarına uyum sağlayacak kapasitededir.


Rahat ve kullanışlı olan bu yatak başlığı modelinin fiyatı ise 7TL’dir. Koçtaşda birbirinden güzel çeşitlerde bulabilirsiniz. Beğenilen Dekorasyon Başlıkları.


Gardırop - Yeşil Detaylı Sürgülü Gardırop Karyola - Yeşil Detaylı Karyola Başlık Komodin - Yeşil Detaylı Komodin Şifonyer - Yeşil Detaylı Şifonyer. Antika Aydınlatma, sahibinden satılık çeşitli antika eşyalar uygun fiyatları ve GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden. EVİNİZ, BAHÇENİZ VE ATÖLYENİZ İÇİN ARADIĞINIZ HERŞEY! Banio yapı market gelişen teknoloji ile birlikte insan ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yeni trendler ve çözümler sunmaktadır.


Koçtaş abajur başlığı

Koçtaş sayfasına giderek ürünü satın alabilirsiniz. Evini çol sevenlerin ilk tercih ettiği markalardan olan Koçtaş tarafından satılan uygun fiyatlı mutfak masaları arasında çok fonksiyonlu , kaliteli ve şık görünümü ile Koçtaş Açılır Mutfak Masa Sandalye Takımı çok satan masa sandalye modelleri arasında zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. Köşeli abajur başlığı oval gövdesi ile zarif görünen model ışık süzmesi yayarak loş bir ortam oluşturur. Kullanıldıkları ortama çok güzel bir görünüm kazandırmakta ve aydınlatması iyi olan tasarımlar içinde yer almaktadır.


Evinizin farklı köşelerinde dekorasyonunuzu zenginleştirmek için Koçtaş abajur modelleri. Renklerden arınmış, çiçek motiflerinin işlendiği bir başlık , beyaz sütunu andıran ayaklıkları ile evlerinizde bahar havası hüküm sürüyor. Doğadan manzaraları evimizde tema olarak işlemek, günlük hayatın kargaşasından. Etiketler: abajur abajur yapımı bidon abajur el yapımı hobiler ilham veren tasarımlar plastik bidon plastik bidon değerlendirme Previous Entries.


Aradığınızı Yazın Arama Yaparak Bulun. Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Yoruma cevap yazmaktan vazgeç.


Kış sezonu boyunca Koçtaş mağazasında sepette fiyatı düşürüp daha ucuza alışveriş yapmak için bu indirim kodu ve kuponlarını kullanabilirsin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar